2008 Kasım Anneleri

Asortie ihtiyaç duyarsan alırsın sonra.Ben çıkamam fazla alışverişe.İlçedeyim ya.
Bir de ilk çocuk olunca kullanmazsam bile,sonraki kullanır diyorum

Size bişey söyleyeceğim.Bizim damat,kendisi 5 aya yeni girdi :))
Oto koltuğuna koymuş gezdiriyordu ailesi.Aman ne göreyim bebek büyümüş de taşıma koltuğuna sığmıyor.Ne hayallerim vardı benim 6 ay hiç değilse oto koltuğunu kullancaktık.Sanırım 5 aydan sonra zor.

kızlar benim arkadaşımın oglu nerdeyse 1.5yaşına kadar kullandı oto koltugunu.çok kullanışlı.ama evde kullanım içinse 5aya kadar ancak kullanabiliyormuş bebek dönüp düşüyormuş büyüdükçe.

Herkese günaydınn...

Bugün erkenden kalktım, eşimi uçağa yolcu ettim, şimdi bekliyorum ki inince arasın...Umarım güzel bir gün geçiririz kızlar, kendinize iyi bakın...

günaydın kızlarrrr
biberoncum allah kavustursun
anakucağına bende karar veremedım sonucta aşıydı dokjtordu derken mecbur dışarı çıkartıcaz gerçi arabayla gideriz ama sğukta bebekler üşür en iyisi idareten port bebe sonra biraz büyüyünce ana kucağı almak

gunaydın kızlar
bende gelebıldım sonunda ama dokuluyorum resmen

gecmısı okuyamam sımdı cok uzun
bızım cumartesı gunu kontrolumuz vardı oglusumu gorduk pasam bıze yuzunude gosterdı sagolsun
buyumus teyzelerı benım oglum
sımdıye kadar aldıgım 7,5 kılo hakkında konustuk ben 8 kılo aldım dıyordum ama ıltıhap olaylarında yarım kıloyu gerı vermısım
doktorum cok ıyı dedı bundan sonra hıc kılo almasan bıle bebek senden beslenır doguma hazır hale gelır meraklanma dedı
bende rahatladım ya hemen gıttım tatlı yedım

evımde hafta sonu usta calıstı cumartesı bıtıremedıgı ıcın malum ramazan gunu performans dusmesı yasanıyor pazar gunude calıstı ve hala bıtmedı salonum ve korıdorum moloz yıgını gıbı oldu sadece kabasını temızledık o kadar
dun devam edecektı ama kabul etmedık yıne hafta sonuna kaldı cunku annem hastaneye yattı
bızde babamla bırlıkte kalıyoruz
hafta sonu ınsa allah ınsaat bıtınce temızlıgını yaptırıcam ama gozumde cok buyuyor
fecı yorulmusum zaten dun ruyamda erken dogum yaptıgımı sonra da kanamam geldıgını falan gordum tıhaf seyler ıste

annecım de hastaneye yattı henuz amelıyat olmadı ama doktor rahımının alınacagını soyledı
hazırlıkları yapılıyor sanırım bu hafta amelıyat olur
cok yalnız hıssedıyorum annem olmayınca kendımı

sızler ınsa allah ıyısınızdır oglusumun teyzelerı
ne var ne yok

herkese günaydın kızlarr!!

bugün çok gergin başladım güne yavv..!!işyerinde bana sekreterlik yapan bi kız vardı.tayini çıktı gitti.onun yerine de hiç bişey bimeyen öğrenmeye de niyeti olmayan bi kız verdiler..işe yeni başladı bilmemesi normal dedim ama 1 ay oldu..ben değiştirttim tecrübeli bi elemaN vardı yanımda 1 hafta on gündür..şimdi tekrar şu aptal kızı benim yanıma verdiler.deli olucam..sinirlerimi çok fena hoplatıyor..elimde kalıcak bu gidişle..

Kalimerocuğum, geçmiş olsun, anneciğin kısa zamanda iyileşir ve ayağa kalkar inşallah, dualarım onunla. Bizim evde de tadilat vardı, hele bu hamile halimizle ne kadar zor olduğunu biliyorum, sana sabır ve güç diliyorum canım. Benim evim de tadilat sonrası temizlendi ama görseniz, her yer her yerde, ama hiç umurumda değil valla, doğurana kadar böyle olsun, sonra yavaş yavaş yaparım artık...

Çitoscuğum sen de sinirlerini yıpratma boşa, kimine de laf anlatamıyorsun işte, ne desen anlamayacak büyük ihtimalle, üzme kendini...

Aman kızlar yavaş bu ne hız sabah sabah. Biraz sakin olun. Minik Kalimero çok üzüldüm annenin durumuna. Umarım kısa sürede sağlığına kavuşur ve senin yanına gelir. Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri annemin kalbine stent takıldığı ve yoğun bakımda kaldığı zaman ben de yaşamıştım. Annenin iyi olduğunu bilmek bile yetiyor insana. Bize onun güzel haberlerini de vereceksin, merak etme... Keşke ustaların işini bebişten sonra yaptırsaydın. Şimdi bir dre onu düşünüyorsun. Canını sıkma yine de..

Çitos'cum sen de çok fazla bu kızla birlikte olmayacaksın heralde. İzne ne zaman ayrılıyorsun? Bu durumda konuşmak da fayda etmez ama kızı değiştiren kişilerle bir konuş belki senden alabilirler tekrar.

ya annem kotu etkılenıyorum dıye benı ıstemıyor hastaneye ama bugun gıdıcem ınsa allah yanına
zaten herkesı de almıyorlarmıs sınır oldum
ne zaman amelıyat olacak bılmıyorum ama bu hafta olur demıslerdı ınsa allah en kısa zamanda cıkıp eve gelır
evde yanımda olması bıle yetıyor cok zorlanıyor bu sekılde cunku
ıs, kendı evım, annemın evı, hastane ve sahur hazırlıkları bıtıyorum resmen yaaa

usta ısını sonraya bırakamazdım cunku bebek gelmeden ve kıs olmadan halletmem lazımdı mecburen
esım ne kadar yardımcı olsa da ben pımpırıklı hersey sankı benım elımden gecmesı gerekıyormus gıbı hıssedıyorum

bu arada ben en son kontrolumuzde 5 hafta calısabılır raporumuda aldım
bayramdan 15 gun sonra bıtıyor sonrası ızınlıyım ınsa allah

Biberoncum eşinin haberlerini inşallah en kısa sürede alırsın canım..

Minik kalimero bebeğinin iyi olmasına sevindim..Ya nasıl sadece ve sadece 8 kilo almayı becerdiniz anlamıyorum..Ben fazla kilolarla hamile kaldığım halde 12 kilo almış durumdayım..klava:klava:..Off nasıl gitcek bu kilolarrrrrrrrrrrrrrrrr..!!
Annene de geçmiş olsun inaşllah enkısa zamnda düzelecek canımcım..

çitos tsk ederım canım
nasıl oluyor kılo meselesı bılmıyorum ama ozel bırsey yapmıyorum aslında
hem dusuk kıloda hamıle kaldıgımdan olabılır hemde en basından berı ekmek ve pılavı kıstım
onun harıcınde canım ne ısterse yedım ama sorun su kı canım bırsey ıstemıyor

Çitos'cum sen de çok fazla bu kızla birlikte olmayacaksın heralde. İzne ne zaman ayrılıyorsun? Bu durumda konuşmak da fayda etmez ama kızı değiştiren kişilerle bir konuş belki senden alabilirler tekrar.

İzne ayın 25 inde ayrılıyorum canım.ben beş haftayı aktarmıycam..çünkü işim gereği ayakta çok kalıyorum ve çok fazla efor sarfetmek zorunda olduğum zamanlar oluyor..zaten sonrasında da ücretsiz alacağım için aktarmıycam 5 haftayı..
Konuşmak da istemiyorum ben durmumu anlattım..daha ne diyim kıt kafalı insanlara?

Beni de yoğun bakımın kapısından eşim kazıyarak götürmüştü neredeyse, geceleri bile orada geçirecektim. Öyle endişeliydim ki. Geçiyor hepsi, inşallah seninki de geçecek. Seni sokarlar içeri. Gidip görmen daha iyi olur onu. En azından için rahatlar görünce. Benimkine de herkesi almıyorlardı ama bana kıyamayıp beni alıyorlardı hep. Eminim seni de alırlar. Ama gittiğinde annenin kızmasına hazırlıklı ol. Kesin geldin diye kızar sana. Benimki öyle yapmıştı. Zor günler, Allah yardımcın olsun...

selam kızlar.geçmişe çok bakamadım kalimerocum anneciğine acil şifalar diliyorum canm.Allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin.:Saruboceq:
çitoscum sende çok sinirlenip strese girme.kızı tatlı bir dille uyarsan acaba anlarmı.zaten şurda ne kadar daha beraber çalışacaksınki yakında izne ayrılırsın herhalde.

,bizde sabah 8 den beri sağlık merkezindeydik.şeker yüklememi yaptırdım .akşam eşim alıcak sonucumu.1 aydır oyalanıp duruyorum korkumdn.hiçde korktuğum gibi gelmedi.sadece 50grı 2 ayrı bardakta getirdi laborant 2 bardak şekerli su içince ekşidi midem ama bulantı falan olmadı.kadında daha rahat içersiniz demöişti baştan ama bu bile şekerliydi bide tek bardaktaki halini düşünemiyorum.inşallah sorun çıkmaz.zavallı bebişimde açım huuuuuuu açım diye tık tık vuruyodu .yavrum yaa acaba göbek kordonunu falanmı çekiyo bazen çok acıyo canm ve lakur lokur ses geliyo bebişimin olduğu yerden.hafta sonu dr a gidicem bakalım inşallah kilosuyerindedir yavrumun .kızlar bu arada acaipşişiyorum Bvitamini içiyorum şişlikler için ama özellikle sabahları elerim ve ayaklarım özellikle de sağ taraftakiler bi hayli şiş oluyo.herhalde benimki sağ tarafıkendine mesken tuttu ya ondanmı acaba diyorum:sm_confused:.aman iyi olsunlarda

julıanne tsk ederım canım
dun esımde gıtme falan dedı ama banane almazlarsa sancım var numarası yaparım ama yıne de gırerım dedım
her saat bası konusuyorum ama endıselıyım yanında olunca sankı daha cabuk ıyılesecekmıs gıbı gelıyor
bırde doktoruna sormak ıstedıklerım var amelıyat oncesı ınsa allah benı rahatlatırlar

Canım al benden de o kadar. :)) Ben de hem de bayağı fazla kiloyla hamile kaldım, şimdiye kadar 10 kilo aldım, diyetisyenime de bir süredir uğramıyorum, bilse bu kiloyu bana kızacak, benim de moralim bozulacak, en iyisi hiç üzmemek kendimi.. :)) O beni sonuna kadar 7 kiloya endekslemişti, malesef evdeki hesap çarşıya uymadı. Herhalde bünye meselesi bu kilo, tamam ben de çok kısıtlamadım kendimi ama hiç abur cubur, hamur işi, çikolata yemedim, demek ki alasım varmış. :))

Bu arada, iyi dileklerin için tekrar teşekkür ederim canım..:) Az kaldı, 40 dk.sonra iniyor inşallah..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…