2008 Kasım Anneleri

Ben hamile kalmadan önce 9 kilo vermiştim.Hamileliğimin başlarında hiç dikkat etmedim jet hızıyla aldım 9 kiloyu..Son 2 aydır daha dikkatliyim denilebilir bu iki ayda da 3 kilo aldım..aslında çok fazla abur cubur filan yemiyorum ama yine de ailıyorum işte.ekmek fazla kaçıyor sanırım birazcık..

Ha bu arada çatlaklarınız ne alemde kızlar?Benim karnımın alt kısmında pembe pembe çatlaklar oluşmaya başladı..Çok canım sıkılıyor bu duruma..Gitgide artmasından çok korkuyorum.Bir gün badem yağı bir gün bebe yağı sürüyorum..İnşallah artmaz.

günaydın kızlar.
yazdıklarınızı okuyuuup anca geldim.

biberoncum ayrıldığınız gibi kavuşun eşinle..
kalimerocum annenede büyük geçmiş olsun.inş. en kısa zamanda iyileşip yanına gelir.
çitoscum sende çok takma bence kafana.şunun şurasında ne kalmış ayın 25 ine..,
bak juli ile ben 37.haftaya kadar(yani kasıma kadar) çalışıcaz..
valla şafak sayıyom şimdiden..
allah a şükür bi rahatsızlığım olmadı.iştede çok yorulmuyom.ama zaman çabuk geçsin istiyorum.
bizim bayram tatili 9 gün olarak kesinlik kazandı..oh be sonunda tatil yapıcam.işte senem dolmadığı için temmuzda sadece 4 gün biyerlere kaçabilmiştik kocişle.
hoş bu bayram evdeyiz ama olsun..bol bol dinlenicem; oğlumun kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştiricem.
mendillerini oyalıcam..
doğum valizimizi hazırlıcam.
bu hafta bittikten sonra önümüzdeki hafta zaten bayram telaşı falan çabuk geçer.
tatil sonrasıda 3 hafta kalıyo.oh oh..çabuk gel kasım, çabuk geeeeeel..:dance:

herkese günaydın kızlar biberoncum allah kavuştursun eşin gitti sanırımŞeniz
çatlaklardan bahsetmişsiniz benim bacaklarımda ve kalçamda oldu yasenağlama
inşallah göbeğimde olmaz şimdilik bişey yok ama bakalım ne olacak:sm_confused:
çok moralim bozuluyor onları görünce kiloyu bu kadar takmıyoruma ama çatlamasam bari:uhm:

Benim de yan taraflarımda ince ince çizgiler halinde belirmeye başladığında kullanmaya başladım. Her akşam sürüyorum. Önceleri badem yağı kullanıyordum ama göbeğimde kıllanma yapmaya başladı sanki, ya da hamilelikle ortaya çıkan kıllanmayı besledi gibi bilemiyorum, o nedenle lierac diye bir krem aldım, çok iyi diyorlar onu sürüyorum yatmadan. Bir de göğüs kremine de başladım, daha sonradan yara olmasın diye önceden başlamak gerekiyormuş, tecrübeli anneler öyle tavsiye etti...

slm kıslar
epeydir görüşemiyoz sizlerle nette sorun vardı kac gündür yeni düzeldi daha
gecmişi okuyamadım henüz ama umarım hepiniz iyisinizdir birazdan okuyacagım ben yokken neler kaynattınız bakalım

kıslar bu arada dün haberlerde söyledi bilmiyorum duydunuz mu 1 ekimden sonra mecbur olmadıktan sonra sezeryanla dogum olmayacakmış

Sahi, bayrama az kaldı değil mi? Ramazan da çabuk geçiyor sanki bu sefer, tabii oruç tutana farklıdır, günler uzun...Biz de bayramda İzmir'e kayınpederin yanına gideceğiz bir aksilik olmazsa, hem de kayınbiraderimin eşyalarını da götüreceğiz. Araba yolculuğu zararlı olmaz herhalde değil mi kızlar? Bol bol mola veririz artık...

günaydın kızlar nasılsınız?
ben oğluşumla iyiyim şükür geçmişi okudum biraz

biberoncum Allah kavuştursun canım

minik kalimero Allah annene acil şifalar versin iyi haberlerini alalım inşallah

çitosum sıkma canını bak çok az kalmış iznine üzüldüğüne değmez değil mi?

sekreter sende hoşgeldin

ve sayamadığım tüm teyzelerimize sevgiler..........

Sekreter hoşgeldin, kızın nasıl? :) Ay hala inanamıyorum senin kızın olacağına :)
Azo'cum çok sevindim tatilinizin 9 gün olmasına. Sen tatil de yapamamıştın, ilaç gibi gelir sana. Ben sanırım iki ya da üç gün ancak izin yapabileceğim bayramda, olsun ne yapalım, kasım çabucak gelir heralde bu arada şafak: 45 :))))

Fater hayırdır okul yok mu canım bugün?

Biberon, benim gözüm kesmedi bayramda yola çıkmaya. Yoksa biz de durmazdık yerimizde ama ya gittiğimiz yerde sancım falan gelirse diye cesaret edemedik. Yolda da sık sık durursan heralde bir sakıncası olmaz. Ama bence yola çıkmadan önce dr. kontrolünden geçmen lazım. Dönünce de yine öyle.

evet julicim şafak 45:)
kızlar eşimin kuzenine doktor basiscrem diye bi krem vermiş.hamileliği boyunca kullanmış ve ne çatlak ne kaşıntı..hiç bişey olmamış.daha 3 ay önce doğum yaptı ve 21 kilo almıştı.
bende ilk 4-5 ay bebe yağı kullandım.sonra baktım gün içinde kaşınmaya başladım.bu kremden aldım ve çantamda taşıyorum.fiyatıda çok uygun ve kullananlar çok memnun.ne kaşıntı kaldı nede çatlak oldu..şimdilik.:1rolleyes:.
sonra olurmu bilmem.benimde ilk aylarda bacaklarımın iç kısımlarında biraz mor çizgiler olmuştu..:1shok:
başkada bişey yok.ama en çok bu zamandan sonra oluyomuş çatlaklar..
hepinize önce sağlıklı, sonra çatlaksız hamişlikler dilerim..:asigim:

valla juliannecim benim kız şimdilik süper feci tekmeler yiyorum keratadan cuma günü gidecegiz işte dr a bakalım ne şirinlikler yapacak bana minnoşum

Azo çalışabilir iznini ne zaman alacaksın. Benim kendi doktorum böyle işlerle ilgilenmediği için (prof'lar suya sabuna dokunmuyor ne yazık ki) hastanede kadın doğum polikliniğine gidip sordum. Ne zaman izne ayrılabilir yazısını almam gerektiğini. Oradaki kadın SAT'a göre 25 Eylül'de gelmem gerektiğini söyledi. Ama 25 Eylül'de SAT'a göre ben 32+2 olacağım. Kafam karıştı. Bizim SAT aynı ya. Senin doktor ne zamanı söyledi?

bende cesaret edemem herhalde julicim seyehate
zor bir durum hele 32, haftadan sonra daha dikkat etmek lazım
biberon canım julinin dediği gibi muhakkak dr.una danışmalısın ihmal etme sakın

bu arada okul var juli ama ben pazartesi salı öğlen gidiyorum canım bugün dersim 2 de başlıyor o yüzden buralardayım dahakaydirigubbakcemile2

eylülün bi arkadaşı varmış o da bi krem kullanmış çatlak falan kalmamış:sm_confused:
eylül o kremin adı neeee bi söleesene

julicim ben geçen gittiğimde sordum doktoruma SAT a göre 56 gün öncesinde veriliyomuş rapor.buda sana söylendiği gibi 25 eylül oluyo canım.bende o gün gidip alıcam raporumu..
ya oradan aldığımız raporu direk iş yerine vericez dimi?
yani bağlı bulunduğumuz ssk ya götürüp onay falan gerekiyomu?:uhm:

şu çatlak meselesi canımı çok sıkıyor kızlar
çünkü hızla artıyor gibi geliyor bana
göğüslerim ve karnım kırmızı çizgilerle dolu
ciciler sayfasında escape sebamedin losyonunu önermiş onada dr.u tavsiye etmiş
aklım çok karışık denemediğim şey kalmadı vazelin bebek yağı kakao yağı nemlendirici
offffffff offfffffff inşallah doğumdan sonra toparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…