- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #8.081
Canım al benden de o kadar. :)) Ben de hem de bayağı fazla kiloyla hamile kaldım, şimdiye kadar 10 kilo aldım, diyetisyenime de bir süredir uğramıyorum, bilse bu kiloyu bana kızacak, benim de moralim bozulacak, en iyisi hiç üzmemek kendimi.. :)) O beni sonuna kadar 7 kiloya endekslemişti, malesef evdeki hesap çarşıya uymadı. Herhalde bünye meselesi bu kilo, tamam ben de çok kısıtlamadım kendimi ama hiç abur cubur, hamur işi, çikolata yemedim, demek ki alasım varmış. :))
Bu arada, iyi dileklerin için tekrar teşekkür ederim canım..:) Az kaldı, 40 dk.sonra iniyor inşallah..)
Sekreter hoşgeldin, kızın nasıl? :) Ay hala inanamıyorum senin kızın olacağına :)
Azo'cum çok sevindim tatilinizin 9 gün olmasına. Sen tatil de yapamamıştın, ilaç gibi gelir sana. Ben sanırım iki ya da üç gün ancak izin yapabileceğim bayramda, olsun ne yapalım, kasım çabucak gelir heralde bu arada şafak: 45 :))))
Fater hayırdır okul yok mu canım bugün?
Biberon, benim gözüm kesmedi bayramda yola çıkmaya. Yoksa biz de durmazdık yerimizde ama ya gittiğimiz yerde sancım falan gelirse diye cesaret edemedik. Yolda da sık sık durursan heralde bir sakıncası olmaz. Ama bence yola çıkmadan önce dr. kontrolünden geçmen lazım. Dönünce de yine öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?