- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #8.101
37. haftaya kadar calıscaklara hayret ediyorum benbu ıkı hafta nasıl gecıcek dıye dusunurken sız benden bir ay daha fazla calıscaksınız oyyy masallahhh
[/B]
çilekim kazanım hoşgeldin çok mu yedin yoksa dün
Çilek seni şekerpareden kurtarıp, yağsız ve sütlü başka bir tatlıya dadandırayım mı, ister misin. Ya ben dün gece yarısı kalkıp onu yaptım, ölüyorum, soğumasını bile beklemedim yedim, şimdi iş yerinde gözümde tütüyo. Allahtan yağ falan yok. Veriyim mi tarifi çok kolay, ister misin :)))
appleci fatihe sen mi gidiyordun
Bak şimdi :ecrin_bebek:
7 yemek kaşığı toz şeker
8 yemek kaşığı irmik
1 buçuk litre süt
1 paket vanilya
Toz şeker, irmik ve sütü karıştırıyorsun, ocakta pişiriyorsun. Zaten bir süre sonra koyulaşıyor, irmikler şişiyor :Saruboceq: uffffff çok canım çekti. Sonra ocaktan almadan vanilyasını da koyuyorsun. Hafif ıslattığın borcama hepsini döküyorsun. Biraz soğuyunca buzdolabına koyuyorsun. Orjinal tarifte bunun üzerine krem şanti ve ceviz de döşüyorsun ama ben zaten krem şantiyi sevmediğimden ve kaloriden kaçtığımdan bunları yapmıyorum sadece tarçınla süslüyorum. cokacimcoook Afiyet olsun, şekerpareden kurtulabilirsin artık çilekcim hadi gözün aydın. Süt içemeyenler için de uygun bir tatlı.
Juli ben seni gecende men etmistim dimi tarif vermekten..O hala gecerli bak,
Eeee cok israr etmisin bari yapiim :)
ayy ben bunu denerim acilen süt almaliyim aksama..tsk,ler yavrucum ama bidaha tarif filan verme yavv.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?