2008 Kasım Anneleri

kalımerocum cok cok gecmıs olsun annecın en kısa zamanda ınsallah saglıgına kavusur
citos kız sınırlenme aman anlamazsa anlamasın kendısının zararına sen ısten ayrılınca ne yapıcak herkesten azar ısıtır sen bebegını dusun guselım oda senınle bırlıkte stres yapıyor kendıne

benımde yerıme eleman arıyoruz bulduk bırını ama patrondan onay beklıyoruz zaten ıse baslarsa ara ara gelememeyı ve ya erkenden cıkmayı dusunuyorum kaydirigubbakcemile2

37. haftaya kadar calıscaklara hayret ediyorum benbu ıkı hafta nasıl gecıcek dıye dusunurken sız benden bir ay daha fazla calıscaksınız oyyy masallahhh

calak demısken benımde belımde ara ara cıktı gobegımde halen bırsey yok
bu aydan ıtıbaren catlamaya baslarız son aylar ve dogumdan sonrada catlak cok oluyormus
ben gece dustan sonra gobegıme ve goguselerıme bepanten merhem sürüyorum goguslerımız yara olmaz ınsallah lasınosh dıe bı krem varmıs onceden baslamak lazımmıs ama bazılarınada etkı etmıyormus genede yara olma ıhtımalı varmıs

selam kızlar ;
kalimerocum annene geçmiş olsun canım;
asortie sanırım bana dedin şu çatlak kremi işini..arkadaşım niveanın vücut yağını kullanmıştı hiç çatlamadı ..artık ondanmı bilmiyorum..ürünün arkasında da hamilelikte oluşacak çatlakları önler filan yazıyodu..
bu arada polipe ,mmmf , deryahakan uzun zamandır yoklar ..acaba napıyolar merak ettim bak şimdi...

bu arada herkese mutlu günelr diliyorum.

kızlar ben calısabılır raporumu sata gore aldım
32.haftanın bıtımınde verıyor doktor
dun muhasebeye sordum bırı sızde bırı dosyamızda kalacak dedı
37.haftanın sonunda da tekrar ısten ayrılma raporu verecekmıs doktor

bende aldım ama ne cesaretle aldım bu raporu bılmıyorum

catlak meselesınde de benım yanlarımda cızgıler olustu
neymıs su ıyı gelen krem ısım versenıde bende alsam

Azo yok canım benim bildiğim kadarıyla onay gerekmiyor. Ama sen 37 de bir kez daha gideceksin galiba hastaneye, iznimi başlatıyorum diye. Ben 32. de iznim başladı göründüğü için bir daha gitmeyeceğim. Ama zaten gittiğimizde hastanede söylerler canım bize. Her gün onlarca kişi geliyordur bu raporu almaya düşünsene. Eminim bir şeyimiz eksik kalmaz. Sağol tarih onayı için. BU arada bana diyene bak. Ne şeker çıkmışsın fotoda. Çilek de çok tatlı. Ama Dark'ın fotosu çok uzak onu göremiyorum yaaaa :)

37. haftaya kadar calıscaklara hayret ediyorum benbu ıkı hafta nasıl gecıcek dıye dusunurken sız benden bir ay daha fazla calıscaksınız oyyy masallahhh
[/B]

Canım benim işim ağır değil, Azo'nunki de öyle. Bir de sanırım kendini şartlandırmakla alakalı bir şey bu. Yani 2 haftan kaldığını düşününce sabırsızlanıyorsun ama önünde 45 gün olduğunu bilirsen sessizce o günün gelmesini bekleyip, sabrediyorsun. Allah sabrını veriyor. Bir de evde ne yapacağım ki ben sıkılırım, kendime iş çıkartırım, böyle yerleri falan süpürmeye silmeye kalkışırım. Aman en iyisi mi işe geleyim ben :)

Heyyyyyyyyyyt günaydin güzeller,biz anca uyanabildik gece 4 filandi uyudugumuzda..Dön dön

sabahi ettik..Hënüz catlak olusmadi bende ama kimisi diyorki,dogumdan sonra göbek inince

ince catlaklar cikar ortaya!! neyse bu konuyu hemen gecip size aksami anlatayim..Söylemistim

iftara davetliyim diye..Kizlar aman aman neler yapmislar yahu mantilar,yaprak sarmalari,taze

barbunyalar...basimin belasi olan sekerpare ve tavukgögsü of of ye ye bi hos oldum desem yalan

olmaz vallahi..Dikkat edip hepsinden birer kasik aldim tadimlik olsun diye ama,aclik cok zormus yahu

gözüm hep servislerde kaldi..Allahim kimseyi aclikla terbiye etmesin,dün bunu iyice anladim..

Sabah sabah amma yazmisiniz yaa okuyamadim gecmisi ben

herkese merhaba arkadaşlar.Benim de bir sorum var.Hamileliğimin ilk gününden beri göğüslerim

inanılmaz derecede şişti.ta ki 3hafta öncesine kadar.Yürüyemiyordum bile şişlikten.Herkes süt dolduğu

için şiş olduğunu söyledi.Şimdi indi ve hiç şişlik hissetimyorum.Tabi güzel ama acaba sütümü etkilermi

diye de düşünüyorum .Benim gibi olan var mı aranızda.(32+2)

çilekim kazanım hoşgeldin çok mu yedin yoksa dün

Sorma kusum kendimi tutup hepsinden birer kasik alsamda baya bi götürdüm vallahi..

Ha dayanamayip kücük bir bardakta kola ictim,kac zamandir icmemistim bianda feci

kokusu geldi burnumu ictim bende..Giderken 69.300 göstermisti tarti geldigimde ise

70.400:) neyseki sabaha normale dönmüsüm co ksu icmistim orda sanirim ondan oldu..

Yalniz bu sekerpare beni fena bozuyor,juli koydu kafama sabah aksam aklimda hepcokacimcoook

Çilek seni şekerpareden kurtarıp, yağsız ve sütlü başka bir tatlıya dadandırayım mı, ister misin. Ya ben dün gece yarısı kalkıp onu yaptım, ölüyorum, soğumasını bile beklemedim yedim, şimdi iş yerinde gözümde tütüyo. Allahtan yağ falan yok. Veriyim mi tarifi çok kolay, ister misin :)))

hayi ver ver hihoyyythihoyyyt

Anaaaaaaa Eylüüüül, bu sen misin :)))) Ay çok güleceksin, ben seni yaşı falan bayağı var, böyle olgun bir kadın falan sanıyoduuuum :))) Aaaa bu da çıtır çıktı iyi mi :)

Dur çilek ver demeden vermem tarifi :) Az kalorili çilek valla :)

Bak şimdi :ecrin_bebek:

7 yemek kaşığı toz şeker
8 yemek kaşığı irmik
1 buçuk litre süt
1 paket vanilya

Toz şeker, irmik ve sütü karıştırıyorsun, ocakta pişiriyorsun. Zaten bir süre sonra koyulaşıyor, irmikler şişiyor :Saruboceq: uffffff çok canım çekti. Sonra ocaktan almadan vanilyasını da koyuyorsun. Hafif ıslattığın borcama hepsini döküyorsun. Biraz soğuyunca buzdolabına koyuyorsun. Orjinal tarifte bunun üzerine krem şanti ve ceviz de döşüyorsun ama ben zaten krem şantiyi sevmediğimden ve kaloriden kaçtığımdan bunları yapmıyorum sadece tarçınla süslüyorum. cokacimcoook Afiyet olsun, şekerpareden kurtulabilirsin artık çilekcim hadi gözün aydın. Süt içemeyenler için de uygun bir tatlı.

Juli ben seni gecende men etmistim dimi tarif vermekten..O hala gecerli bak,

Eeee cok israr etmisin bari yapiim :)

ayy ben bunu denerim acilen süt almaliyim aksama..tsk,ler yavrucum ama bidaha tarif filan verme yavv.

julicim ellerine sağlık.
bende irmik demişken c.tesi revani yapmıştım..süper..

ay gerçekten bende eylül ü şöle olgun ve dolgu bi hatun sanıyodum.valla çıtırmışsın kız..
ben aranızda kendimi baya baya kart hissettim:bbo:

appleci fatihe sen mi gidiyordun

fatih derken canım
ben medart tıp merkezne gıdıyorum dogumda ınsallah ya bayındır yada guven hastanesınde olcak

julıcım bu tatlıyı annem fincanlara dokup tek kişilik yapardı ustunede kakaolu sos dokerdı cok gusel olurdu bende cok severdım
bugun akşam yapsam mı acaba bız ıkı kısıyız cok olur aslında bu bıze yarısını denıyım bendee

Juli ben seni gecende men etmistim dimi tarif vermekten..O hala gecerli bak,

Eeee cok israr etmisin bari yapiim :)

ayy ben bunu denerim acilen süt almaliyim aksama..tsk,ler yavrucum ama bidaha tarif filan verme yavv.

evet kızlar yaaa ne olur artık tarıf vermeyın burda gozum donuyor valla cokacimcoookcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…