2008 Kasım Anneleri

herkese iyi akşamlar kızlar ebukacım maşallah bebeğine eylülümü
siz ne sandınız çıtır o yirim seniyerimseniben

Selam kızlar ben geldim,geçmişe baktım biraz geciktim.

julianne;
Sizinkiler size benzemiş cidden,ben bile hayret ettim.Ama Ceren bana pek benzemiyor.Belki babaannesine çekerse böyle olabilir.Bana çekerse kara kuru bişi olması lazım:)
Hepsi çok tatlı cidden.
Bu arada yine tatlılar mı uçuşmuş havada ne? Kızıyorum sizeeeeee
Geçenlerde canım bi tatlı çekmişti ve yaptırmıştım ya komşuya.İşte o irmik tatlısıydı.Maşallah sen de bi güzel vermişsin tarifi.Allahtan yedimde aklım kalmayacak
Yinede kopyalamak lazım bu tarifi lazım olacak sonra :)
Bu arada güzel bi fotoyu bırak benim doğru dürüst yakın resmim yok dün farkettim (
Biraz daha kurcuklayayım Pc yi bulursam koyarım.

ebuka;
Maşallah bebeşin çok şeker çıkmış.

kızlar çok duygulandım ben 2001 24 kasım da prensesimi kucağıma almıştım sağlıkla bebişlerinize kavuşmanız dileğiyle
Sağol canım.Senin kızınada güzel bir gelecek diliyorum.a.s.

beyazmelek;
Kendini üzme canım,böyle bir şey olsa Julinin dediği gibi kimse son haftalarında çalışmazdı.Sen yinede rahat etmediysen doktoruna durumu anlat.

diloks;
Bende de şişlik oldu göğüslerde ama hala aynı inmedi.Sütle alakası olacağını sanmıyorum.Yinede kesin bi bilgim yok.

cilekk;
Seni çok kararlı gördüm yememek konusunda.Maşallah.Ama biraz biraz alsaydın canım ya kendine bu kadar işkence yapma.
Demek akşam başka sabah başka kiloyla geziyorsun süpermiş.Benim baskülüm yok olsa kesin benimde öyle çıkar :)))

eylül166;
Eylülcüm çok şirin çıkmışsın minik kuş D
ben biliyordum çıtır olduğunu da yine de daha böyle kadınsı bekliyordum.Çocuk gibiymişsin D

sekreter
1 ekimden sonra sezaryana sınır mı gelcekmiş.Allahımmmm
Bizi bulmak zorundamı????
Doğurmak için geç kalmışız kızlar :)
Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.Nasıl olursak olalım kolay olur umarım.

mmmf27;
Şeker yüklemen inşallah iyi çıkar canım.

sekreter
Hoşgeldin

Minik Kalimero;
Bizler iyiyz canım,
Annene çok geçmiş olsun.İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur.

biberon;
Kavuşmuşsundur heralde şimdiye eşine :asigim:

selam kızlaaar ben bugün önce serumumu yedim sonrada çarşılarda sürttüm 2 gecelik 1 pijama takımı aldım çok tatlılar bebişime de zıbın takımları aldım son hazırlıklarımız da tamam çantaya koycaklarım bitti sonunda resimlerini koyarım yarına.buarada yarın evlilik yıldönümümüz eşimde çıt yok hatırladığını biliyorum ama bişey yapmıycakmış gibi duruyo sanki.çok da masraf yaptık zaten adama bişey diyemem wallahi.ama insan bekliyo özel bişeyler.ah şu açgözlülüğümüz yokmu:)))

Tekrar merhaba kızlarrr, ben de annemde misafirlikteydim :) yemeğimi yedim geldim..Malesef darkcığım, kocamı cumaya kadar göremeyeceğim, telefonu da çekmiyormuş, doğru düzgün konuşamadım bile.(

Şu sezeryan olayına ben de çok bozuldum, umarım uygulamaya geç geçerler, biz bi doğursaydık yaa.:))

İrmik tatlısı hafif ve çok güzel olacağa benziyor, ben yarın mutlaka yapacağım...

Atatanemcim, evlilik yıldönümün kutlu olsun, nice nice senelere...

Hoşgeldiniz kızlar,ben biraz Tv izlemeye gidiyorum.
Ama önce Biberoncum,üzüldüm canım.Allah kısa zamanda kavuştursun diyeyim.
Atatenem bende yeni duydum öyle bişey varmış.Her isteyen sezaryan olamayacakmış galiba.
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,nicemutlu yıllara....Bebişinizle:)
Görüşürüz kızlar ben biraz yokum.

herkese iyi akşamlar kızlar...
bu tatlı olayı ne olacak arkadaşlar böyle yaaaa.hergün bi tatlı..juliiii daha çok senin başının altından çıkıyor sanki bu işler..kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

bu arada ben de kıskandım koydum resmimisırnaşık şey

iyi akşamlar ..bende binbirgeceyi izliyom..

dark beni ciddiye almassın artık nede olsa çocuğum ya :))) şaka bi yana anne olucaz artık hanım olalım birazcık..
bende kızıma ciciler aldım resimlerini eklemedim bir hafta oldu ..koyucam en kısa zamanda..

geçen gün burada konuşulduktan sonra bioxine e-posta göndermiştim bugün kargo ile deneme boyu ürünler geldi selülit kremi, tüy azaltıcı krem, temizleme sütü ve şampuan örneği göndermişler kaydirigubbakcemile3 bilginiz olsun

Bakiyorumda kacmisiniz hemen binbirgeceyi izlemeye..

Ben basindan buyana hic sevmedigim icin suanda pc de

geziniyorum,accik ogluma müzik dinletiyorum oda basladi zaten

dans etmeye kaydirigubbakcemile2 haberlerde izledimde evet sezeryana kota getiriliyormus..

özel hastaneler hemen hemen %70 sezeryan yapiyormus hem vakitten kazaniyorlar

hemde normal dogumla ugrasmiyorlar..Ben ilk doktoruma gitmeye basladigimda

adam bahsetmisti bize sizin bu ülkeniz herseyde ticaret yapiyor,yazik onca kadina filan

demisti..! Ama kaldiricaklar filanda dedi,demekki duymus ketum sey!

ee siz simdi bana cvpta yazmazsiniz,iyi gidin gecenizi izleyin sizi :dilcikar:

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar
keyifler yerinde maşallah ne güzel Allah bozmasın
biz biraz yorgunuz oğlumla
dersim öğleden sonraydı ama iki dersten sonra ben kendimi kötü hissetmeye başladım
başım döndü kolumu kaldıracak halim yoktu
neyse idare ettim ama iş çıkışı eve gelene kadar öldüm öldüm dirildim
eve geldiğimde yatağa zor attım kendimi iftara yarım saat vardı eşim oruç
ama gözüm bişey görmedi Allah'tan yemeğimi sabahtan yapmıştım eşim garibim sofrasını kendi hazırladı
şimdi daha iyiyim ama ayağa kalkınca başım dönüyor hala

neyse bende kan şekerim düştü diye durmadan tatlı bişeyler yedim daha
önce şu güzel tarifleri görseydim hemen iyileşirdim herhaldecokacimcoook

Fatercim çok geçmiş olsun canımcım.

Rahatsızım dedin de dün gece ben de öldüm öldüm dirilemedim.
Sağ göğsümün altına sanki bi bıçak sapladılar.Nasıl oturursam oturayım geçmedi.Uzandık yok yine geçmedi.Baya bi inledim resmen.Çok da uykum vardı gidim yatmaya çalışayım,uyursam geçer dedim.Neyse uyumuşum ama sabah kalktım hala hafif hafif ağrıyordu.İnşallah birdaha olmaz.Okulda sordum bizim kızlara.Son zamanlar olurmuş böyle.Size oluyor mu hiç? Neler yapıyorsunuz?

Fatercim dikkat et hayatimya,iyice son zamanlardasin artik daha az ayakta kalmalisin bence.

Darkciim yupppiiiii bi izlemeyen daha buldum kendime:) ya ben onu basindan buyana az sevdim

ama konulari bilmiyor diilim,esimin uyumuyorsa izler arada..

fater geçmiş olsun, tansiyonunu ölçtürdünmü?
benimde yarın 10 saat aralıksız dersim var nasıl gözümde büyüyor şimdiden, birde konular önemli ve başında olduğumuz için aktif olmam gerekiyor bakalım ne yapıcaz

dark o bahsettiginden bendede oldu canim,hele gecen gün tamda esnerken oldu bi anda

nefesin kesildi..Ya dün aksam dedimya iftara davetliydim diye,ortalama 3-4 saat sandalye

tepesinde oturmak zorunda kaldim..arkamda yastikta vardi ama,bebek o kadar cok rahatsiz

ettiki dayanamadim bende..benimkisi kendini kasinca batma oluyor gögüs kafesimde,persembe

gidicem ben doktora o zaman sorucam unutmazsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…