2008 Kasım Anneleri

geçmiş olsun tatlım, benimde sol tarafta oluyor bazen ama seninki kadar şiddetli olmuyor, herhalde ayağını dayadı benim yaramaz oğlum diyorum

sağolun kızlar tansiyonum düştü diye tahmin ettim bende ama ölçtürmedim
darkcım sana da geçmiş olsun

sorma deniz anası canım ya bende oturarak ders anlatamam hiç rahat edemem
eee bi de nefes üketiyoruz yoruluyoruz haliyle
sende yarın dikkat et yorma kendini fazla

Sor canım gidince belki önemli bişeydir.Gerçi eşim hemen netten araştırdı,oluyormuş böyle hamişlerde bu zamanlarda.Normal diye gitmedim hastaneye.Yoksa gidecektim walla.Yatarken bile hala acıyordu en ufak bi hareketimde.
Ben sırf bu yüzden misafirliğe gitmek istemiyorum artık.En rahat evde oluyorum çünkü.

Denizanası ya keşke hep tatil olsak dimi :) Bende 3leri okutuyorum aktif olmak gerekiyor,konular yeni onlara bırakamıyorum.

aslında şimdi zor geliyor gözümde büyüyor ama evde olunca kendimi daha çok bırakıyorum çalışınca zinde oluyorum sanki, bilmiyorum ya herşey zor gelmeye başladı

yok yok yine de evde olmak en iyisi
ben işte beden yorgunluğunun yanında bir de stres yaşıyorum ya
biraz fazla pimprikliyim bi şey eksik oldumu kendimi yiyorum
bu halimle oğlum daha çok zarar görüyor bian önce izne çıkmak istiyorum artık

Sorayim sanada söylerim hayatim..Ama benim bebegim daha dönmediki kafasi sabit duruyor

sagda,fakat arada gögüs altindan cok rahatsiz ediyor..Bende evimden baska biyere gitmek

istemiyorum,dün süslü süslü gittim bir süre sonra takilarimi filan cikarmak zorunda kaldim..

sisti hafif ellerim ayaklarim..Benle dalga gectiler ama neydin ne oldun diye :))))))))))))))))))))

galiba cikiyorum kocis cagiriyor..

Fatercim olabilir.Buna şükür diyorum aman olcaksa da bu şekilde olsun.Birdaha dünki gibi yaşamayayım.O an tüm hamilelik boyunca yaşadığım acılar hafif geldi inan.

Tamam Çilekcim görüşürüz gidersen.

Evde olunca da işler gözüme batıyor.
Ama bi yandan da artık iyice tembelleştim.yemeği yaptımmı pilim bitiyor.Sizinde öyle mi?

sorma bende aynıyım ramazan olmasa yemek de yapmıcam nerdeyse
bugün ütü yapacaktım ama malesef ayakta duramıyorum bana bahane oldu bugün
yarın temizlik niyetindeyim bakalım durum ne gösterecek

bende kaçayım bari yavaş yavaş uyumaya çalışayım
kociş evde yokken pek mümkün olmuyor ama deneyeyim
o da gelir birazdan yarın dersim sabah erken

herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…