2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlaaaar napıyonuz bakiiim.bugün çok heyecanlıyım 2. yıldönümümüzü kutluycaz.ben pasta yapıcam alman pastası biliyosunuzdur belki güzel bi akşam yemeği sofrası da hazırlıycam.hediyesi de hazır kocişin.bakalım nasıl geçicek akşam??

günaydın kızlarrrrr.nabersiniz bakalım.
Atatanem canm nice mutlu senelere inşallah evladınızla sevdiklerinizle.2. senem geçeli o kadar uzun zamöan olduki ama asla unutamam harika bi geceydi:asigim:.....gerçi hepsi birbirinden güzeldi ama 2. sene daaha bi özel geçmişti.
bizim şeker yüklememiz gayet iyi geçti açlık 79 tokluk 96 bende şekerim yok diye eve gelince tulumba kadayıf ve bide fıstıklı çikolatayı götürdüm şerefine:içelim:.bugün gene ağdaya gidicem malum hafta sonu bebeimle randevum var aman pardon drumla:dance:kızlar bişi sorucamşimdi ben ayda bir gidiyorum ağdaya ya cts den sonra dr 15de bir çağıracak 15 günde de tüylerin bi kısmı çıkmış oluyo siz napıyosunuz ben öyle olunca jiletle aıyorum bu seferde kalınlaşıyo ama lmasam hiç gitmedim o şekilde çok utanıyorum.geçen kanama vart ditye acil gideken bile ön tarafa ji,let yaptım kuzenim kızdı noolur biraz tüylü olsa diye ama ne biliim huyum böyle.sizin nasıl oluyo biraz rahatlatın bakalım beni

mmfcim bende aynı şeyi düşünüyorum ne yapıcam diye.ama en son sir yaptırmamdan sonra karınca yumurtası yağı sürdüm okadar yavaş çıktı ki ben onan sürerim diyorum yavaş çıkınca en azından doktorun 2. randevusuna kadar anca uzar 2. giişimde aldırırım diyorum.jilet yapma bence canım ya doktorlar da azcık anlayışlı olsunlar zaten göbekten aşağıyı gördüğümüz yok azcık çıkmışsa da neolur bişeycik olmaz.buarada benim doktor çatı muayenesi yapmıyomuş doğum zamanı anca bakıyomuş duruma göre normal yada sezeryan yapıyomuş çok rahatladım ama genede süprizlere hazır olmak lazım bende c.tesi sire gidicem

Günaydın kızlarrr

Atatanem alman pastasını çok severim, şimdiden ellerine sağlık. Tekrar nice nice senelere, bebeğin de bu senenin harika bir hediyesi sizlere, ne kadar güzel.... Ben de ilkbahar geliniyim, 30 mart evlilik yıldönümüm, bu sene bebek haberi hediyeydi, gelecek sene biz de inşallah küçük beyimizle beraber kutlarız...

Mmmf27, ben de takıntılıyım o konuda senin gibi, ilk zamanlar çok kötü bir kanamam oldu, bir o zaman utanarak gitmiştim çünkü ağda randevum 3 gün sonraydı. Onun dışında benimkiler ayda bir anca çıkıyor, şanslıyım o konuda da, bugüne kadar iyiydi şimdi 2 kere daha yaptırmam gerekecek doğuma kadar, ilki önümüzdeki hafta ama sonrası beni düşündürüyor. Sanki karnım daha da büyüdükçe acıya katlanamam gibi hissediyorum, bir de kasarsam kendimi nolur diye düşünüyorum.

bak ben mesela eskiden yani bundan 15 gün öncesine kadar falan karnımın kenarından biraz kaldırıp yana çekip görebiliyodum ama şimdi imkansız ne kadar çıktığını bile ayna tutarak gördüm.benim ağdacı çok seri 7 dkda bitirdi ama canım tabi yandı ben kendim yaparken 10 sn bekliyoruım tabi çekeyim diye kaydirigubbakcemile3kadın benimi düşüncek.bi ara kadına bağırdım aa hamileni,n halinden anlamıyosun bu dönem daha çok acıyo biraz yavaş ya nefes aliim diye kadında bilmiş bilmiş benim 8 yaşında oğlum var demezmiama genç kız gibiydi yaani en azından benim koca göbişimin yanında öyle gözüküyodu

Acır tabii yaa, o da biraz anlayışlı olsun. Ben en son gittiğimde bayılacak gibi oldum, cidden böyle etraf karardı, kadın da telaşlandı hemen poğaça filan getirdi, benimkisi 15 dk filan sürüyor, ama duramadım bile o kadar ayakta, öyle fena oldum. Şimdikine elimde meyve suyuyla gidicem, napalım bayılmaktan iyidir.:))

ayaktamı ?? kusuruma bakma ben acemiyim de bu konuda 2. gidişim olacak bu ne işin var ayakta sorması ayıp ben yatıyodum da o esnada

bacakları ayakta alıyolar özel bölgeyi yatarak alıyolar.ben her gidişimde rica ediyorum hassaslaştığından dolayı çok acı çektiğimi ve siri ufak ufak yapıştırmasını rica ediyorum.çünkü nerdeyse komple yapıştırıyo bazıları normal zamanlarda bile acısından gözüm yaşarıyo değil hamileyken onun acısına katlanıcam.sizde baştan konuşun rica edin ufak ufak yapıştırıp çeksin

Hmm şimdi oldu ben de yatarak nasıl olur diyorum, hani göbekten dolayı.:))) Benim aptallığım kusura bakmayın, yanlış anlamışım. :)) Yaa, o da bir dert benim için, ben hiç ağda yaptırmadım oraya bugüne kadar, hep alternatif yollar kullandım. Ben o acıya hiç dayanamam, mümkün değil...Ama galiba artık son seferde mecburum, şimdiye kadar idare ettim de şimdiden sonra ufff. Bir de bunun stresi var şimdi, gel de çık işin içinden.(

ya ola ki doğum zamansız geldi hazırlıksızsınız ağdanız yapılmamış hastanedeki hemşireler orda jiletle temizliyomuş zaten oyüzden endişe etmeyin doğumda ne yapıcaz diye.sonuçta bebek bu nezaman gelceği belli olmaz

kıslar herkese slmmm
ya bi şey soracagım kızımın adını hala bulamadım ben ya beren ismi sizce nasıl
yada var mı aklınızda güzel isimler hadi yardım edin bana ya yoksa kızım isimsiz olacak

Ay kızlar ya, tam da kahvaltı yapıyodum, öğleden sonra konuşsaydınız ya şu ağda işini :) Günaydın bu arada...

Atatanem ne o evlilik yıldönümü diye erkenden kalkmışsın. Aferin, erken kalkan yol alır :))) Nice mutlu yıllara tatlım.

Herkes avatar a kendi fotosunu koymuş. Çok tatlı olmuşuz kızlar. Dark sen tam hayal ettiğim gibisin :) Çitos sen de hep kiloluyum kiloluyum derdin, hiç de öyle kilolu durmuyorsun. Bu arada Dark sen eşimle zümresin. Öyle mi deniliyordu? O da 3 leri okutuyor da :)

Keyfim kaçmasın, hep stres olmayayım diyorum. Şimdi müdür toplantı yapacak ve yine bağırınıp çağıracak. Uzak kalmak istiyorum kızlar bu gürültüden ama imkansız. Bugün çok sinirli. Toplantı birazdan. Uffff hiç çekmek istemiyorum, ne yapacağım ben. Bu stresi bebeğime yaşatmaya ne hakkı var ki. Evet, kardeşim kadınım, hamileyim ve ayrıcalık istiyorum. Erkeklerle eşit olmadığımı da kabul ediyorum ( Yani şu an için :)

walla sekretercim ben kızım olsaydı duru yada ceylin koyucaktım ismini çünkü iki isime de hastayım beğenirsen koyabilirsin

Ben de yeniyim ya, bakalım resmimi ekleyebilecek miyim? :)) Ben de heves ettim şimdi.

Juliciğim, toplantıda sana kolaylıklar diliyorum, her ne kadar dışardan söylemesi kolay olsa da, umarım sakin olursun, toplantı da göz açıp kapayıncaya kadar biter inşallah.

herkese günaydın kızlar, geceleri o kadar kaynatıyorsunuz ki oku oku bitmiyor. Darkcım ve Julicim benim olayı doktora soracaktım zaten ama haftaya randevum var gidince sorayım dedim, daha gitmeme uzun zaman kalsaydı arayacaktım. Bir de bebeğimin hareketleri falan gayet normal eskisi gibi, kötü olan bir bebeğin hareketleri de anormalleşir değil mi?

Darkcım bu arada yaklaşık 3-5 gündür göğsümün altındaki ağrı bende de var, sadece sağ tarafta, ay ağrı olunca oturamıyorum bile, öyle çok dayanılmaz olmadı bende ama yine de rahatsız ediyor. Sanki kaburgam kırılmışta kemik batıyor gibi. Oğlumla konuşuyorum artık, oğlum biraz aşağı git bakayım falan diye sırnaşık şey

Sekretercim Beren güzel bence beren olsun kızının adı :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…