- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #8.181
Günaydın kızlarrr
Atatanem alman pastasını çok severim, şimdiden ellerine sağlık. Tekrar nice nice senelere, bebeğin de bu senenin harika bir hediyesi sizlere, ne kadar güzel.... Ben de ilkbahar geliniyim, 30 mart evlilik yıldönümüm, bu sene bebek haberi hediyeydi, gelecek sene biz de inşallah küçük beyimizle beraber kutlarız...
Mmmf27, ben de takıntılıyım o konuda senin gibi, ilk zamanlar çok kötü bir kanamam oldu, bir o zaman utanarak gitmiştim çünkü ağda randevum 3 gün sonraydı. Onun dışında benimkiler ayda bir anca çıkıyor, şanslıyım o konuda da, bugüne kadar iyiydi şimdi 2 kere daha yaptırmam gerekecek doğuma kadar, ilki önümüzdeki hafta ama sonrası beni düşündürüyor. Sanki karnım daha da büyüdükçe acıya katlanamam gibi hissediyorum, bir de kasarsam kendimi nolur diye düşünüyorum.
bak ben mesela eskiden yani bundan 15 gün öncesine kadar falan karnımın kenarından biraz kaldırıp yana çekip görebiliyodum ama şimdi imkansız ne kadar çıktığını bile ayna tutarak gördüm.benim ağdacı çok seri 7 dkda bitirdi ama canım tabi yandı ben kendim yaparken 10 sn bekliyoruım tabi çekeyim diye kaydirigubbakcemile3kadın benimi düşüncek.bi ara kadına bağırdım aa hamileni,n halinden anlamıyosun bu dönem daha çok acıyo biraz yavaş ya nefes aliim diye kadında bilmiş bilmiş benim 8 yaşında oğlum var demezmiama genç kız gibiydi yaani en azından benim koca göbişimin yanında öyle gözüküyodu
Acır tabii yaa, o da biraz anlayışlı olsun. Ben en son gittiğimde bayılacak gibi oldum, cidden böyle etraf karardı, kadın da telaşlandı hemen poğaça filan getirdi, benimkisi 15 dk filan sürüyor, ama duramadım bile o kadar ayakta, öyle fena oldum. Şimdikine elimde meyve suyuyla gidicem, napalım bayılmaktan iyidir.:))
ayaktamı ?? kusuruma bakma ben acemiyim de bu konuda 2. gidişim olacak bu ne işin var ayakta sorması ayıp ben yatıyodum da o esnada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?