2008 Kasım Anneleri

julicim bizimde birazdan toplantı olacak ve bizim patron giiyo toplantıya ve çok sinirli..
şimdiden bende gerilmiş durumdayım.dün gece rüyama bile girdi adam:bbo:

benim eşimde bu sene 4. sınıfı okutuyo ama sanırım bu hafta son.
çünkü müdür yardımcısı oluyo..
çocuklarını nasıl bırakacağını düşünüyo..
hayırlısı bakalım..

Bol stres, bağırış, çağırış, sigara dumanıyla atlattım toplantıyı. Zaten çıktım yarısında. Aman bitse de gitsek ya Azo artık. Darısı da senin başına canım :) Hayırlı olsun eşinin yeni görevi bu arada.
Biberon olmuş foto. Formula 1 pistinde mi çektirdin bu fotoğrafı :))
Sekreter Beren güzel ve narin bir isim bence. Ay çok kibar bizim kızlarımız :)

Evet juliciğim, en büyük hayalimdi, ferrarinin pitine girdim ama schumacher yarışmayı bırakmıştı, türkiye'ye de gelmemişti. (

sizi gidi hızlı kasım anneleri siziiiiii tehlikeli sporlar bunlar ben hızdan çok korkarım yarışlardan da pek anlamam hoşlanmıyorum ama değişik bi hobiniz var her bayan sevmez çünkü

Evet canım gerçekten de ben oturup pazarları eşimle formula 1 seyrederken herkes şaşırıyor. Yarışlara gidemedim kaç senedir ama onları da tv den seyretmek daha keyifli bence. Alonso'nun bir gösterisini izlemiştim sadece. Tabii onca petrol harcanması nedeniyle bazen gıcık oluyorum formula ya ama izlemeden de edemiyorum. Bir kere alışınca, pilotları da tanıyınca sonra merak ediyorsun.

selam kızlar..
evlilik yıldönümünüzü en içten duygularımla kutlarım atacım...
kıs sekreter duru beni kızın adı heyyytttt..değiştirdik biz pelin duru düşünüyoruz..sen onu koy bakim kenara ..beren - begüm çok güzel isimler onları düşün derim :)))

bu arada tehlikeli sporlardan bahsetmişiniz bende gidiyim de bangee jamping yapıp geleyim bi..:)))

herkese merhabaa.s. kızlar nasılsınız biz çok iyiyiz maşallah elticiğim kahvaltıyacokacimcoook çağırdısositososito
oraya gittim yeni geldim daha çok doydum sağolsun böyle şeyler güzel oluyokaydirigubbakcemile3
kendide oruç tutmuyoo emziriyo bebeği 3 aylık daha bir de güzel ki maşallah:ecrin_bebek:
atatanem evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım allah mutluluğunuzu daim etsin:asigim:
ağda konusuna girmişsiniz bende yarın gidicem çünkü perşembe ve cuma günü
kontrolümüz var
belki alttan bakar akıntım olduğunu söylicem çünküü umarım bakmaz ama
bakarsa da ne yapalım dimi ama zaten kızımı çok ösledimm:ecrin_bebek:
gözümde tütyor cuma günüde doğum yapacağım hastaneye gideceğim artıkhihoyyyt

eylül yavaş yap canım o dediklerini
sekretercim beren çok güzel bir isim anım ben de duru koyacaktım ama
annem beğenmedi babamızda beğenmedi zaten bizim ki eylül olacak zaten
o ismi çok seviyoruz ailece

Haklısın juliciğim, kesinlikle televizyondan izlemek daha mantıklı yarışları. Ben futbol da severim, söylemesi ayıp. Bir de ilk kez bu sene olimpiyatlara evdeyken denk geldim, daha önce çalıştığım için hiç gündüz canlı seyredemiyordum, o da süperdi, 2012'yi iple çekiyorum. :))

Eylülcüğümm, ben sadece seyredebilirim tehlikeli sporları yapamamm korkarım walla. Hele öyle yüksekten atlamak filan, ayy zor iş zor. :)) Bu arada pelin duru çok güzel uymuş birbirine, çok beğendim...

Merhaba kizlar,atacim kutlarim canim evlilik yildönümünüzü..Yarin anlatirsin artik ayrintilari:):):):)

ya caniniz yanmiyormu agda yada sir yaptirirken..Ben genital bölge haric tüm vücudumu makina ile

alabiliyorum,orayida jiletle..Ki cok canim tatli oldugu icin kiz kardesimi bekler ben giremezdim

agdaciya:) yani simdi yaptirmam imkansiz ama zaten o kadar azaldiki benim tüylerim..Zaten cok

cansizlardi simdi iyice yok gibiler:) muhabbete bakinyaa bende oturmus yaziyorum..

sekretercim benim kizim olsa Talya yada Kayla koyucaktim..Berende güzel isim ama ben berfeyide

cok begenirim.

Aaaa çilek ben de aynısını yapıyorum, epilasyon konusunda. Ya baksana biz şimdi ağdayı bile canımız tatlı diye yaptırmıyoruz ya doğum sancısını nasıl çekeceğiz. Ben sancıdan da korkmuyorum sadece bebeğin çıkma anından korkuyorum, çok acayip demi, iyice içinizi açayım. Siz kahvaltımda ağda derseniz ben de çocuğu çıkartırım hayallerinizde hehehehe :))

Azo keşke bugünden olsaydı da kurtulsaydın. Neyse bak keyfine bir gün daha :)

Ayyy Eylül o fotoğrafı koydun ya, nasıl tatlı görünüyosun. Şimdi seni daha çok sevmeye başladım :) Hakkatten evin küçük kızı gibisin. Daha önce bana hep çilek öyle gelirdi. Hani uzakta ve yalnız diye. Ama şimdi sen daha çok öyle görünüyorsun gözüme :) Ya ben sanırım tüm gün sizinle sohbet de etmesem bugünler hiç geçmez. İyi ki varsınız. Ay bak duygusallaştıııııımmmmm ((

eveeeeeeeeeeet 44hihoyyyt
ay yine karar değiştirdiler..
toplantıııııııııı:1shok:
kaçtım kızlar ben gelince görüşürüz..
inş. iyi geçer..fisfisfis

Julicim o bahsettigin cikma anida ayri bir olay ama sanirim ben kendimi cok iyi motive ettim

inan bana bian olsada görsem oglumu diye düsünüyorum sürekli..Ee napalim onca insan

yapmis normal dogumu bizmi yapamiycaz,hem dogum kolaylassin diye elimizden gelenide

yapiyoruz..Demekk ben arka siralara düstüm haaa! Sevin beni yaaaa zaten yapayalnizim

(biraz acindirayim kendimi) sahiden ama eylül ufacik tefecik gibi bisiy dimi?

Asorticim sabah diilde bende daha cok aksamlari oluyor sislik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…