2008 Kasım Anneleri

Ben de iyi ki üye olmuşum da sizleri tanımışım diye düşünüyorum, biraz geç katıldım aranıza ama bir kere düşük yaşayınca, haftalar ilerlemeden buraya yazmak istemedim, sonradan yine üzülmeyeyim diye. Oysa sizi hep okuyordum, hepinizi tanıyordum yani, bu kadar sıkı takip etmesem de...Buradaki fikirler benim için önemli, çok şeyler öğreniyorum sizlerden, gerçekten iyi ki varsınız...a.s.a.s.

kızlar ben kopuyorum önce bi pastayı yapayım sonra akşam yemeğini hazırlayıp en son kendimi hazırlamaya başlıycam:)))yarına anlatırım bu sene zaten ramazan diye yemeğe falan çıkmıyoz artık böyle geçicek bikaç sene napalım.hadi öptüm hepiniziiii byyy

Atatanem ayrıntıları da bekliyoruz haberin ola :))))

Atacim aynen canim,yarin hepimiz seni okuyor olucaz..Hani denirya,yedigin ictigin senin

olsun neler yaptin nereleri gezdin anlat bakalim diye:) ee artik mesaji almisindir,yineden kutlarim canim..

kizlar bende cikiyorum simdilik cok öptüm herkezi..

Atatanemciğim, çilekciğim görüşürüz, çabuk gelin..:))

Bu arada herevelazım da fotoselli otomatik musluk gördüm, normal musluklara takılıyormuş, alışveriş damarım kabardı yine, alsam mı acaba??

sevgiye muhtacım ..sevin beni ..senağlamasenağlama

kaydirigubbakcemile3 sağol julicim önümde koca göbüşle pek evin sevimli kızı gibi durmuyom ama neyse hadi seni mi kırcam ..

ay kızlar bana da bişeyler oldu, öğle arasına gitmiştim eve, yemeğimi yedim gayet güzel, sonra da uzandım biraz ama pek bir mutsuzlaştım ağlamaya başladım sebepte yok ele avuca gelir olur olmadık bir sürü olumsuz şey getiriyorum aklıma, şimdi işten ayrılınca 4 ay maaş almayacağım yaa sadece eşim alacak tek maaş yetecek mi nasıl başa çıkacağız, adamcağıza yük oluyorum üzüyorum diye oturdum ağladım, durduk yere nerden geldi aklıma anlamadım senağlama

Ohh gittim geldim kabus dolu bir maceranın da ha sonuna geldik.dönüşte hemen aktara gidip karınca yumurtası yağı kremialdım aaaa uğraşamııcam bunlarla.bakalım inşallah memnun klırım.
asorticimsabahları şişlik bendede oluyo hatta benim sağ elim ve ayağoım diğerinden daha çok şişiyo ben bunu dra sorucam aam oğlum sağa yerleştiği için oraya daha çok baskı uyguluyor diye düşünüyorum.

Canım geçmiş olsun, kurtuldun bitti.:)) Darısı önümüzdeki hafta benim başıma...

kıslar az önce dr dan randevu aldım bebiş görmeye gitcem saat altı da dua edin her şey yolunda gitsin bebişim yüzünü göstersin bana ya cok özledim onu ben

canım inşallah herşey yolundadır benim bebişimde yüzünü hiç göstermedi.bende her gidişimde heyecanla bekliyorum ama malesef annesine,babasına yüzünü dönüyor inatçı.

Biberon fotoselli musluk da na oluyor kuzum??

Juliciğim, normal musluğun ucuna aparat gibi bişey var onu takıyorsun, elini getirince akıyor, çekince kesiliyor. Ama sen bişey yıkayacam ben dersen bi düğmesi var, 3 dk. kesintisiz akabiliyor. Tekrar düğmeye basınca duruyor. Fena bişeye benzemiyor, ilginç geldi...

bu hatunlar nerede kaç saattir kimse bişe yazmamış neden nerdesiniz yaa
ben şu an kilolara takmış durumdayım rejime başlıcamm

Selam kızlar Ben geldim nihayet gerçi bayramdan sonra tam dönüş yapıcam
ama sizleri inanın cok özledim yokluğum hissedildimi
bilmiyorum ama fisfisfis Umarım herkes cok iyidir geçmiş
baya uzun oldugundan okuyamadım .... Badana sonrası temizlik wardı
yorgunluktan ölüorum bayramdan sonrada bebişin odası gelio acaip bi telas var evde
:dance:

yağmurcum senin şu bebeğinin hasır beşiğinin fotosunu bidaha koysana açılmıyo link çok beğendim ona örnek yaptırıcam bende

Canım biraz gec cevap olmus olucak ama koyim resmini umarım olur fisfisfis

Son düzenleme:
pşştttt..tosun asortie uyudunmu kıs...

ne sandın kuzum hamileyiz biz... hem hamile , hem şişman , hemde mutlu ..o kiloyu sen değil bebiş alıyo bi kere ..hem birdaha duymıycam rejim filan..hamur işi yeme, yağlı yeme ama adaşımı da aç bırakma valla yapışırım yakana...

Ya ben anca yazabiliyorum.geldim,bi açtım KK yı ama hemen çıkmam gerekti.
Sonra uyumuşum, derken biraz ortalığı toparladım.
Çocuklara fotokopi ayarlamam lazım.Güzndüz baya bişeyler indirdim,onlardan seçerim artık yarına uğgun bişeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…