- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #8.221
Atatanem ayrıntıları da bekliyoruz haberin ola :))))
Aaaa çilek ben de aynısını yapıyorum, epilasyon konusunda. Ya baksana biz şimdi ağdayı bile canımız tatlı diye yaptırmıyoruz ya doğum sancısını nasıl çekeceğiz. Ben sancıdan da korkmuyorum sadece bebeğin çıkma anından korkuyorum, çok acayip demi, iyice içinizi açayım. Siz kahvaltımda ağda derseniz ben de çocuğu çıkartırım hayallerinizde hehehehe :))
Azo keşke bugünden olsaydı da kurtulsaydın. Neyse bak keyfine bir gün daha :)
Ayyy Eylül o fotoğrafı koydun ya, nasıl tatlı görünüyosun. Şimdi seni daha çok sevmeye başladım :) Hakkatten evin küçük kızı gibisin. Daha önce bana hep çilek öyle gelirdi. Hani uzakta ve yalnız diye. Ama şimdi sen daha çok öyle görünüyorsun gözüme :) Ya ben sanırım tüm gün sizinle sohbet de etmesem bugünler hiç geçmez. İyi ki varsınız. Ay bak duygusallaştıııııımmmmm((
Ohh gittim geldim kabus dolu bir maceranın da ha sonuna geldik.dönüşte hemen aktara gidip karınca yumurtası yağı kremialdım aaaa uğraşamııcam bunlarla.bakalım inşallah memnun klırım.
asorticimsabahları şişlik bendede oluyo hatta benim sağ elim ve ayağoım diğerinden daha çok şişiyo ben bunu dra sorucam aam oğlum sağa yerleştiği için oraya daha çok baskı uyguluyor diye düşünüyorum.
kızlar bi mail gelmiş bana az önce..
bakın bebişleri kimin kızlarına benzettim..
eylül'ün kızı
juli'nin kızı(banusu)
dark'ın kızı(ceren)
Biberon fotoselli musluk da na oluyor kuzum??
yağmurcum senin şu bebeğinin hasır beşiğinin fotosunu bidaha koysana açılmıyo link çok beğendim ona örnek yaptırıcam bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?