- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #8.241
herkese günaydın kızlar, geceleri o kadar kaynatıyorsunuz ki oku oku bitmiyor.Darkcım ve Julicim benim olayı doktora soracaktım zaten ama haftaya randevum var gidince sorayım dedim, daha gitmeme uzun zaman kalsaydı arayacaktım. Bir de bebeğimin hareketleri falan gayet normal eskisi gibi, kötü olan bir bebeğin hareketleri de anormalleşir değil mi?
Darkcım bu arada yaklaşık 3-5 gündür göğsümün altındaki ağrı bende de var, sadece sağ tarafta, ay ağrı olunca oturamıyorum bile, öyle çok dayanılmaz olmadı bende ama yine de rahatsız ediyor. Sanki kaburgam kırılmışta kemik batıyor gibi. Oğlumla konuşuyorum artık, oğlum biraz aşağı git bakayım falan diye
Sekretercim Beren güzel bence beren olsun kızının adı :ecrin_bebek:
Vallahi diyecektim ferrari piti mi diye :) İyi bir formulacı çıktı benim gibi :)[/QUOTE
Ya nerden gördün Ferrari kitini pitini :)) Allahım inanamıyorum.Kasım annelerine :) Walla ben kırk yıl düşünsem araştırsam bulamazdım,nerde çektirmiş diye.Ay kızlar ya, tam da kahvaltı yapıyodum, öğleden sonra konuşsaydınız ya şu ağda işini :) Günaydın bu arada...
Herkes avatar a kendi fotosunu koymuş. Çok tatlı olmuşuz kızlar. Dark sen tam hayal ettiğim gibisin :) Çitos sen de hep kiloluyum kiloluyum derdin, hiç de öyle kilolu durmuyorsun. Bu arada Dark sen eşimle zümresin. Öyle mi deniliyordu? O da 3 leri okutuyor da :)
Keyfim kaçmasın, hep stres olmayayım diyorum. Şimdi müdür toplantı yapacak ve yine bağırınıp çağıracak. Uzak kalmak istiyorum kızlar bu gürültüden ama imkansız. Bugün çok sinirli. Toplantı birazdan. Uffff hiç çekmek istemiyorum, ne yapacağım ben. Bu stresi bebeğime yaşatmaya ne hakkı var ki. Evet, kardeşim kadınım, hamileyim ve ayrıcalık istiyorum. Erkeklerle eşit olmadığımı da kabul ediyorum( Yani şu an için :)
Eşinle zümreyiz evet aynen öle deniyor :) En rahat sınıf gibi geldi bana.İlk kez okutcam 3leri.2nin devamı sanki.Hamileliğim 3. sınıfa denk geldi diye seviniyorum açıkcası.
Biz toplandık bügn ve öldüm inan.Minicik sıralarda 4 ders yaptık.Ayaklarım uyuştu.
Ya bende sık sık alama taraftarıyım.günaydın kızlarrrrr.nabersiniz bakalım.
Atatanem canm nice mutlu senelere inşallah evladınızla sevdiklerinizle.2. senem geçeli o kadar uzun zamöan olduki ama asla unutamam harika bi geceydi:asigim:.....gerçi hepsi birbirinden güzeldi ama 2. sene daaha bi özel geçmişti.
bizim şeker yüklememiz gayet iyi geçti açlık 79 tokluk 96bende şekerim yok diye eve gelince tulumba kadayıf ve bide fıstıklı çikolatayı götürdüm şerefine:içelim:.bugün gene ağdaya gidicem malum hafta sonu bebeimle randevum var aman pardon drumla:dance:kızlar bişi sorucam şimdi ben ayda bir gidiyorum ağdaya ya cts den sonra dr 15de bir çağıracak 15 günde de tüylerin bi kısmı çıkmış oluyo siz napıyosunuz ben öyle olunca jiletle aıyorum bu seferde kalınlaşıyo ama lmasam hiç gitmedim o şekilde çok utanıyorum.geçen kanama vart ditye acil gideken bile ön tarafa ji,let yaptım kuzenim kızdı noolur biraz tüylü olsa diye ama ne biliim huyum böyle.sizin nasıl oluyo biraz rahatlatın bakalım beni
Şimdi hafiften çıktı ve haftaya randevum var.Diyorum ki,halledebildiğim yerleri kendim makinayla alayım.Zaten çok çıkmamış gibi geldi gözüme.Baktım yapamıyorum,o zaman hafta sonu erkenden giderim kuaföre hallederim artık.
Ben gidince söylerim azar azar yapıştırsınlar dayanılmıyo çünkü .-tatlicadiarzu-Acır tabii yaa, o da biraz anlayışlı olsun. Ben en son gittiğimde bayılacak gibi oldum, cidden böyle etraf karardı, kadın da telaşlandı hemen poğaça filan getirdi, benimkisi 15 dk filan sürüyor, ama duramadım bile o kadar ayakta, öyle fena oldum. Şimdikine elimde meyve suyuyla gidicem, napalım bayılmaktan iyidir.:))
gunaydın kızlar
bız oglumla cok yorgun ıkı gunden sonra oturabılıyoruz pc nın basına
salı gunu son tetkıklerın ardından dun sabah 8,30 da annemı amelıyata aldılar
tam 2,5 saat suren amleıyatın ardından annem dun yogun bakımda kaldı
cok zor gecırdıgı dun gece sonrasında bugun odasında cok sukur ama cok fazla sancısı var
erken uyandıgı ıcın yogun bakımda sancıları cok aktıf hıssettıgını soyledı doktoru agrı kesıcı ıgnler bıle sakınlestıremedı
bu sabah daha ıyıydı benı yanına almıyorlar ama gızlı kapaklı ıkı gundur hastane korıdorlarında gormeye calıstım
yogun bakım penceresınden kıvranmalarını gordukce ıcım parcalandı cok zordu allah kımseye hastalık vermesın
cok sukur yogun bakımdan cıktı sancısı olmasına ragmen durumu ıyıye gıdıyor
hastaneye bıle almayacaklar neredeyse kocıste kızdı zaten bır suru bana ama dayanamıyorum
fecı yorulmusuz gece belımın ve bacaklarımın sancısından uyuyamadım bıle
duacı olun kızlar ınsa allah annem en kısa zamanda saglıgına kavusur
sızler nasılsınız ben artık hıc dayanamıyorum kendımı cok kotu hıssedıyorum son zamanlarda halsızlık sebebıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?