2008 Kasım Anneleri

selam kızlar..
bende anca yazdıklarınızı okuyup gelebildim.
çok çok yoğun 1,5 gün..
niyahet bitti..

julicim ve kalimero anneleriniz en kısa zamanda sağlığına kavuşacaklar ama siz şimdiden yavrularınıza yaşattığınız stresle kalacaksınız.
yapmayın böle lütfen..

çilekcim geçmiş olsun.sen suyu bol bol içmeye devam et.bende günde 2 lt.altına inmemeye çalışıyorum.ama zor içiyorum suyu..zaten pek içmezdim..sürahi koyuyorum masama akşama kadar baktıkça aklıma geliyo içiyorum.çok şükür henüz böle bi sorunum olmadı..sende en kısa zamanda düzelirsin inş.

edacım kızların kendilerine benzeyen bebişlerinin resimlerini koydum diye darılmışsın.ama kuzum onlara benziyolardı.napim?bana gelen bi mailde..
hem herkes daha yeni yeni kendi fotolarını avatara koyuyo..öle benzettim.bak ben bile oğlumu koymadım daha..bizimkileride doğunca koyarızyerimseniben

Bende soluma yatınca oğluşum tekmeleri savuruyo pıt pıt..
ama napim..gerçi ben eskiden beri en rahat soluma yatınca rahat ederdim.gece bazen ağırlaştığımdan galiba, bacağım ve kalçam ağrıyo.yarım saat kadar sırt üstü(bacaklarımı karnıma doğru biraz çekerek) yada sağıma yatıp tekrar sola dönüyorum.böle idare ediyoz işte. birde sabah kalkınca karnım acıyo.bacaklarım tutmuyo gibi oluyo..sonra 5-10 dk sonra geçiyo..yani ayakta gezinirken, rahatım da oturduğum yerden, yataktan kalkarken biraz rahatsız olmaya başladım. hayırlısıyla şu 2 ayıda atlaksakta..

Ya kızlar benim oğlumun kafası hala yukarıda.yani doğum pozisyonuna dönmedi.
sizlerden böle olan varmı?
çok korkuyorum dönmeyecek diye..:1shok:
geçen ay dönmüştü..2 hafta önce yine başı yukarıdaydı..bu c.tesi tekrar gidicez doktora.ama hala kafası yukarıda..
daha döner dimi?
erken dimi daha?

Hoşgeldin azocum
Daha dönerler,hatta tam doğum zamanı dönen bile oluyormuş.
Benimkide genelde başı yukarıda.Çok nadir doğum pozisyonuna geçiyor.
En sevdiği de kafasını yada bacaklarını sağa dayamak.Sağda duruyor bizimki.Bizi dinliyo meraklı meraklı :))

canım endişelenme daha döner bebişin benimkide sürekli yer degiştiriyor doguma kadar kaç pozisyona girerler daha.

ya birde bişey merak ediyorum..sizin bebişler göğüs altına kadar çıktımı yaw
benimki daha göbekte oynuyo bazen daha yukarıda oynuyo ama genelde tam göbek deliği bölgesinde ..kimi diyo aa benim 7 aylıkken kafası göğsümün altındaydı filan ..canım sıkılıyo..

Bende bugün erken gireyim nete,gündüz kuşlarıyla da biraz lak lak yapalım dedim amaaaaa nerdeeeee
bu site deli etti beni.hem yavaş hem hata veriyor.hemde kimse yok sanırım bundan dolayı kimse giremedi bugün.

Yaa evet bir mesajı yollayamadım kırk saat...Eylülcüğüm benimki arada göğüs altıma tekme atıyor, çoğunlukla göbek hizamda dolaşıyor. Ama kafası nerde, ayağı nerde ben bilmiyorum. Bir tek sol tarafta olduğunu biliyorum çoğunlukla...

Azocuğum döner mutlaka, bak daha önce de tam ters durumdaymış, bir bakarsın bir daha gittiğinde başaşağı oluvermiş. :)

Kargom geldi nihayet, biz de pazara çıktık annemle, chicco tezgahı toplanırken bir tane yelek almayı başarabildik, gelecek hafta daha erken gideceğiz. :))

Eylülcüm benimde göbek cevresi sag sol alt üst farketmeden her yerde oynuo saolsun :)
Yani bence bi sorun yoktur oynadıgı yere baglı olarak sanmıorum yani takılma böle seylere canım
Walla sola yatmak cok önemli benim doktorum sürekli sölüo gittigimde söledigim gibi
merak edip sebebini sordugumda
Saga yatınca böbreklere baskı yaptıgı icin böbrek agrısıyla karsı karsıya gelebiliceimizi
Düz yatınca bebeğin damarlara baskı yaptıkca bizim oksijen alma oranımız düstügünü
Sol tarafımız bos oldugundan bizi ve bebegi rahatsız etmicei icin bu sekilde önerdiklerini
söledi kızlar ...

selam arkadaşlar.yoğun günlerin ardından nihayet girebildim
kalimero allah annene acil sifalar versin inş.
çilekcim sananda geçmiş olsun.hamilelikte çok olan bir durummuş.bende çok su içemediğim için korkuyorum olacak diye
atatanem,daha nice mutlu yıllara erersiniz inş.
uyku sorunu bendede var.ben sağ tarafada yatamıyorum.çunku sağa ve sırt ustu yatınca kalbim çok fena sıkışıyor.hatta bi gece uykuda sırt üstü yatmışım öyle bir çarpıntıyla uyandımki kalbim çıkıyor zannettim.gercekten geceler çok zor oluyor..birde ben eğilmekte çok zorlanıyorum yerden birşey almak,veya eğilerek bir şey yapmak karnıma ve kalbime çok baskı yapıyor.neyse az kaldı.belkide yakında bu günlerimizi ararız.bebişlerimiz sağlıklı olsunda bunlar geçiçi.

Kızlar siz bebegin hareketlerini takip ediosunuz dimi ??
Doktorum bana bu ayın basında gittigimde günde 10 kere oynaması
gerektigini oynamadıgı takdirde bi sıkıntı olabilicei ihtimaliyle hemen beni
arıosun demisti sizede böle bisi dendi mi ?

herkese merhaba biz geldikk doktordana.s. yarında başka hastaneye gidicez ama bugün ki
olayları anlatayım bebeğim maşallah 1953 gr olmuş her şeyi muntazam dedi doktorumuz:sm_cool:
kalimerocum geçmiş olsun canım annenede
ata tanem szinde evlilik yıldönümünüzü kutlarım canım tekrar
çilekcim size de geçmiş olsun kendinize dikkat edin bu arada bu ay 3 kilo almışım toplamdasenağlamaama olsun
bebeğimin kafası aşağı dönmüş ama suyu fazlalaşmış dedi 1 ay sonra tekrar bakacakmış
acaba bişey olur mu bilmiyorum inşallah bir sorun teşkil etmiyordur:Saruboceq:
ama kan uyuşmazlığı olduğu için iğne olmam gerekiyormuşş
yarın onu alacağız kocişle
bu arada nst ye bağlandım bugün yani nst ye bağlanan ilk kasım annesi benim sanırımhihoyyyt
kalp seslerini dinliyorsun ve bir düğme verdiler her hareket ettiğinde ona bas dediler bizde bastıksositososito sonra
kalp kağıdı çıktı ve her şey yolunda dedi ama benim aklım suyunun fazla
olmasına takıldı:uhm:

eylülcüm benim eylülümde yukarıda aşağıda her yerde oynuyo canım göbek deliğimin oralarda da
ama ayaklar hep midemde çünkü sağ göğsümün altı uyuştu artıkk ayrıca hep sağda

dark ve yağmur sizinde benim gibi iftar telaşınız yok heralde
ben de eşimi bekliyorum.malum ist.trafiği hic bir iftara vaktinde gelemiyor
Yok canım eşim dışarıda davetli.

Ben saymıyorum canım.Benim doktorum hiç böle bişey demedi.
Bi kaç kere saydım denedim.Anca gün içinde 10 ya oluyo ya olmuyo.
Çok da gerekli olduğunu düşünmüyorum.Eskiden kadınlar hareket mi saymış sanki.
Senin doktor baya şekilci heralde.
Ben sadece oynuyosa tamamdır diyorum.Ama geçenlerde hareket yok denecek kadar azdı ve panik yaptım.Akşamda olmasa dr.a gidecektim.
Bence böyle ani ve çok yoğun bir hareketsizlik olursa endişelenmeliyiz.

Aaaa sen NST ye bağladıklarımızdan mısın:))
Biz hala bağlanmadık.İlk sensin canım galibaa:hooray:
Bebeğğine de maşallah.
Suyu fazla olanı hiç duymamıştım.Az okunca sorun olabiliyor ama çok olması ne demek ki? Keşke sorsydın bi.
sanmıyorum bi sorun olacağını.
1 ay sonra bakacağına göre bi sorun yaratmıyor demektir.

Gece kuşları ne yapıyorsunuz? Aaaa Dark senin uykuda olman lazımdı bu sattte :)) Asortie, benim dr. da senin gibi hareketleri saymamı söylemişti. İlk günler 10 oluncaya kadar sayıyordum ama artık uzun süre sessiz kalınca sayıyorum. Bir de hareketlerimiz değişti bizim ya. Kıvrılma gibi olmaya başladı 2 gündür. Paldır küldür atmıyoruz, yerimiz daraldı galiba.

selam ..kaynatıyonuz gene..gerçi ben şimdi konuşcam ama beni ciddiye alırmısınız bilmem ..evin küçük kızıyım ya..:)))
asortie benim başka sitede bir arkadaşın suyu oldukça fazlaydı ..dr normal demişti sadece istirahat et fazla yorulma v.s ..10 gün filan oldu doğum yaptı ..zamanında geldi ve çok sağlıklı ..yani korkacak bişey yok..
bu arada cumartesi alışverişe gidiyorum sonunda ..odasını alıcaz kızımın ..ayy ne büyük mutluluk bu yaaa..ağlıycam tutmayın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…