- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #8.281
selam kızlar..
bende anca yazdıklarınızı okuyup gelebildim.
çok çok yoğun 1,5 gün..
niyahet bitti..
julicim ve kalimero anneleriniz en kısa zamanda sağlığına kavuşacaklar ama siz şimdiden yavrularınıza yaşattığınız stresle kalacaksınız.
yapmayın böle lütfen..
çilekcim geçmiş olsun.sen suyu bol bol içmeye devam et.bende günde 2 lt.altına inmemeye çalışıyorum.ama zor içiyorum suyu..zaten pek içmezdim..sürahi koyuyorum masama akşama kadar baktıkça aklıma geliyo içiyorum.çok şükür henüz böle bi sorunum olmadı..sende en kısa zamanda düzelirsin inş.
edacım kızların kendilerine benzeyen bebişlerinin resimlerini koydum diye darılmışsın.ama kuzum onlara benziyolardı.napim?bana gelen bi mailde..
hem herkes daha yeni yeni kendi fotolarını avatara koyuyo..öle benzettim.bak ben bile oğlumu koymadım daha..bizimkileride doğunca koyarızyerimseniben
Bende soluma yatınca oğluşum tekmeleri savuruyo pıt pıt..
ama napim..gerçi ben eskiden beri en rahat soluma yatınca rahat ederdim.gece bazen ağırlaştığımdan galiba, bacağım ve kalçam ağrıyo.yarım saat kadar sırt üstü(bacaklarımı karnıma doğru biraz çekerek) yada sağıma yatıp tekrar sola dönüyorum.böle idare ediyoz işte. birde sabah kalkınca karnım acıyo.bacaklarım tutmuyo gibi oluyo..sonra 5-10 dk sonra geçiyo..yani ayakta gezinirken, rahatım da oturduğum yerden, yataktan kalkarken biraz rahatsız olmaya başladım. hayırlısıyla şu 2 ayıda atlaksakta..
Ya kızlar benim oğlumun kafası hala yukarıda.yani doğum pozisyonuna dönmedi.
sizlerden böle olan varmı?
çok korkuyorum dönmeyecek diye..:1shok:
geçen ay dönmüştü..2 hafta önce yine başı yukarıdaydı..bu c.tesi tekrar gidicez doktora.ama hala kafası yukarıda..
daha döner dimi?
erken dimi daha?
Yok canım eşim dışarıda davetli.dark ve yağmur sizinde benim gibi iftar telaşınız yok heralde
ben de eşimi bekliyorum.malum ist.trafiği hic bir iftara vaktinde gelemiyor
Ben saymıyorum canım.Benim doktorum hiç böle bişey demedi.Kızlar siz bebegin hareketlerini takip ediosunuz dimi ??
Doktorum bana bu ayın basında gittigimde günde 10 kere oynaması
gerektigini oynamadıgı takdirde bi sıkıntı olabilicei ihtimaliyle hemen beni
arıosun demisti sizede böle bisi dendi mi ?
Aaaa sen NST ye bağladıklarımızdan mısın:))herkese merhaba biz geldikk doktordana.s. yarında başka hastaneye gidicez ama bugün ki
olayları anlatayım bebeğim maşallah1953 gr olmuş her şeyi muntazam dedi doktorumuz:sm_cool:
bebeğimin kafası aşağı dönmüş ama suyu fazlalaşmış dedi 1 ay sonra tekrar bakacakmış
acaba bişey olur mu bilmiyorum inşallah bir sorun teşkil etmiyordur:Saruboceq:
ama kan uyuşmazlığı olduğu için iğne olmam gerekiyormuşş
yarın onu alacağız kocişle
bu arada nst ye bağlandım bugün yani nst ye bağlanan ilk kasım annesi benim sanırımhihoyyyt
kalp seslerini dinliyorsun ve bir düğme verdiler her hareket ettiğinde ona bas dediler bizde bastıksositososito sonra
kalp kağıdı çıktı ve her şey yolunda dedi ama benim aklım suyunun fazla
olmasına takıldı:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?