2008 Kasım Anneleri

merhaba dark canım nasılsın?
bende senin gibiyim çantamı hazırlayayım diyorum ama bir türlü eyleme geçemiyorum
çoğu ihtiyacımız tamam yalnız ben şu tek kullanımlık lohusa kilotlarından istiyorum ama bulamadım henüz

bu arada evet ben senden 1 hafta önce ayrılıcam evet
ben bir şey daha söyleyecektim sana canım
okula yeni atanan ingilizce öğrt. bebeği olduğu için ücretsiz izin alırken bende çalışabilir raporumu teslim ediyordum
bana eğer sezeryan olacaksan fazladan çalışma
çünkü sezeryandan sonra izin 3 ay olduğu için aktarmıyorlar dedi
o çok uğraşmış olmamış
sende sezeryan istiyordun ya söyleyeyim dedim bi araştır istersen

Merhaba canım,iyiyim şimdilik :))
Sen nasılsın,iyisin umarım.

Bende yaa bi eyleme geçemedim.Ama benim şuçum yok.Eşimle birlikte yapcaz.Çünkü giysilerimizi de dolaba yerleştirmedik daha.Ütüledim bi köşede bekliyorlar.Dolabı ben boşaltamam.Aşağılara felan eğilmem gerekiyor ki hiç yapamıyorum bu işi.
Eşimde hep kaytarıyor :) Öyle olunca onun keyfini de bekliyorum kendi key,fimi de:))

Ya sezaryandan sonra 3 ay izin diye bişey hiç duymadım.Öyle birşeye rastlamadım da.Öyle olsa şimdi herkes sezaryan oluyor.Duymamak mümkün değil bunu.bence arkadaşın yanlış biliyor.
memurlar nette baya araştırdım ben bu konuyu geçenlerde biliyorsun.
Yok öyle birşey.Olsa kaçmazdı benden :))

İznimizi aktarınca zaten 8+5= 13 hafta oluyor. Yani 3 ay dediği budur heralde arkadaşının.

Sanrıım o diğer 3 haftayı da aktarmak istedi ve olmaz dediler :))

Son 3 haftayı aktarmanın hiç yolu yok.
benim bi arkadaşımda çalışırsam bunu da aktarırırm diye düşünüp son ana kadar çalışmış :)
Ama 37.haftadan sonra çalışsanda boşa.

Biz rahat olalım canım, benimde sezaryan hayalim yavaş yavaş sönüyor zaten (

Canım o külotların tanesi 50 ykr yada 1 ytl ye sanırım.

Bulamadım diye üzülme.Büyük boy külotlardan al 3-5 tane kullandıktan sonra yine at :))
Ben 3 tane aldım büyük boy.Hasta beziyle kullanırım diye.
Ucuz zaten şimdi iç çamaşırları.Ben Adanadan baya ucuza aldım.

5-6 tane de yine büyük boy pamuklulardan aldım ama diğer 3 ü kadar büyük değil. evde rahat giyeyim doğumdan sonra diye.

Şimdi bile giymeye başladım ev için ldıklarımı rahat oluyor baya.
Eski minicikler de artık baya bir süre rafa kalktı DD

teşekkür ederim canım evet haklısın
eşimde senin gibi düşünüyo al diyo 3-5 tane yine atarsın yıkamaya uğraşmazsın diye
ben daha bebişin kıyafaetlerini yıkamadım bile öylece dolaba yerleşirdim tatilde yıkarım artık
ya bu sezeryan meselesinde var böyle bir durum sanki
ben bikaç arkadaşımdan daha duydum
3 senedir okulda sırayla bir hamile oluyor ve hepsi sezeryan yaptı

amaaaaaaaan boşver ne olacağı belli değil zaten
bebeklerin geliş tarihi de önemli
hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda bi çaresi bulunur nasılsa

Ben de doğumun sezaryan yada normal olması izni etkilemez şeklinde birşeyler hatırlıyorum.

Yine de bi bakayım bulursam yazarım.

Ama öyle olsa yani çevremizdekiler derdi.Sezaryan ol,izin daha fazla diye.Benimde çevremde çoğu sezaryan oldu.Hiçbiri öyle bir konudan bahsetmedi.

Hatta eşimin okulundaki bayan iznini bizim dediğimiz şekilde kullanmak için dilekçe verdi eşime.
Daha yeni aldı o doğum sonrası iznini.

Eşin haklı bencede.hem daha rahat olur,pamuklu pamuklu :)
Bende en zoru yaptım en kolayı kaldı,yerleştirmek.Sen izinde oyalanırsın işte.Hem izne erken çıkıyorsun iyi olcak sana.

Herkese merhaba şekerler!

Bir kaç gündür yazamadım yine buralara özledim sizi:1hug:..bebişiml biZ iyiyiz çok şükür fakat perşembe ve cuma günü beni biraz korkuttu..çok hareketsizdi..çok endişelendim..dün doktoruma gittim nst çektik ve çok şükür iyiydi bebeğim..ama çok endişelendim..dün akşam da eski haline döndü zaten yavrucak..

Geçmiş olsun Çitoscum,Hoşgeldin ayrıca.
Şıkışmıştır senin yaramaz,ondan haretektsizkalmıştır.
Bi ara benimkide öyle olmuştu.Sonra bi harekete başladı sorma :))Acısını çıkardı.

Bence bu konuda rahat olun kızlar..ben bunun tam alamıyla uygulamaya geçeceğini düşünmüyorum..bunu da bir kılıfına uydururlar..benim içim çok rahat açıkçası..sezeryan olmak isteyenler endşelenmesin derim ben..

Sağol darkçım..ah ah acısını çıkartsın hareketsiz kalmasın da.ömrüm törpülendi yaa.çok fenaydı..bir de çarşamba günü acayip hareketliydi..ondan sonra böyle olunca çok endişelendim..babamızın bu olay hakkındaki yorumu çarşamba çok spor yapıp hamladığı için hareket etmediği yönündekafamçokkarıştı..erkekle bize göre daha serinkanlılar sanırım bu konudaaa.

Ya eşin ne güzel bir kılıf bulmuş böyle DDD Öldüm gülmekten :)

Yok yok o sıkışmıştır kesin ondandır,dikkat edersen her bebeğin bi hareket tarzı var.Ondan farklı bir pozisyona geçmişse kımıldayamamıştır.
benimkide başı aşağı inince hareket edemedi :)
Normalde kafası yada ayağı hep sağ tarafımda olur ve gayet güzel tekmeler :)

canlarııııııııııııııııııııım ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
ay kızlar hala inanamıyorum sanki kız özel bölgemi alırken epiduralle uyuşturdu ve hiç canım acımadı inanamadım 1 gram bile mi acımaz yaa şoklardayım hala.ama nedenini şimdi buldum.ben size demiştim ya karıncası yumurtası yağı yokediyomuş diye ben geçen sefer sürmüştüm hemen 1 seferde kıl köklerimi okadar zayıflatmış ki canım hiç yanmadı ben kullanmaya devam edicem.wallahi anneannem bile biliyomuş bunu yaa.seneler önce ona demişler o da bulmuş karıncaların yumurtalarıyla ovmuş ozamandan beri hiç çıkmıyomuş.yaniiii dandik bişey değil gerçekten bitiriyo kılı yünü tüyü:)))

kızlar ben pasta yapmaya girişiyorum bana kolay gelsin hepinizi çok öpüyorum önümüzdeki hafta çok görüşemeyebiliriz çünkü temizliğe başlıycaz bayram için eltim de bana gelicek kalmaya eşim de izinli ondan girmeye vaktim olmayabilir.şimdiden hepinizi öpüyoruuuumm görüşmek üzere.beni özleyin anacıııımm

Korkmayın kızlar. Burası Türkiye. Mutlaka bir yolu bulunur. Ben şahsen normal taraftarıyım ama sezaryene öyle kota falan koyamazlar telaşlanmayın.
Bu arada ben 3 gecedir doğum sancıları ya da doğum yaşıyorum rüyamda :))))))). Sabah bi kalkıyom, kireç gibi :))). Kociş diyo ki, gene doğurdun galba hahahahahah!!!!

Bu karınca yumurtası konusunda ben şöyle bir duyum almıştım.. yeni doğan kız bebeklerin ilerde tüylü olucak bölgelerine sürülünce tüy neredeyse hiç çıkmıyormuş..hatta bi arkadaşımın annesi torununda denemiş ve şu ankızında tüy oyk denecek kadar azmış..kız annelerine duyurulur..

Ohh ne güzel kurtulmuşsun ve canın da yanmamış.Bende de var karınca yumurtası yağından ama hamileyim diye sürmeye cesaret edemedim.İnşallah doğumdn sonra deneyeceğim ben de.

Kendine iyi bak canım görüşemezsek.Kolay gelsin şimdiden.

Umarım konulmaz.Sonuçta psikoljik olarak da annenin ne istediği önemli.
Yani sezaryan daha rahat diye istemiyoruz ki biz zaten.Kaygılarımız var bi şekilde.
Kaldı ki sezaryan daha çok çektirebiliyor anneye.
Ama öyle olursa bu sefer devlet karşılamadan kendimiz yaptırmak zorunda kalırız.o da baya külfetli olur.

Hayırdır inşallah rüyalar sıklaşmış :)

Evet öyle birşey var.Ama gerçek karınca yumurtası olcak.Benim arkadaşıma da anneannesi sürmüştü bebekken.Ve koltuk altında tek bir tane bile yoktu.
Piyasada karınca yumurtası yağı var.Ama bu orjinal yumurta kadar etkili değilmiş ve de sahtesi de olabiliyormuş.

Ben hiç denemedim bakalım doğumdan sonra denerim artık.Yazarım size.

peki kızlar bu karınca yumurtası yağını kökten aldığımız bölgelerde mi kullanabiliyoruz. Çünkü ben malum bölgeme ağda yapmıyorum, yaptıramıyorum sadece jilet yani jileti kullandıktan sonra da bu yağı sürsek faydası olur mu?:çok üzgünüm:

ıyı aksamr guzeller
bız geldık cok mutluyuz annemı hastaneden cıkardık
sımdı evde yatıyor ama en azından gozumun onunde
hatta herkesı gonderdıkten sonra annemı oturttum banyoya bır guzel yıkadım annemı yemegını ılacını verdım ıstırahat edıyor

butun yorgunluguma ragmen sımdı cok daha ıyıyım

bızde yarın ınsa allah fırsat bulabılırsek hastane cantamızı hazırlamayı dusunuyoruz
aslında benım gecelık sabahlık takımım henuz alınmadı ama bayramdan once alıcam ınsa allah
bırde tek kullanımlık lohusa kılodu nasıl bırsey ben ılk kez duyuyorum
nerede satılıyor acaba bende almak ısterım

neyse ne alemdesınız kızlar bebıslerımız nasıl acaba
benım oglum anneannesı eve gelınce sevıncten takla atmaya basladı

canım gözünüz aydın annenin iyi olmasına çok sevindim ev ortamı gibisi varmı daha iyi olcak inşallah.tek kullanımlık kilot nasıl oluyor kız ilk kez duydum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…