2008 Kasım Anneleri

Kalimerocum geçmiş olsun canım.annenin iyi olmasına sevindim..çok yorma kendini..

ben hem kendi çantamı hem bebeğimin çantasını bayram sonrası hazırlıycam inşallah..

Açıkçası net bir bilgim yok ama kıl köklerini etkilediğine göre kökten alınca daha etkili olacağını düşünüyorum..ama sen yine de dene bişey kaybetmezsin..

darkcıgım maşallah çok tatlı bebişin pozlar vermiş şimdiden.yaa benimki yüzünü dönüyor her seferinde çok inatçı babası da bende inatçı degiliz ama bu kız kime çekti bilmem.buldum kime çektigini teyzesine kime olacaka.s

minik kalimero geçmiş olsun ve gözün aydın canım anneciğinin durumu dahada iyidir inşallah, bende bugün gecelik baktım yine sonunda beğendim sanırım belki gider yarın alırım onun dışında pek bir eksiğim kalmadı çanta anlamında,
tek kullanımlık çamaşır ben aldım aşağıdaki siteden, ne olur ne olmaz diye iki paket aldım
http://www.gebebe.com/default.asp?git=9&urun=4073

herkesse iyi akşamlar annişlera.s. nasılsınız bakalım ben iki gündür giremiyordum
çünkü yoğundumm cuma günü başka hastane de randevum vardı yani doğum yapacağım
hastanede idrar tahlili yaptı bakteri çıktı:bbo: o da erken doğuma neden oluyormuş
antibiyotik tedavisi verdi ilaç içicem 5 gün suyum burada da fazla çıktı bu arada
doktor dedi bunun nedeni kesin belli değil dedi ama bazen bebek çiş yapıyormuş:bbo:
ama suyu yutamıyormuş yemek borusu olmayabilirmiş usg de görülmüyormuş
yemek borusu umarım benim bebeğimde öyle bir sorun yoktur:Saruboceq: ama yemek borusu
olmasa nasıl büyüyecek bu bebek:sm_confused: gerçi içim rahat ama doktor öyle söyleyince
aklıma takıldı benim de aman bir an önce olsaydı minik kızım:ecrin_bebek:

asortiecim geçmiş olsun canım, tedavini ihmal etme, suyun fazlalığını ise çok kafana takma senin için rahat olursa bebeğinde sağlıklı olur inşallah, doktor kontrolündesin nasıl olsa

tsk ederım kızlar
evet bıraz yoruluyorum ya ama annem gozumun onunde oldugu ıcın rahatım
yarın ınsa allah dınlenıcem bıraz ama en azından cantamın bebek kısmını hazırlamak ıstıyorum ben
benım eksıklerımı tamamlamadım zaten ama bayrama bırakmak ıstemıyorum
bayram tatılınde evımle ılgılenıp temızletmek ıstıyorum uzun tatılde
en sona bebek sekerımız kalacak sanırım

asortıecım gecmıs olsun canım
ınsa allah telaslanacak bırsey yoktur
bakterı bende de cıktı ve antıbıyotık tedavısı ıle gectı
ınsa allah hersey yolunda gıdecek

Asortie geçmiş olsun,bir sorun olsa bebek sinyal verir size diye düşünüyorum .
Aklına kötü şeyler getirme canım.
Çok su içmişsindir.Yada bebişinin iştahı çok açık değildir :) Üzme bebeişini böyle stres yaparak.

Merhaba kızlarrr, ben geldim. :))) Doktordan geldik, maşallah herşey yolunda, kilo da almışız, br tek uyuşmazlık iğnesi vurulamadım, reçeteleri kilitlemişler, pazartesi alıp olacağım.

Kalimerocuğum, çok sevindim annenin eve çıkmasına, ne güzel artık çabucak da iyileşir, bütün dualarım seninle...

Lohusa çamaşırı soran arkadaşlar; joker mağazalarında 4 adedi 5.5 ytl'ye satılıyordu, ben 3 paket aldım, üstelik farklı beden seçenekleri var...

Asortieciğim şimdi okudum geçmiş olsun, ama meraklanma ilaçla geçiyormuş bildiğim kadarıyla, yeter ki sen kendine stres yapma...

Sağolasın darkcığım, aslında 28+2 yiz ama utrasonda 30+2 çıkıyoruz. Doktor amcamız 1.450 olmuşsunuz dedi, boyumuz da 37.5 cm. :)))

Asortieciğim, bu uyuşmazlık iğnesi acıtıyor mu? Ben biraz korkuyorum da, aslında iğneden çekinmem ama nedense böyle bir korku geldi...

kızlar selam .biz çook oldu geleli ama açıpda yazmak istemedim azıcık sindirmek şstedim.:çok üzgünüm:bebeim haftasından 1nhafta küçük ve kilosuda az çıktı çok üzüldüm.kireçlenme alanı da bi nebze çoğlmış.be 4 kilo almışım 15 günde yuhhhh diyorum kendime müsadenizle .almıyosun almıyosun derken drunda gözleri açıldı bu sefer.kızlar Allah aşkına dua edin yaa ben napıcam çok moralim bozuldıu.1661 gr olmuş kuzum 30 haftalık gözüküyo:çok üzgünüm:stres yapma sakın dedi beni tanıyamamış daha

iğne acıtmıyor canımcım kalçadan vuruldum ben:CüvCüv: zaten korkmadığım için iğneden
bu arada kızımın kafası 33+6 çıktı kaydirigubbakcemile3
bacak boyuda önde çıktı babası 190 olunca kızıda kısa olacak değil ya
annesi kısa zaten yeter:roflol:

mmmf cim geçmiş olsun canım ya üzülme benim 25 haftalıkken de hiç değişmemişti
kilosu çok üzüldüm bende ama sonra değişti senin ki de büyür inşallah merak etme

canım 1 hafta küçük olabilir bu çok normal.ayrıca bebeğinin kilosu gayet normal gebelik sitesinde 30. hafta sonunda en az 1180 en fazla 2350 gr. diyor.ortalama 1650 gr. diyor.seninki ortalamanın bile üzerinde.maşallah bebeğine

Mmmfciğim kendini sakın üzme, ben bir sitede okumuştum, mutlaka sen de biliyorsundur, doktorun söylediği kiloyla o an doğsa bebek çok farklı kiloya sahip olabiliyormuş. Yani ultrason net bir kilo veremiyor, minimum-maksimum aralıkları çok geniş tutuluyor bunun için. Sen de kendine gerçekten doktorun dediği gibi stres yapma, benim bir arkadaşımın da geriden geliyordu, ama o biraz gıdasız da kalmıştı, doktor yemesini söylemiş de ancak o şekilde bebek normal haftasına gelebildi. Ama çok sağlıklı doğdu, şimdi maşallahı var. Eminim seninki de normal haftasına gelecek hatta geçecek bile doğuma kadar...Ayrıca aldığın kilo da kafana takılmasın, nasıl olsa verirsin...

yaa bilmiyorumki ben çok güzel beslendiğimi düşünüyorum yoğurdum sütüm etim bilmemnem hepsini kontrolü yedim bu 15 günde ben daha fazla bekliyodum başta 1500 gr ölçtü ama bebek daha büyük gözüküyo tekrar ölçücem dedi ondan sonra 1660 çıktı işte ne biliim 15 gün sonra mutlaka gel falan diyince ben kendime dar edicem bu 15 günü.saolun kızlar iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…