2008 Kasım Anneleri

Pisssssst güzel anneler nabersiniz?

Mmmf27 üzme canim kendini,kimi bebek bu haftalardan sonra büyümeye baslarmis..

Asortikcim bebisimiz cok iyidir insl.takilma sende böyle seylere.Benim erkek kardesim

anne karnindaki zehirli siviyi yutmustu ve yemek borusu tam gelisemeden dogdu..

simdi görseniz dev kadar,sakin üzme kendini sende emi canim..

Biz bugün gezmeye gittik centere,oglusumun beyaz corabi ve beyaz badisi eksikti onlari

tamamladik..annesinede iki tane pijama aldik :) ama benim kücük böcegim o kadar cok mideme

vurduki bi ara rengim bile gitti cikariyorum sandim,neyseki temiz hava iyi geldi sonrasinda..

Bu arada,bu gün hic tatli yemedim duyurulur..!

cnm geçmiş olsun inşallah bi sorun olmaz.bu zamana kadar nasıl devir daim olmuş peki çişini de yapıyodu yutuyoduda .bence sen fazlamı kaçırdın bu ara sıvıyı.hee buarada benim ortanca abimin suyu o kadar çokmuş ki dr lar su ikizi teşhisi koymuşlar .annem derdi doğumda o kadar çok su aktıki şaşırdık derdi...... abim şimdi dalyann gibi maşallah

Son düzenleme:
Her bebeğin gelişimi farklı canım kendini böyle üzersen durumu iyileştiremezsin.
Bol su iç.Su azalınca kireçlenme artar diye biliyorum ben.
Yemekelrden sonra soluna yat bi süre.
Çaresi olmayan şeyler değil bunlar şimdilik dikkat et ve stres yapma yeter.

Mmf bebekler 33. haftadaki kilosunun yaklaşık olarak 2 katı kadar doğarlarmış.Seninde daha baya var 33. haftana.O zaman kilosuda gayet iyi olacak demekki bebeğinin.
Hafta hafta gebelik diye aratıp okursan bulursun bu bilgiyi :)

Çilek hoşgeldin hayret nasıl yemedin tatlı :)) Aldıklarınız hayırlı olsun iyi etmişsin.resimleride bekliyoruz en kısa zamanda

Çilek hoşgeldin hayret nasıl yemedin tatlı :)) Aldıklarınız hayırlı olsun iyi etmişsin.resimleride bekliyoruz en kısa zamanda

hosbulduk canikom tsk,ler..Bende sasirdim ama yemedim iste,galiba icimden gelmedi kaydirigubbakcemile3

ama merak etmeyin yarin ve pazartesi günü yeri maccik sirf sizin icin tatlilardancokacimcoook

popomu kaldirip yikayip ütüleyim cekicem resimleri canim..en yakinda zamanda ekelrim ..

bu arada azocum sanırım yarın görürsün sen bu vakumlu poşetlerden almıştın ya
ben yün yorganlar var onları vakumlucam ama kaça kaç boyutunu almam lazım bir de
sadece bir tane mi koyuluyor içine canım

günydın kızlar, sanırım herkes uyuyor henüz. Ben her zamanki gibi dershanedeyim, bugün hava yağmurlu burada gece sabaha kadar yağmur yağdı, ay nasıl güzeldi nasıl özlemişim yağmuru. Şimdi yağmıyor ama hava bulutlu tam uyku havası aslında evde olsam of of mirmirmirmir

Bu arada neyi farkettim, bir-iki gündür havalar serinleyince bebeğime daha çok yaklaştığımı hissettim, nasıl bir alaka ben de anlamadım ama sanırım hep en başından beri işte kasımda doğacak sonbaharda falan muhabbeti yaptık ya yaz olduğu müddetçe tuzum kuruydu sanırım, şimdi böyle sonbahar gelince bebeğime sanki bir adım daha yakaştım. Doğsa da şöyle sarılıp uyusam bebişime, sıcak sıcak ısıtsak birbirimizi ohh :1hug:

cnm bende kullanıyorum da L XL XXL VAR .ben yorganlar için xxl sini aldım.3 yorgan aldı cnm yastıkda aldı üstüne normal hurç gibi boyutu.birine de 3ümüzün kışlıklarını doldurdum oğlumun bazasının altına koydum.çok kullanışlı.

:1shok:xxl cımı 3 yorgan aldı maşallah iyi almış canım ya ben daha az bekliyordum bak çok iyi oldu:teytey: bu beşik gelmeden yer açmam lazım onun ölçüsü 100 130 mu bizim
burada ölçülü var l xl falan yokta:sm_confused:

canım sanırım en büyük boy alman lazım baktım şimdide üstünde hiç bişey yazmıyo ambalajında yazıyodu oda yok.ama büyük boy hurç tipi dersen sanırım olur

Selam kızlar. Beyazmelek yalnız değilsin canım bende şirketteyim bugün. Kızımla işe geldik ama rahat rahat çalışıyoruz. Artık hiç kasmayacağım kendimi. Böyle kendi başıma buyruk erken falan çıkacağım :) Şimdi değil ne zaman?? dimiii ama :)

Asortie geçmiş olsun canım ya dr. öyle deyince moralin bayağı bozulmuştur eminim. Sıkma canını. Bebiş sağlıklı bir şekilde kucağında olacaktır eminim.

Ayy Dark dün günün konusu Ceren Hanım olmuş sanırım :) Oy minnoşum yerim onu ben ya. Maşallah tostos yanaklarına, ağzına. Benim kızımın da böyle fotosu yok. Seninkini sevelim bari.

Minik kalimero, çok sevindim canım annenin yanında olmasına, gözün aydın.

Kızlar geçmişti baskıdan söz etmişsiniz ya. Ben bir buçuk aydır o baskıyı hissediyorum çünkü kızım o zamandan beri doğum şeklinde duruyor. Gün geçtikçe de daha ağırlaşıyor. Ama ben hep kendimi daha kötü olurum diye hayal ediyordum. Allah sabrını da veriyormuş diyorum şimdi. Hiç mızıklanmadan günler geçiyor ki ben kendimi nazlı görürdüm. Dişini sıkıyormuş insan.

Dün gittim gene dayanamayıp bir sürü şey aldım ben kızlar. Bir kışlık battaniye aldım. Hastaneden çıkışa sararım kızımı diye. Birkaç tane alt üst zıbın takımı aldım. Ultra Prima 1 numara bezimizi de aldık. Siz öyle dediniz diye bir paket aldım. Demiştiniz ya 10 gün sonra falan 2 numaraya geçiliyor diye. Yenidoğan için alkolsüz ıslak havlularını aldım. Ha bir de içinizden bazılarınızın aldığı havlu kumaşı gibi pofuduk tulumlar var ya onlardan aldım. Yeni aldıklarım annemde. yıkanıp ütülenmeyi bekliyor. Bu arada geçmişte aldıklarımın hepsini annemle yıkayıp, ütüledik. Beşiğinin takımını da aynı şekilde yıkandı ve ütülendi. Anneannesi bir de bohça yaqptı ki onları görseniz kızım gelin oluyo sanırsınız :))) Ben diyorum vermem kızımı ben, evlendirmem. Annem diyor yaaa nasılmııış :))) Akşama kızımın dolabına yerleştirip, beşiğini de yapacağım. Hazırlar hazırlamaz size fotosunu çekip koyacağım. Eve gitsem de o işleri yapsam diye can atıyorum. Bedenim burada ama ruhum asla :))

Öptüm sizi kızlaaar, iyi pazarlar..

günaydın hamnımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
pardon tünaydın demeliyim sanırım

asorti ve mmmf geçmiş olsun kızlar bence her ikiniz içinde fazla üzülecek bir durum yok
bunlar yaşanabilir olaylar ve çözümleri var çok şükür
Allah dermansız dert vermesin
siz içinzi ferah tutun yeter üzmeyin boşuna kendinizi ve bebekleri

biz iyiyiz bugün oğlumla şu an sağ tarafta şov yapmakla meşgul oğlum
babamızı yine işe gönderdik
adamcağız oğlu gelecek diye gece gündüz tatil matil demeden çalışıyo
oğlum doğunca onu bırakıp böyle çalışamam diye
ne diyeyim Allah sağlık versinde çalışsın çok para lazım çoooook

hoşgeldin julianne canım
çalışkan anne seni maşallah Allah sana daa sağlık versin
kızın için aldıkların da hayırlı olsun bu arada çok eğlenceli değil mi bunlarla uğraşmak
sen şimdi evde dolabı şöyle hayaller kura kura yerleştirirsin
bizde sabah uyandık eşimle yataktan kalkmadan bir sürü hayal kurduk
neredeyse oğlumun evleneceği zamanakadar tasarladık kafamızda
Allah hayallerimizin gerçekleştiği günleri de göstersin inşallah

Ohohooooo fater ne yapmışsınız siz :) Ben ancak okula başladığı zamanlara kadar gidebiliyorum hayalimde :) Sabah kızımın eldiveniyle kapı arasından ananesine 'güle güle ananeciiiim' yaptım, kadın bastı gözyaşlarını. O mu hassas ben mi bilmiyorum ki :))) Ama en çok şeye güldüm dün bebek bezini alınca, eşim 'istersen onu da anneme götürelim, onu da bakıp seversiniz' dedi. Annemle abartıp, kıyafetleri günde 5-6 kez açıp sevince bebek bezini bile seveceğiz sandı heralde.

evet kızlar yaa hayal kurmak çok güzel oluyor, insan hayaliyle bile mutlu oluyor. Allah hepimizin hayallerini gerçeğe dönüştürsün inşallah. :Saruboceq:

tunaydın annısler :ecrin_bebek:
bız ılk kez pazar gunu pc basındayız
cunku kocısko ıse gıttı malum tum hafta benımle ve annemle hastanelerde ılgılendı bugun gıdeyım para kazanayım dedı bıze gıttı şakkıdı

bende sabah annemle kahvaltımı yaptım tum ev ısımı de yaptım hatta oglusumun cantasını bıle hazırladım hihoyyyt
annem hastaneden cıkınca kendımı supermen gıbı hıssetmeye basladım da sengözlerimebaksanab
cantamızı hazırladık bız oglusumun tum esyalarını utuleyıp bohca yaptım ve valızımıze yerlestırdım :lepi:
bıberon ve pompamızı da kaynattım sterıl posetlerle valıze koydum
kendı ıc camasırlarımda dahıl olmak uzere gecelık takımlarımız harıc kameramıza varana kadar hazır
ayy ne hamaratım dı mı
annemde evde daha ıyı maasallah ama ılaclarını ve ıstırahatı evde daha ıyı oluyor

sızler ne alemdesınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…