- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #8.521
herkesse iyi akşamlar annişlera.s. nasılsınız bakalım ben iki gündür giremiyordum
çünkü yoğundumm cuma günü başka hastane de randevum vardı yani doğum yapacağım
hastanede idrar tahlili yaptı bakteri çıktı:bbo: o da erken doğuma neden oluyormuş
antibiyotik tedavisi verdi ilaç içicem 5 gün suyum burada da fazla çıktı bu arada
doktor dedi bunun nedeni kesin belli değil dedi ama bazen bebek çiş yapıyormuş:bbo:
ama suyu yutamıyormuş yemek borusu olmayabilirmiş usg de görülmüyormuş
yemek borusu umarım benim bebeğimde öyle bir sorun yoktur:Saruboceq: ama yemek borusu
olmasa nasıl büyüyecek bu bebek:sm_confused: gerçi içim rahat ama doktor öyle söyleyince
aklıma takıldı benim de aman bir an önce olsaydı minik kızım:ecrin_bebek:
Çilek hoşgeldin hayret nasıl yemedin tatlı :)) Aldıklarınız hayırlı olsun iyi etmişsin.resimleride bekliyoruz en kısa zamanda
bu arada azocum sanırım yarın görürsün sen bu vakumlu poşetlerden almıştın ya
ben yün yorganlar var onları vakumlucam ama kaça kaç boyutunu almam lazım bir de
sadece bir tane mi koyuluyor içine canım
cnm bende kullanıyorum da L XL XXL VAR .ben yorganlar için xxl sini aldım.3 yorgan aldı cnm yastıkda aldı üstüne normal hurç gibi boyutu.birine de 3ümüzün kışlıklarını doldurdum oğlumun bazasının altına koydum.çok kullanışlı.
:1shok:xxl cımı 3 yorgan aldı maşallah iyi almış canım ya ben daha az bekliyordum bak çok iyi oldu:teytey: bu beşik gelmeden yer açmam lazım onun ölçüsü 100 130 mu bizim
burada ölçülü var l xl falan yokta:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?