2008 Kasım Anneleri

minik kalimerocum annenin yanında ve sağlıklı olmasına çok sevindim canım
ayrıca seni böyle mutlu ve enerji dolu görmek çok güzel
her zaman böyle ol inşallah

tünaydın arkadaşlar ;
ben bugün keyif yaptım yataktan çıkmak bilmedim..eee kocişte çalışmıyo tabi o da uyudu bu saate kadar..malum oruçlu ...şimdi çıktı bende biraz takılayım dedim..
hepiniz iyisiniz umarım..ben çok yorgunum ..dün dr a gittik ,ordan alışverişe, bütün gün gezdim ama değdi doğrusu..sonra anneme gittim..gece 1 de eve yeni düşmüştük daha ...o yüzden bu kadar keyif yaptık yani tembellikten değil..

selammm kizlarrrrrrr..! Bizde bugün biraz gec uyandik,kari nagrimiz öglene dogru girmeye karar verdi

sayesinde biraz uyuduk oglumla beraber.

kalimerocum annenin iyi olmasina cok sevindim canimya..

hayal diyince;dün esim oglumu baska bir ülkeye okumaya gönderdi:) bende her hafta yanina giderim

simdiden haberin olsun dedim:) esimde ciddi ciddi,ya 15 günde filan ya o gelir ya biz gideriz abartma

fazla dedi:)))))))) ayrica ben evlendirmiycem oglusumu,kiyamam yaa vermem kizlara filan..

Aaaa şuna bak, sen oğluşuna kıyamazsan biz nazlı kızlarımıza hiç kıyamayız. Ben de vermem kızımı. Ellere mi vericem onca zaman o benim kuzum olacak, sonra gelicek bi Deniz oğlan alıp götürecek. Yok öyle yağmaaaa :)))

nasıl yani darkcıgım benim kızım şimdi 2.500gram dogana kadar 5kilo olur ozaman.kız nasıl dogururum ozaman ben.

ooo sız hayallerı bayagı ılerı goturmussunuz
bız en fazla ılk okul asamasına gelebıldık ona da benım hayallerımle kocıs sımdıden boyle soyleme deyıp benı sınır edıyor ama ben anlatırken hemen kendı fıkırlerını sıralıyor beyımız
bız hep sabaha esımın okula goturecegını ve benım alacagımı dusunuyoruz
ama ben evlendırmeye kıyamam herhalde
eger olgunlasmassam zaman ıcınde gelınımı kıskanırım gıbı gelıyor bana

ama teyzesii vallahi kiyamiycam ben ogluma :1no2: oy oy sizin nazlilarada kiyilmaz

iyi biz bebelerri büyüytüp oturalim beraberce evlerde:) Ya evetyaa deniz oglanlar vallahi

sirada olur sizin nazli hatunlari kapmak icin..

anneme soyledım sımdı konustuklarımızı bıze dıyorkı o kadar sakınırsanız evlatlarınızı bızım gıbı torun goremezsınız sızde dıyor
sakın olun saglıcakla once kucagınıza alın dedı annem

Amman kızlar, düşünsenize kendi evlendiğiniz günlerinizi. Benim mutluluktan ayağım yerden kesilmiş, annemden ayrılacağım bile aklıma gelmemişti de sonradan dank etti :)) Biz de onların mutluluğunu görünce yelkenleri suya indiririz merak etmeyin. Hatta Çilek Hanım, sen şöyle dersin, 'Beeeey, ben memlekete gideyim de Deniz'e helal süt emmiş bir Türk kızı bulayım' :))))

Kalimero'cum annene selam söyle bizden de. Aşkolsun görecek ya torununu şurda birbuçuk ay sonra. Öyle şeyler demesin.

Herkese sevgiler hamişlerrrr!!

OOOO:1shok:ne yaptınız kızlar yaa..kızları oğlanları evlendirdiniz hemen..valla biz de eşimle oğlumu evlendirmiycez..o nereye giderse biz de arkasından gidicez diye konuşuyoruz..kabus gibi bir anne baba düşünsenize..ama anneler doğru söylüyormuş di mi anne olunca anlarsınız bizi diye!!ay annem nasıl dayandı gönderdi beni 17 yaşında üniversiteye okumaya..gönderiş o gönderiş bir daha da dönemedim anacığımın yanına ..:a015::a015:..

valla ben veririm kızımı kocaya ..nitekim ailem beni çok bekletti ,yok şu, yok bu yok erken ,cart curt ..zor günlerdi ..kızım yaşamasın o günleri ..bizim de onay vereceğimiz biri çıkarsa verecem valla ..:))))) anaaaaa daha kıza emzik biberon alıyoz birde evlendirmeye kalkıyoz ...noluyo leynnn heyytttt savulun vermem kızımı ..aannnammm bana bişeyler oluyo ....:)))))

netim gitti birden yavv..hahaha juli delisin sen:) bey memlekete gideyim haa:)

bakicaz arti kdenizcim bi iskandinav bulmazsa,anasi olarak yardimci olurum ogluma ama

cok zor,heryer lacivert gözlü kizlarla dolu:) hayirli ömürleri olsunda baska bisiy dilemiyorum ben..

aksama iftara davetliyim ben yine,dus aliiim kremleneyimde gidiim..bakalim ne tatlisi var..:)

sordum söylemedi hain,anlatirim artik sizlere yedikelrimi..cok optum tum kasim güllerini....:)

eylül sakin ol kuzum... artik sizmi vericeniz kizlarinizi kocaya,yoksa sizin kizlar

bizim oglanlarimi alicak orasi muamma:) ben simdiden kötü kaynana oldum bakarmisin yaa:)

bende kızımı vereceğim istediğine ben istediğimle evlendim o da evlensin
gerçi benim ailem de karşı çıkmadı ama olsun yine de

Bakıyorum da kızlar verilmiş,düğün dernek kurulmuş :)))
İnşallah o günleride görürüz kızlar.

Bugün yorulduk eşimle.Dolapda kızımızın giysilerine bi bölüm ayırdık ve yerleştirdik.Çantalarımızı hazırladık.

darkcım ben bebişini yeni gördüm ne kadar güzel çıkmış maşallah allahım nazarlardan saklasın inşallah çokta güzel tombik tombik çıkmış yusyuvarlak yüzlü pek tatlıymış ya şimdi bu resimleri görünce gelde bekle dimi? Bende bugün valizimi hazırladım tabi eksiklerimiz var ama biliyorsun eşim memleketine gidecek diye bende annemlere gidecektim bu perşembe döndüğümüzde de 1 ay kalacak o yüzden benim valizim hazır olsun ne olur ne olmaz dedim artık eksikleride bayram tatilinde toparlayacağım sonra tam kadro bekleyeceğiz ve kızlar benim sizin valizlerinizdekinden farklı bir kaç parça eşyam daha var. Neler mi? Güzel kızımın pijamaları, havlusu, fırçası kendiside benimle hastanede kalacakmış kardeşi doğduğunda o yüzden valize doldurdu eşyalarını. Ama benim ağrılarım olacakmış diye anneannesiyle yatacakmış herşey hazır yani küçüğümün aklında:))

herkese iyi iftarlar tabi ne iftarıysa oruç olanımız yok ama:))

Beğendiğine sevindik teyzesi.Gidip gelip bakıyorum o rsme zaten :))

Ne güzel heyecan tüm aileyi sarmış desene.Ohh valizlerde hazırlanıyor.Bu iyice yaklaştık demek oluyor :)))

Neyse bende davetliyim bugün anca çıkarız.Görüşürüz yine öptüm kızlar...

Darkcim gezip az yersem bencede dengeyi korurum ama nevar neyok dalarsam

dengede sorun yasiycam gibi geliyor..of bi gidemedim bende yaa,aciktimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…