2008 Kasım Anneleri

aman kızlar bu erkek anneleri ne fena yaa kızlarımızı evlendirmeyelim biz en iyisi baksanıza şimdiden kaynanalık havalarına girmişler ayol.zaten ben minnoşuma kıyamam evlenmesin otursun evde.:dilcikar:

darkcım selam ..canım ye ye tabi de bence biraz özen göster yaaa valla üzülüyorum..bak dr bana sınırın altında olmama ve sorun yok demesine rağmen 50 gr da sorun olmuştuya o yüzden bıraktım yemiyorum..veee bomba bu ay 3 kilo birden almışım o yüzden fenalardayım ve zararlı şeyleri bıraktım artık..sende dikkat et olurmu.. bu arada uyku yok galiba :))

Selam canım,bende dikkat ediyorum ama bugünlük bi kçamaktı.Onun dışında sayılı alıyorum eğer ki canım bişeyi çekerse.
İnşallah az kalan zamanımızda herşey kontrol altında olur.
Bakalım ben kaç kilo aldım en son toplamda 16 kiloydum.Haftasonu belli olur artık.
1 ayda 3 kilo çok da fazla değil ama.

öyle diyosun Eylülcügüm ama iştahlarımızın maşallahı var insan bi yerden sonra hakim olamıyo ki kendine bende bu ay 3 kilo almışım ama normal artık yaa bebişlerimizde büyüyor haliyle.

Günaydın kızlarr, dün hiç uğrayamadım, yine bizim oğlan için şifonyer vs. avında olduğum için. :)) Çok güzel kırmızı minderler aldım bir de kırmızı kirli sepeti, takım oldular, gidip gelip onlara baktım dün, inşallah yerleştirmek de nasip olur...

Darkcığım, senin yolladığın resmi görememiştim ama kızının renkli resimlerini gördüm, maşallah maşallah valla, ne kadar güzel ne kadar net çıkmış öyle. Bizimki hiç poz vermiyor, cumartesi günü de yapıştırmış kolunu suratına, hatta ayaklarıyla da destekliyor, indirmedi valla ultrason sonuna kadar...Herhalde doğunca da fotoğraf vermeyip sıkılacak küçük bey. :))

Bir tek tül perdemiz kaldı, onu da kafama uygun bişey bulamadığım için almadım...Çizgi film karakterli olsun dedim, herhalde taça filan bakmak gerekecek..

Biraz uzun oldu ama bişey soracağım ben, bizim ufaklığa oda yaptığımız için evde başka oda kalmadı, misafir geldiğinde kalabilsin diye de şu şişme yataklardan almayı düşünüyorum, kullanan var mı acaba? Memnun musunuz??

Bu arada geçmişi çok okuyamadım, bayağı sohbet olmuş, inşallah bir yaramazlık yoktur....

günaydın kızlaaaar napıyonuz benim çok işim var nasıl sıraya sokucam bilmiyorum çarşıya inip bebeğin odasına yapıcağım şekillerin şablonlarını alıcam dün koçtaşa gittik boyalarıno aldık odanın bu hafta boyucak eşim.akşam 7de doktora gidiyoruz sonunda oğlumu görebilicem allahın izniyle.sonra eltim gelicek bizde kalıcak 2-3 gün bayram temizliği yapıcaz beraber.off çok işim var çoooook

gunaydın kızlar
dun annecıme gecmıs olsun zıyaretlerı olunca pc nın basına bır daha oturamadım

annem daha ıyı allaha sukur
julıanne annem goremem demedı yanlıs anladın kıskanmayın cocukları evlensınler sızde bızım gıbı torun sahıbı olun dedı

benım ıstahım acılmaya basladı bılıyorsunuz basından bu yana 7,5 kılo almıstım ama sımdı doymak bılmıyorum sanırım kılo alıyorum

eve her gelen elı kolu dolu gelıyor sonra sen ıkı canlısın, senın burnuna kokar bahanelerıyle bana bol bol yedırıyorlar sanırım son ayımda cok kılo alıcam

bu arada benım esım benı herseyden kıskanmaya basladı
bır tuhaf oldu nedense dogum yaklasırken
sımdı annemle cok ılgılenıyorum aslında onu da ıhmal etmıyorum ama annemlerde kaldıgımız ıcın cılvelenemıyorum cok fazla sanırım ondan bana sen tam anne karakterıne gırıyorsun benı ıhmal edeceksın gıbıme gelıyor demeye basladı
ne yapıcam sasırdım

Günaydınnnnnnnnnnnn kızlar!!
Sizin oralara da sonbahar geldi mi yaa!hava ne kadar soğudu öyle birdenbire değil mi?

Ben bu perşembeden itibaren iznime ayrılıyorum inşallah..bayramın 1. günü memlekete gidicez.eşim 3. günü dönce ben 1 hafta kalıcam anacığımın yanındaa hihoyyythihoyyyt..annemle eksiklerimizi tamamlıycaz sonra beraber dönücez büyük ihtimal..büyük bir ev temizliği bizi bekliyor..duvarlar filan silinecek..2 gün kadın alırım halleder inşallah biz de ince işleri hallederiz annemle..bebeğimin odasını ,eşyalarını ,çantalarımızı hazırlıycaz inşallah..

Bu arada ben bebek odası almaktan vazgeçtim..tam takım bir oda alsam odaya sığmıycak.parça parça da almak istemiyorum.eşimin genç odası takımı vardı..3 kapılı gardropu var,bazası var..şimdilik gardropu ve bazayı getiricez annesinden..bebeğe de park yatak alıcaktık zaten..bazada da gelen misafirlerim yatar şimdilik.2-3 sene sonrada oturma odasını iptal edip güzel bir genç odası alırız oğluma diye düşündük..aslında çok istiyorduk bebek odası ama mantıklı olan bu şekilde yapmak..

Selam kızlar. Dün bir heyecanla eve gidip, kızımın dolabını yerleştirdim ve beşiğini giydirdim. Öyle güzel oldular ki ama ben de bittim resmen. Evi toparla, yatak çarşafları falan derken fotoğraf çekecek halim bile kalmadı. Beşiği de şimdiden giydirdim dayanamayıp ama üzerini temiz bir çarşafla kapattım, kirlenmesin diye. Ya dün ben çok önemli bir eksiğim olduğunu fark ettim kızlar. Bizim beşik bambu. Bambunun üzerinde ince bir sünger var. Onun üzerine çarşafını seriyorsun ve üzerinde de minicik elyaftan ince bir örtüsü var. Ama ben bebeğimin üzerine ne örteceğim. Beşik küçük normal bebe yorganları hayatta olmaz. Zaten onlar kalın olur yeni doğan için heralde. Anneme söyledim annem o beşiğe göre, elyaflı, silikonlu küçücük bir yorgan yaparım dedi. Onun dışında ne yapabilirim bilmiyorum ki.

günaydın herkese, bugün çok mutsuzum kızlarsenağlama iznim bitince bebeğimi bırakıp işe gideceğim bir an gözümün önüne geldide çok kötü oldum düşünsenize minicik yavrumu bırakıp gidiyorum sonra o uyanıyor ama annesi yanında değil senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

gözün aydın ve geçmiş olsun tatlım ne güzel bitirmişsin işlerini, annenin dediği gibi yaparsın bizimde uyku setimizin yorganı kalın gelirse sizin düşündüğünüz gibi bişey yapacam sanırım

Julianneciğim, annenin fikri çok güzel, hem uyku tulum da kullanabilirsin eğer tercih edersen, onlar da sıcacık tutar bebişini...

Temizlik yapacak olanlara Allah kolaylık versin, benim de sıkı bir temizliğe ihtiyacım var ama tam yerleşmeden yaptırmak istemiyorum. Bazen diyorum ki, bir sihirli değnek olsa da her şey kurulmuş, bebeğimin odası filan hazır olsa, sonra da vazgeçiyorum, emek emek aldıklarımızı kurmak, yerleştirmek daha zevkli, periye filan bırakamam, temizliği yapabilir ama, itirazım yok.:))

Birazdan kadıköye gideyim de şu meşhur civil bebe mağazasına bir bakayım diyorum, hırka bulurum belki, hiç hırkamız yok, örgü de istemiyorum, penye bulursam alacağım...

Julicim bende kızımda bambu beşik kullanmıştım ama annem beşiğin içine pamuk yatak yapmıştı kendisi güzel kalınca üzerinede yine pamuk ince bir yorgan ve bazende peluş battaniyesini örtüyorduk çünkü dr.lar sentetik şeyleri tavsiye etmiyorlar sağlığa zararlı diye annen bence yatağın içine madem ki yatağın var ince bir pamuk şilte üzerinede yine ince pamuk bir yorgan hazırlasın en sağlıklısı pamuk güzel banusu'muz boşuna terlemesin sentetiklerin içinde

canım benim kociş büyük boyundan almıştı ama ölçülerini bilmiyorum.
tek tek değil sığdığı kadar doldurduk biz içine..
ama akşam bakar yarın yazarım istersen ölçülerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…