- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #8.561
darkcım buda ceren kızımızın renkli hali..
gözün aydın ve geçmiş olsun tatlım ne güzel bitirmişsin işlerini, annenin dediği gibi yaparsın bizimde uyku setimizin yorganı kalın gelirse sizin düşündüğünüz gibi bişey yapacam sanırımSelam kızlar. Dün bir heyecanla eve gidip, kızımın dolabını yerleştirdim ve beşiğini giydirdim. Öyle güzel oldular ki ama ben de bittim resmen. Evi toparla, yatak çarşafları falan derken fotoğraf çekecek halim bile kalmadı. Beşiği de şimdiden giydirdim dayanamayıp ama üzerini temiz bir çarşafla kapattım, kirlenmesin diye. Ya dün ben çok önemli bir eksiğim olduğunu fark ettim kızlar. Bizim beşik bambu. Bambunun üzerinde ince bir sünger var. Onun üzerine çarşafını seriyorsun ve üzerinde de minicik elyaftan ince bir örtüsü var. Ama ben bebeğimin üzerine ne örteceğim. Beşik küçük normal bebe yorganları hayatta olmaz. Zaten onlar kalın olur yeni doğan için heralde. Anneme söyledim annem o beşiğe göre, elyaflı, silikonlu küçücük bir yorgan yaparım dedi. Onun dışında ne yapabilirim bilmiyorum ki.
Selam kızlar. Dün bir heyecanla eve gidip, kızımın dolabını yerleştirdim ve beşiğini giydirdim. Öyle güzel oldular ki ama ben de bittim resmen. Evi toparla, yatak çarşafları falan derken fotoğraf çekecek halim bile kalmadı. Beşiği de şimdiden giydirdim dayanamayıp ama üzerini temiz bir çarşafla kapattım, kirlenmesin diye. Ya dün ben çok önemli bir eksiğim olduğunu fark ettim kızlar. Bizim beşik bambu. Bambunun üzerinde ince bir sünger var. Onun üzerine çarşafını seriyorsun ve üzerinde de minicik elyaftan ince bir örtüsü var. Ama ben bebeğimin üzerine ne örteceğim. Beşik küçük normal bebe yorganları hayatta olmaz. Zaten onlar kalın olur yeni doğan için heralde. Anneme söyledim annem o beşiğe göre, elyaflı, silikonlu küçücük bir yorgan yaparım dedi. Onun dışında ne yapabilirim bilmiyorum ki.
bu arada azocum sanırım yarın görürsün sen bu vakumlu poşetlerden almıştın ya
ben yün yorganlar var onları vakumlucam ama kaça kaç boyutunu almam lazım bir de
sadece bir tane mi koyuluyor içine canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?