2008 Kasım Anneleri

iyi haftalar kızlar..
c.tesiden beri amma çok yazmışsınız..
şöle bi yarım yamalak okudum..
umarım herkes iyidir.
doktora giden hamişlerin bebeişlerinin iyi olmasına sevindim.
julicim benden hızlı çıktın valla..ben daha bişey yapamadım.inş. bu hafta sonu 9 günlük tatile çıkıcaz ve ben ozaman oğlumun odasını silip , süpürüp eşyalarını yıkayıp , ütüleyip yerleştiricem.
zaten odasınıda çekip göndericem dedim çekemedim:çok üzgünüm:
neyse bitmiş halini çekicem tatilde inş.ozaman koyarım..
bu arada bebişimin üstüne ilk başlarda kayacağım küçük beşikte ne örteceğim benimde aklıma gelmemişti:uhm:
acaba battaniyesiyele üşür mü? bendemi anneme pamuk yorgan diktirsem?fisfisfis
neyse arkadaşımdan daha küçük beşiği almadım.bayramda alıcam.alınca bişeyler yaparız artık..

biz c.tesi doktora gittik.bebişim dönmüş çok şükür..
doktorum artık büyüdüğü için daha zor döner ama bellide olmaz endişelenecek bişey yok daha çok var doğuma dedi..rahatladım.:1rolleyes:
bizimkinin ultrasonu sizinkiler gibi 3 boyutlu değil.o yüzden darkcım seninki gibi bi fotosu yok oğlumun.süpriz olacak bize yani..
sadece ölçülerine,kalp atışına, amniyos sıvısının oranına ve boyuna bakıyo doktorumuz.
herşeyimiz çok şükür normaldi.ama resim vermedi bu sefer.zaten ayda bir veriyo.2 hafta önce vermişti. boyunu ölçerken maşallah bacak boyu almış başını gidiyo dedibende dedim ee babamız 2 metrekaydirigubbakcemile3
ama kızlar kilosu 1650 % 15 yanılma payıyla dedi.
bana biraz az geldi..doktora sordum azmı, beslenememişmiyim? yok gayet normal dedi..
ama ben sizlere bakarak diyodum benim oğlumda 2 kg. olmuştur diye..fisfisfis
neyse sağlığı yerindeymiş ya önemli olanda o benim için çok şükür.
sularımızda bol bol herşey iyi dedi..

julicim şu rapor alma gününü tekrar sordum.56 gün öncesi 25 eylüle geliyo dedim.kendisi hesapladı 24 eylülde geleceksin dedi..
bilgine..

merhaba kizlar,anca girebildim nete..Bugün sabahtan uyandik biz yine malum karin agrimizla:)

biraz evimizi toparladik ama söyle üstten gectik yani..Aksama arakdasa iftara gidicem ve ben fellah

köftesi yapip götürücem.Birazdan eksim malzemeleri almaya cikmaliyimm.

Gecmisi fazla okuyamadim kizlar ama beklemek sanirim sisme yatak sormus,canim ben bikez

sisme yatakta yatmak zorunda kaldim kuzenimin evinde,cift kisilikti..Esim koaman ve oldukca

büyük oldugu icin o ne tarafa yattiysa tüm gece hep üzerine düstüm ben:) tabi gülmekten uyku filanda

kalmamisti bizde..Ki aldigi oldukca kaliteliydi filan ama hic tavsiye etmem üst üste yatiliyor cünkü.

azcik daha bakayimda cikayim cok isim var yaaaa

selam kızlar ..
julicim hadi artık herşey tamam birtek bebiş kaldı eksik onada sayılı günler kaldı artık..

çitos iyi düşünmüşsün canım odayı sonra da yapsan olur..

azo iyi bence kilosu evhamlanmayın sakın ..dr normal diyosa normaldir..ben hiç takmıyorum o yüzden..

bizde kızımla sıkıcı sıkıcı oturuyoruz..hiç işimiz yok..artık şu dolabi filan gelsede yıkayıp yerleştirsem cicilerini ..çok hevesleniyorum..çantasını da hazılamak istiyorum artık..

Julicim, yeni doğanlar için yorgandan çok delikli yün battaniye kullanılmasını tavsiye ediyolar canım. Bebek Allah korusun altına girerse hava alabilsin diye... Ben ilk etapta 2'ye ya da 4'e katlayacağım battaniye örtmeyi düşünüyorum bu yüzden...

Eylülcüm cok heycanli bisi ya,sahiden gelsene yerlestirsen sende..

Aslinda cok iyi yaptin bu zamana birakarak.Bi cogumuz erkenden yerlestirdik

hergün hergün odaya gidip bakmak daha uzun geldi bana..

Juli diyince dikkatimi cekti,bambu besiklerin icindeki örtü gibi sey yeterli olmazmi

bebege? yani ne cok ince ne cok kalin oluyorlar,bizimki henüz gelmedi ama öyle

hatirliyorum..Gerekirse turtanin dedigi gibi ince battaniyelerden acariz üzerine.

bıberon cıvıl bebede gecen hafta cok guzel hırka ve yelekler vardı bebekler ıcın
ben ıkı tane aldım ama resımlerını falan koyamadım
sımdı varmı bılmıyorum ama oldukca fazlaydı sanırım bulursun
ben de kadıkoydeyım sık sık zıyaret edıyoruz magazayı

kızlar bebegım bugun cok hareketlı maasallah ama acı veren hareketlerı var
sanırım yerı ıyıce daraldı

bızımde ıkı gundur dusundugumuz bır konu bu uzerıne ne ortucez
doktorlar cok sıcak ortama alıstırmayın dıyor uyku setı agır mı olur yoksa battanıyeyı nevresımemı gecırsek dıyoruz
annem ıyı olsaydı pamuk sılte yapardı oglusuma ama hayırlısı artık

Herkese merhabalar a.s

Çarşamba günü gideceğimiz için birkaç gündür sağa sola ziyaret yapmaktan çok yorulduk minik prensesimle ve bugün evde aylaklık yapmaya karar verdik diziler almış babamız gerginlikten kurtulmamız için. ''Friends'' izledik durduk sabahtan beri ben güldüm o tekmişler attı :1hug: He he kıyamam ya :asigim:

Sizler nasılsınız ? Nasıl gidiyor ?

evet çilekcim ben biraz geç olsun istedim..aslında bana kalsa yapmıştım da kayınvalide geç olsun dedi filan işte bu zamana geldik..
bu arada darkcım o fotoğraf ne öyle yaaa ..bayıldım maşşallah vallahi..tosun olmuş tosun..yerim onun yanaklarını ben ..

Pelishcim hosgeldin canim..Ohhh iyi etmisiniz cikarin keyfini:)

Eylülcüm en kisa zamanda resim bekliyoruz ama haberin olsun..

Benim böcegim sabah cok hareketlyidi ama simdi tik yok zaten eskisi gibi vurmuyor

yalnizca itiyor annecigini ama suanda uyuyoruz galiba..onca konustum banamisin demedi:)

çilekcim karyola, şifonyer bayramdan sonra gelecek ..o zaman giysileride yıkanıp ütülenecek o zaman yerleştirince çekerim resimleri mutlaka ..
bebek arabası ve taşıma koltuğu da ambalajlı onları da açmadım açınca hepsini birlikte çekicem ..

bu arada benim kızda artık eskisi gibi vuramıyor yavrum sadece iteliyor.. ordan burdan karnımı sallayıp duruyor , bazen arada bi tekme sallayabiliyor ama o da nadir günde bi kere ancak..
olsun varlıklarını hissetirsinler bize o da yeter..

slm kizlar nasilsiniz ben hala dünkü yorgunlugu atlatamadim davetim vardi dün ama cok yoruldum dahada yapmam darkcim bi ben görmedim heralde senin kizin fotosunu nerdeki bendebi bakam

Hoşbulduk çilek. Teşekkürler çıkarıyoruz keyfini. Az önce 1 bölüm daha bitirdik. Ben tam çikolata canavarı oldum sırf oynasın hareket etsin diye yemekten içim dışım çikolata oldu :roflol: Dizi izlerken 2 paket yemişim. Fazla kilo almadım bu zamana kadar, bu iyice rahatlık getirdi. Umarım buna güvenip abartmam son 2 ayımda.

Sende çikolata falan dene istersen Didar çıldırıyor ben çikolata yiyince çok hareketleniyor :1hug:

Bu arada friends ilaç gibi.. Son günlerde stres yapıp duruyordum çok detaylı düşünmekten bu sayede kafam dağılmış oldu herkese tavsiye ederim kafa dağıtmanın ötesinde inanılaz rahatlatıp mutlu ediyor yerimseniben

herkese merhaba annişlera.s. nasılsınız bakem bugün biz iyiyiz çok şükür
kızımla beraber tembellik yapıyoruz yine mirmirmirmirher zaman ki gibi gerçi babamız iyi alıştınız yatın diyor
kavun karpuzda yata yata büyür dedi:dilcikar: bu arada anneannemiz dün istanbula gitti
sabah inmiş aradı bizi ramazan ya eyüp sultana falan gideyim dedi biz gidemedik
bende isterdim gitmeyi ama yok gidemedik:1no2: teyzem orada olduğu için hem onuda
göreyim dedi güle güle gitsin cuma günü allahın izniyle dönücek bakalım
bu arada ben alıyorum alıyorum ama sanki kızımın hiç bişeyi yokmuş gibi geliyorfisfisfis
neden öyle oluyor anlamadımCADIARZU hala ya bu arada kilotlu çorap alıcam bugün
bulabilirsem bacakları üşümesin kış günü diye aşkımın:ecrin_bebek:
azocum gidince yazarsan sevinirim canım sana zahmet olmazsa:teselli:

pelish ve elif sizde hoşgeldiniza.s. kızlar bua rada ben perdeleri yıkayacağım
ama hiç içimden gelmiyor nedense ya ama çok kirlendiler bu arada bende
pasaklı bişe oldum ya erindiğimdenkaydirigubbakcemile3

pelishcim artik uyudugu zamanlari biliyorum cikolata yesemde hic itmiyor o zamanda..

biraz evel haber verdi ama unutma beni burdayim diye:) dikkat yinede canim cok kacirma cikolatayi:)

bende bu ara aksamlari film izlemeye basladim,her ne kadar romantik drama istesemde nerde

ferilim var hepsini izledim:)

elif ben arabasi icin almsitim 60*80 olmazsa onu kullanirim besikte diye düsünüyorum..

asorticim güle güle kavus canim annene..Ya ben bu kez kesin kaciyorum ..dus alip aksam icin

arkadas köfte yapicam anca yetistiririm..cok öptüm herkeziiiiii , bu aksamda tatli yiycem haberiniz olsun..

pelishcim untumadan söyleyim az tatli ye kizalr fena kiziyor sonra:) hadi gorusuruz simdilik gittim ben.

bu arada ben bebegin tüm yorganlari kaz tüyü aldim.doktorum elyaf tavsiye etmedi..

kaz tüyü terletmez ve yorgan sürekli hava alir bebekler ici nen kullanislisi bu demisti..

Ben 3 boy aldim uzun bi süre yeter bize zaten..almayanlar varsa belki islerine yarar diye yazayim istedim.

Sende hoşgeldin asortie :1hug:

Ben birkaç gündür haberlere bakmıyorum genelde iç bunaltıcı şeyler olduğu için uzak duruyorum az önce nette gezinirken bunu gördüm çok kötü ya....

Çok yazık ya çok üzüldüm büyük ihtimalle ihmalden kaynaklanan enfeksiyon sonucu bu kötü olay yaşandı. Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler gerçekten hastane konusunda çok ama çok seçici olmak lazım senağlama

Güle güle çilekcim. Sağol uyarın için yok çok kaçırmam zaten sürekli kontrollü şekilde beslenmemi sürdürüyorum işte arada bir çikolatayı böyle günde 2 tane yediğim oluyor sırf hareket etsin diye Biraz daha dikkatli olmalıyım sanırım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…