- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #8.601
ama bu ölen bebekler 800 gr ve 1500 gr arasında ki bebeklermiş onuda ekleyelim kızlar
bende çok üzüldüm ya alllah kimseye vermesin
ooo asortıe hanım gelmıssss a.s.
sızı goremez olduk yesıl sahalarda
tembellık almıs basını gıdıyor anlasılan
bende okudum bu haberi ..ankarada ki zekai tahir burak hastanesinde yaşananların aynısı..sanırım enfeksiyon..fakat 800 gr ile 1500 gr arasında olmaları ölmelerini gerektirmez ki büyük ihtimalle ihmal ve enfeksiyon..ne bebekler yaşıyor 600 gr doğanlar bile..
yazık valla çok üzücü..
evet çilekcim ben biraz geç olsun istedim..aslında bana kalsa yapmıştım da kayınvalide geç olsun dedi filan işte bu zamana geldik..
bu arada darkcım o fotoğraf ne öyle yaaa ..bayıldım maşşallah vallahi..tosun olmuş tosun..yerim onun yanaklarını ben ..
Canım aklımda olan linki yazayım.Aslında Azo renkli hale de getirdi ama şimdi o link ezberimde yok.Geçmişte de bulmak epey bi vaktimi alır.Ben kaydettim o renkliyide bi ara koyayım.Şimdi siyah beyaz versiyonuna bak .slm kizlar nasilsiniz ben hala dünkü yorgunlugu atlatamadim davetim vardi dün ama cok yoruldum dahada yapmam darkcim bi ben görmedim heralde senin kizin fotosunu nerdeki bendebi bakam
anam niye kızdın kıs hadi bakim kızartmanı yap sen çok oyalanma ..adam kırk yılda bi eve gelcek sen buralardasın ..lülülülülülülülülülülülüaman sen çok biliyon:mymeka: sanki ben ölmesini gerektirir dedim mi yaa
yani zamanında doğmuş bebek değiller anlamında söyledim tamam mı:dilcikar:
Çilek demek sen Fellah köftesi de biliyosun haa yaramaz seni :)) Şöle sarımsaklı srımsaklı ne güzel olur walla:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?