2008 Kasım Anneleri

ama bu ölen bebekler 800 gr ve 1500 gr arasında ki bebeklermiş onuda ekleyelim kızlar
bende çok üzüldüm ya alllah kimseye vermesin

ooo asortıe hanım gelmıssss a.s.
sızı goremez olduk yesıl sahalarda
tembellık almıs basını gıdıyor anlasılan

kızlar bugunlerde bende cok tatlı yıyorum
sanırım bır anda sısıcem
yıne ındırdım tatlıları mıdeye keyıf yapıyorum pasamla

cılek maasallah bu sene ıftar davetlerınde en cok boy gosteren denız oglanla sen oldunuz
bız bır davete katılabıldık ancak malum ıstanbul trafıgı gozum yemıyor hıcbırını

ama bu ölen bebekler 800 gr ve 1500 gr arasında ki bebeklermiş onuda ekleyelim kızlar
bende çok üzüldüm ya alllah kimseye vermesin

bende okudum bu haberi ..ankarada ki zekai tahir burak hastanesinde yaşananların aynısı..sanırım enfeksiyon..fakat 800 gr ile 1500 gr arasında olmaları ölmelerini gerektirmez ki büyük ihtimalle ihmal ve enfeksiyon..ne bebekler yaşıyor 600 gr doğanlar bile..
yazık valla çok üzücü..

Biz geldik kızlar, tekrar merhaba...Biraz bebe mağazası dolaştık, kalimeronun dediği gibi çok güzel hırkalar ve yelekler vardı cıvıl bebede, onlardan aldık. Böylece artık kıyafete gerek kalmadı, tül perde ise bulamadık ne yazık ki.

Çilekciğim, şişme yatağı ben sormuştum, madem kullanışsız, farklı bir çözüm bulmam lazım ama ne? Neyse daha bayramdan sonraya vakit var, o zamana kadar bulurum herhalde bir şey.:)) Bu arada sana iyi iftarlar...

Merhaba yeniden kızlar. Ben de uzun süreden sonra dışarı çıktım yani iş için. Ama ne zor oldu. Röportaj boyunca meleğim kıvrandı durdu, Dur kızım dedim ciddi iş yapıyoruz, yok dinlemedi. Bir de aç kaldı o kadar saat kuzum. Oradan da doğuma gidersin diyordu arkadaşlarım Allahtan sağ salim geldim ama bi daha zor çıkartırlar valla korkuyorum yollarda bişey olacak diye koştur koştur.
Demek bu ne örteceğiz sadece benim sorunum değilmiş. Önerileriniz için çok sağolun. Battaniye fikri mantıklı geliyor ama yine de annem pamuktan ölçüsüne göre ince bir şey yapsın en iyisi üzerine.

Azo'cum ne güzel Ömer Kaan'ımız sağlıklı ve kocaman olmuş. Çok sevindim. Takılma öyle kilosuna falan az diye. Hem normal doğum istiyorsan 3 buçuk kiloyu geçmemesi lazım biliyorsun. Şanslısın demek ki. Ama şimdi yeni yasayla benim bebeğim 4 kilo olsa bile yine de sezaryana almayacaklar mı bizi kızlar ya?

Asortie dediğin gibi bana da ne kadar alsam da az gibi geliyor eşyaları. Ama annem ısrarla bebeğin büyüyeceğini her şeyi bir ay giyeceğini söylüyor. Endişelenme yetmezse onlarla çıkar alırız ne olacak.

Merhaba kızlar,
ay ben de şimdi okudum bu haberi çok kötü.Allah korusun bebekelrimizi
Yalnız benimde dikkatimi kiloları çekti.Bu kadar küçük bebekler niye doğmuş yaaa ????
Aklıma hemen İzmir in arsenikli suyu geldi neden bilmiyorum ama?

Çilek elyaf bebekleri terletiyor diye ben de duydum.
Annem pamuktan yorgan yaptırmış.Yastığını minderini felan da yaptırcaktı sırf bu yüzden.
İŞlk zamanlar zaten ben uyku setini kullanmayı düşünmüyorum.Battaniyeleri yeter.Zaten evim sobalı, yakarım sobayı gümbür gümbür :) Walla bu ekonomik gidişten sonra sobalı ev daha iyiymiş diyorum
Korkmadan ısıncaz :)))

Julianne yeni yasayla 4 kilo bebeği de normal doğurtmazlar bence doktorlar.o riski almazlar.
Vardır mutlaka yasanın istisnai durumları.
Çok aç bırakma bebişi yaaaa napıyosun, tekmeler tabi sonra. Bende dün tatlıyı biraz fazla kaçırdım.Sabaha kadar uyutmadı beni.Çok uykusuzun.Bugün de aynı şekilde durmadı bi türlü.Uzun zamandan sonra bebiş sevinç tekmeleri atıyo heralde :))

ooo asortıe hanım gelmıssss a.s.
sızı goremez olduk yesıl sahalarda
tembellık almıs basını gıdıyor anlasılan

ayyy canım ya hiç sorma nasıl tembelim anlatamammirmirmirmir valla biraz
önce dışarı çıktım kociş kızartma istedi patlıcan kabak patates falancokacimcoook
markete gidip onları almak bile nasıl zor geldi adam kaç gündür söylüyordu e
artık ayıp olur yapmamak:mymeka: dimi oruç zaten aşkitom:asigim: neyse onları aldım birzdan işe koyulacağım e adam ne zamandır iftara gelemiyordu evde de doğru dürüst bişey yoktu:sm_confused:
allaha şükür var ki alıyoruz ya olmayanlar ne yapıyordur allah kimseyi
muhtaç bırakmasınyasakkelime bizi de hayırlısıyla bebişlerimize:ecrin_bebek: kavuştursun amin:Saruboceq:
ayy ne çok çenem açıldı bu arada kalimerocum seni sanki çok görüyoruz canımnaniknanik

aman sen çok biliyon:mymeka: sanki ben ölmesini gerektirir dedim mi yaa
yani zamanında doğmuş bebek değiller anlamında söyledim tamam mı:dilcikar:

kızlar bu arada ben c.tesi doktoruma epidural normal istiyorum varmı hastanede dedim. dediki epidurali pek önermiyorum ben dedi..ayy dedim şimdi ben bağıra bağıramı doğurucam gülüyo..:1shok:
neyse benim kızkardeşim 5 kilo ve 5,5 kilo 2 doğum yaptı.ikiside normal..
ablamsa ikizlarini gıkı çıkmadan 15 dk. arayla normal doğurmuştu..
bu bana teselli.bende doğururum inş.
allah hepimize güç versin.
şu sezeryan olayınıda bence keyfi olanları kaldıracaklardır.şartlar sezeryanı gerektiriyosa anneyi ve bebeği riske atacaklarını sanmam..

Teşekkürler canım,Birazı şiş galiba bebişimin.

slm kizlar nasilsiniz ben hala dünkü yorgunlugu atlatamadim davetim vardi dün ama cok yoruldum dahada yapmam darkcim bi ben görmedim heralde senin kizin fotosunu nerdeki bendebi bakam
Canım aklımda olan linki yazayım.Aslında Azo renkli hale de getirdi ama şimdi o link ezberimde yok.Geçmişte de bulmak epey bi vaktimi alır.Ben kaydettim o renkliyide bi ara koyayım.Şimdi siyah beyaz versiyonuna bak .

www.proyama.com/dr/32.hafta.doc

inşallah olmuştur link.

Azocum maşallah Ömer Kaana canım.Kilosuna doktor iyi dediyse endişelenme.
Sen bakma biz yedik tatlıları da ondan şişti.Aslında pek de sğlıklı değil bizim kilolarımız.

heytttt yine geldikk:) köftemizi yaptik belim cok agridi ama..

dusumuzu alip kremlendik,birazdan babamiz gelsin ona azcik anz yapip

süslenmeye cikicaz:) ben o bahsedilen haberi alt yazida gördüm ama

acikcasi izlemedim..bozuyor benim psikolojimi böyle haberler,kaciyorum

o yüzden bu tür seylerden..yaa benim kuzucum mideme cok vuruyorr

habire kivrandiriyor beni yaa:) yiycem o ayaklarini diyorum,iki dakka durup yine basliyor itmeye..

Azocum kilolu bebekleri genelde sevmez doktorlar,ömercigin ve bizim firlamalarin sagliklari

yerinde olsunda kilo hic aklimda bile diil..benim arkadasim 2.100gr dogum yapti ve küvezde

bile kalmadi..simdi masallahi var bebisinin.

aman sen çok biliyon:mymeka: sanki ben ölmesini gerektirir dedim mi yaa
yani zamanında doğmuş bebek değiller anlamında söyledim tamam mı:dilcikar:
anam niye kızdın kıs hadi bakim kızartmanı yap sen çok oyalanma ..adam kırk yılda bi eve gelcek sen buralardasın ..lülülülülülülülülülülülü

Çilek demek sen Fellah köftesi de biliyosun haa yaramaz seni :)) Şöle sarımsaklı srımsaklı ne güzel olur walla:))

hmm cok severim darkcim ben..biz yogurtlu soslu yapariz ama annem arada

yesil sogan mor lahanayla filanda servis yapardi..Arkadas istedigi icin yaptim

sarmisaksiz olcak artik bu aksamlik malum ramazanda milleti mahfetmeyim..

Ellerine sağlık canım,eminim çok güzel olmuştur.Ben de onu yuvarlak yaptırıyorum anneme.Yoğurtlu soslu yiyoruz.Ben de yapmıştım ama en son üniversitede okurken yaptım :))
Şimdi denesem tutururmuyum bilmiyorum :)

Neyse kızlar ben biraz kaçtım.

ayy yemeği yedik kızımda bende nasıl mayıştıkmirmirmirmir anlatamam kociş şu an kestiriyo bile
esneye esneye onu uyuttukkaydirigubbakcemile3 sonra kötü emellerime alet edicemm:jeyyar:dur bakıyım biŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…