2008 Kasım Anneleri

herkese günaydınŞeniz kızlar herkes iyi sanırım bizde çok iyiyiz maşallah
birazdan kahvaltı yapıcam bende elticiğim sağolsun çağırdı evimiz yakın olduğu için annem
olmayınca da o çağırıyor sağolsunnaniknanik azocum teşekür ederim:lepi: canım yakında var bim mağazası
gider bakarım öğleden sonra beşiğimiz gelmeden fazlla ne var ne yok kaldırmam lazım
yer açılsın bize biraz zaten havada sıkıcı canımda sıkılıyor mirmirmirmirsabah sabah kimse yok
seda sayan seyrediyorumkaydirigubbakcemile3

Fater bugün kesin nst'ye girersin canım sen, maceralarını bekliyoruz :) Fater ben sabahın 8'inde yapacağım ütüleri 3 gündür yapacağım, banyoyu bir haftadır temizleyeceğim ama gücüm yoktu. Zaten size de gaz veririm belki diye yazdım :)) Ama kesinlikle eldiven kullanın bi yerleri temizlerken. Bir de çamaşır suyu falan solumamaya dikkat edin kızlar. Şaka değil...
Elmalı turta canım kötü bir geçirmişsin, geçmiş olsun, umarım tekrar etmez.. Aslında yanına bir arkadaşını falan alsaydın. Keşke yalnız kalmasaydın canım ya.

Günaydinnnnnn :) biz yarim saat önce filan uyandik kahfaltimizi yapip sizlere yaziyoruz..

Asortik ve Eylül hanimlar bakiyorumda arkamdan konusmusunuz kuslar hemen sööledi:)

birde carsamba aksami gidicem sonra hep evdeyim:)

kizlar napiim yaa,arakdaslarim sürekli cagiriyorlar birde sen hazirlama evde burada hazir var diye..

saolsunlar o konuda cok düsünceliler..

Azocum masallah canim k.validenle iliskinize..Ben henüz kendilerine birkez iftara gittim

kimseyi almadigim icin onlarida almiyorum cünkü;hem durumum ubiliyorlar hemde cagirsam

aksam vakti süslenen gelir..yardimmis falan filan hikaye yani..(dert bölümüne cevirdim topigi :) )

Yemekten sonra benim kaburgalarim cok batiyoryaa,hic rahat oturamiyorum ne yapsam gecmiyor.

birde bebek vurmaya basladimi cok fena oluyorum rengim bile kaciyor herkez öyle diyor..

yaaa gecmisi okudumda bicogunu unuttum ben accik daha kahfalti yapiim belki yerine gelir aklim :)

Cengaverlik yapayım dedima ma bi daha kalmam tek başıma hamile hamile... Her zaman rahat rahat uyurdum ama hamile olunca kabuslar, baş dönmeleri peşimi bırakmadı...

Bu arada biz de cumartesi sabahı doktor kontrolümüzün ardından İzmir'e yola çıkacağız... Yolculuk öyle gözümde büyüyo ki işallah doğurmam yollarda!

Turtacim cok kötü bisiy evde yalniz kalmak,bizde sürekli tekrarlandigi icin hic hatirlamak bile istemiyorum yalniz gecen geceleri

canim zor olmuycakmi yolculuk yapmak,benim gözüm korkuyor artik uzun yoldan.

Ben de öyle düşünüyodum ama eşimin gazına geldim galiba... Bi de Çeşme'ye gidip son kez bi denize girmek istiyorum... Arabayla dura dura gideriz, olmadı arka koltuğa uzanırım seyahat sırasında... Kafayı yedim galiba, denize giricem diye gaözümü kararttım resmen!!!

turtacım canım havalar epey serinlediüşütmeyesin
dikkat et canım inşallah düşündüğün gibi güzel ve rahat bir yolculuk olur
ama ne yalan söyleyeyim ben cesaret edemezdim herhalde

Aman Elmalı turta dikkat et canım. Hani fena da olmaz tabii güzel bir tatil ama benim de gözüm kesmez hiçbir şekilde. Bir de korkarım. Eşim de diyor doğumu beklemeli, sanki olabilirmiş gibi ona göre hareket etmeliyiz diye. Biz pimpirikliyiz sanırım biraz. Umarım güzel geçer tatiliniz.

Ben biraz anneme benzemişim kızlar... Annem bana 9 ay 10 günlük hamileyken günübirlik Şile'ye gitmiş. Düşünsenize, bir de o zamanki virajlı yollar ve konforsuz arabalar... Neyse, hanfendi kumlarda yürümüş etmiş falan. sabahına evde sancıları başlamış ve ben doğmuşum... Ben asıl buna cesaret edemezdim sanırım... Bi de o eski Şile'nin kuş uçmaz kervan geçmez yollarında sancıları başlasaydı artık bugün size bu mesajı yazıyo olur muydum bilmiyorum...

Selam kızlarrr a.s. Bayramdan sonra dönecektik ama ani kararla
Allah'a sükür evimdeyim :sm_cool:
Gecmişi okuyamadım umarım herkes cok iyidir ...
Ben cok iim bu sabah randevum vardı gittik ama kızım
yine saolsun yüzünü göstermedi cok net bi poz alamadık maalesef
Napalım dogunca görcez heralde saglıgı yerinde sükür o bana yeter :1rolleyes:

hoşgeldin yağmur özledik seni canım
senin ve bebeğinin iyi olmasına sevindim
artık bundan sonra seni daha sık görürüz buralarda herhalde
bende oğlumu görücem bugüüüüüüüüüün çok heyecanlıyım ya
inşallah iyi haberlerle dönerim

hoşgeldin yamuuuuuurrr..bebişinin iyi olmasına sevindim.
fatercim inş. sende güzel haberlerle dönersin.
kız turta dikkat et yollarda..allah a emanet..güzel bi tatil olur inş. senin ve kızın için..

slmlar kızlar
bız geldık oyle cok uzun kalamıyoruz ama okuyorum bıraz yazıyorum hemen vaktım bıtıyor malum annecıme bakıyorum
bugun ısyerındeyım ee artık ızın bıttı
en azından calısabılır raporuma kadar gelıp gıtmem lazım
yavas yavas ıslerımı ve ajandamı toparlıyorum devretmek ıcın
ama her ne kadar annemın amelıyatından sonra kendımı cok guclu kuvvetlı hıssetsemde ben fecı yoruluyorum yaa
annemın bakımının yanı sıra eve gecmıs olsun zıyaretlerı ve sahur hazırlamak ayrıca da sabah cok erken kalkıp ıse gelmek benı cok yoruyor
sanırım bu sekılde cok dayanamam su bayram tatılı bır gelseydı

okudum ama hepsını hatırlayamıyorum
neyse azocum maasallah zınde olman cok ıyı
keske senın kayınvalıden gıbı bır kayınvalıdem olsaydı benımde allah bozmasın canım

asortıe hanım sureklı annenıze ve eltınıze gıdıyorsunuz bakıyorum kahvaltılara
ohh ne guzel bız hala ısbasındayız
ekmek arası kahvaltı yapıyorum 1 haftadır resmen
doktorunun artık bırakın demesıne sasırdım neden dedı acaba
benımkı 3 hafta once devam hatta son hafta onerıyoruz demıstı sen mı sordun yoksa dırekt kendımı soyledı bırakın artık dıye

elmalı turta cesaretıne hayran kaldım
ben yarım saatlık yola ıftar yemegıne bıle gıdemıyorum korkudan
hem cok sık tuvaletım gelıyor hemde cok oturamıyorum ben yaa

fatercım ınsa allah randevunuz cok guzel gecer
bız de cumartesı oglumuzu gorucez ınsa allah sabırsızlanıyorum

neyse aklıma bu kadar geldı neler yapıyorsunuz sızler bakalım
benım gıbı 37.haftaya kadar calısan kac kısı var acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…