ikinci bebeler,silikonlu memeler..oooo konular almış gitmiş gene kaydirigubbakcemile3
ben 2. yi hemen istiyordum daha önce ama cesaret edemiyordum maddi manevi. sonra vazgeçtim.çünkü insan hamileyken prensesler gibi olmak istiyor.Çocuğumun büyümüş olması lazım öyle bir şey için,hatta en azından ana okuluna filan gidiyor olması lazım ki ben de hamileyken başka bir bebeğin peşinden koşup,sürekli kucağına al bırak,kaldır kondur yapmayayım.,diye düşünüyordum.ancak Duru Okyanus bizi o kadar yoran ve uğraştıran bir çocukki,biz 2. çocuk fikrinden vazgeçtik geçicez nerdeyse,o vaziyetteyiz artık.iki çocuğa bölüneceğime bir tane evladıma maddi manevi herşeyimi veririm diye düşünür oldum artık.kardeş çok önemli bence ama bu gidişle Duru Okyanus yalnız büyüyecek.
çileğim benim bir arkadaşım geç kızlığında 40 beden filan balık etli bir hatundu.sonra evlendi,hamile kaldı ve biz ona o dönemde hüsmen aga diyorduk,çok şişmişti çünkü.göğüslerde hoştayn gibiydi :)) doğumdan sonra çok uzun süre emzirmedi,2-3 ay kadar.sonra bie başladı zayıflamaya anlatamam sana.hatun oldu 36 beden fıstık gibi ama bu seferde memeler oldu mu sana birer sönük limon.hem küçüldüler zayıflayınca hem de çok sarktılar.o da hemen silikona koştu tabi.mükemmel bir şekle getirdiler göğüslerini.aradan 1-2 sene geçti tekrar hamile kaldı yine 2-3 ay kadar emzirdi çocuğunu,şimdi hala taş gibi göğüsleri,hiç bir sorun yaşamadı.bu silikon olayının 2 çeşidi varmış.birinde dikişleri göğüs altında diğeri meme ucunda oluyormuş.meme ucundaki dikişler görünmüyor ama meme ucu hissiyatını kaybediyormuş ve emzirme olmuyormuş o zaman.eğer alttan dikişli olarak yaptırırsan göüğslerin altına bakıldığında dikişler görünüyor fakat ucunu ellemediği için his kaybı ya da emzirememe gibi bir sorun olmuyormuş