selam kızlar hoş herkes gitmiştir bu saate ama bi selam vereyim dedim
beni merak eden oldu mu içinizde acep sengözlerimebaksanab
bugün misafirlerim vardı gelemedim oyüzden, birazdan da annemlere gidicez, eymen bugünde öğle uykusuna yatmadı birazdan sızar kesin
ikinci bebekler konuşulmuş sanırım, birde slikon meselesi mi tam anlamadım
slikon düşünmüyorum ama yaptırana da saygım sonsuz, ileride durumum ne olur bilmiyorum ama görüntüm psikolojimi boyuta gelmediği müddetçe herhangi bir operasyona karşıyım
ikinci bebeği bugünkü rüyamdan sonra kesinlikle istiyorum eğer devlete atanırsam önümüzdeki kış çalışmalara başlamayı bile düşünüyorum
normalde emin değildim biliyorsunuz hatta olursa 6-7 hatta 8 yaş olsun arada diyordum ama şimdi arayı kısa tutabilirim tabi kesin değil bu caymazsam kaydirigubbakcemile3
birde kız istiyorum diyordum biliyorsunuz şimdi iç farketmez diyorum hatta bir oğlum daha hiç fena olmaz çok ciddiyim
bu gece rüyamda ikiz oğullarım olmuş, birinin adı Toros, birinin adı Menderes aman allahım bu kadar mı güzel olur bebekler, yemin ederim uyandığıma üzüldüm hatta bu saat oldu hala yüzlleri gözümün öünnde sanki yavrularımı bi yere bırakıp gelmişim gibi
o yüzden kesin yapıcam yani allah izin verirse ikiz oğlullarım bile olsa hayır demiyorum, o rüyadaki yavruları bana nasip etse rabbim
eymen bugünde öğle uykusu uyumadı ve ikinci gelişme bugün hiç emzik istemedi, biraz önce istedi verdim biraz ısırdı falan bıraktı kendince ısırıp sonrada tiksiniyor tabi bu benim işime geliyor baya azaltacak bu vesile ile sanırım