2008 Kasım Anneleri

valla aşk ve ceza var
yaprak dökümü var
öyle bi geçer zamanki de güzel ama o adamı ben de hiç sevmem
göz zevkimi bozuyo:))))))))

selam kızlar hoş herkes gitmiştir bu saate ama bi selam vereyim dedim
beni merak eden oldu mu içinizde acep sengözlerimebaksanab

bugün misafirlerim vardı gelemedim oyüzden, birazdan da annemlere gidicez, eymen bugünde öğle uykusuna yatmadı birazdan sızar kesin

ikinci bebekler konuşulmuş sanırım, birde slikon meselesi mi tam anlamadım
slikon düşünmüyorum ama yaptırana da saygım sonsuz, ileride durumum ne olur bilmiyorum ama görüntüm psikolojimi boyuta gelmediği müddetçe herhangi bir operasyona karşıyım

ikinci bebeği bugünkü rüyamdan sonra kesinlikle istiyorum eğer devlete atanırsam önümüzdeki kış çalışmalara başlamayı bile düşünüyorum
normalde emin değildim biliyorsunuz hatta olursa 6-7 hatta 8 yaş olsun arada diyordum ama şimdi arayı kısa tutabilirim tabi kesin değil bu caymazsam kaydirigubbakcemile3

birde kız istiyorum diyordum biliyorsunuz şimdi iç farketmez diyorum hatta bir oğlum daha hiç fena olmaz çok ciddiyim
bu gece rüyamda ikiz oğullarım olmuş, birinin adı Toros, birinin adı Menderes aman allahım bu kadar mı güzel olur bebekler, yemin ederim uyandığıma üzüldüm hatta bu saat oldu hala yüzlleri gözümün öünnde sanki yavrularımı bi yere bırakıp gelmişim gibi
o yüzden kesin yapıcam yani allah izin verirse ikiz oğlullarım bile olsa hayır demiyorum, o rüyadaki yavruları bana nasip etse rabbim

eymen bugünde öğle uykusu uyumadı ve ikinci gelişme bugün hiç emzik istemedi, biraz önce istedi verdim biraz ısırdı falan bıraktı kendince ısırıp sonrada tiksiniyor tabi bu benim işime geliyor baya azaltacak bu vesile ile sanırım

o adamı ben de pek sevmiyorum niye antipatik buluyoruz acaba o adamı,bir de niye o adamı koymuşlar o role

beyazım hayır olsun rüyanda karar ve isteklerinde.herşey gönlünce olur inşallah canım

Gelelim benim izledigim dizilere...

fatmagül
yer gök ask (ordaki havvaya bayiliyorum)
öyle bir gece zamankiyide izledim,seviyorum 60-70 kusaklarini.

birde hala vazgecemedigim bi dizim var her ne kadar bitirselerde bu kez ikinci sezon tekrarini izliyorum.
trt de cikiyor öglenleri hayat türküsü.....

erkan petekkayai aslinda az bucuk begenirdim ben ama o burma biyiklar filan ben isinir etti.birde dizinin sonunu merak ediyorum yani nasil ilerliycek,osman büyüycek babasi olcak bence.

bizimkiler ciktilar disariya bende rahat rahat dizi izleyim diye,bu adamin su anlayisi yüzünden co kseviyorum....

erkan petekkayayı ben de sevmiyorum.. evet antipatik geliyor...
bugün tırtlar vadisi var ha eşim olsa izlerdi çalışıyor malesef bende kafama göre takılacağım...
meleğim hayır olsun rüyan .. sana senin gibi tatlı bir kız versin inş...:))
oo eymen memeden tiksindi demek ohh.. bende iyiki düşürmüşümde unutmuşum diyorum oymuş rahatladım gerçi bu ara rahatsızlığında çok mızırdaktı aradım emziği ama iyi oldu kaybolurdu teke düşmüştük kaan birini kemirince gece yatarken kaybolurdu ara ara en zor delikten çıkarırdım ama benimde fesim dönerdi resmen...:bbo:

günaydın hatunlarrr
bugün bende telaş var valla akaşaam düğün var mavi elbiseyi giyerim dedim ya aldığımda farketmediğim leke varmış değiştirmiştim şimdi de dikişler bozuk çıktı şansıma bak bütün paln alt üst oldu hala ne giyeceğime kararsızım saat 3 gibi çıkıp oje alıcam ayakkabımın tapuğunu yaptırıcam kuaför ardayı giydir helak olucam kesin birde ömerin tarafının düğünü dayısnın kızının şık olmam lazım dürtülerim başladı yine :):):)
beyazım rüyan hayır olsun Allah gönlümüze göre versin :):):)
bende kavak yelleri yaprak dökümünü izliyorum onun dışında birde yeni berguzer korelinkine baktım bazen de sıkıyorlar dizi dizi dizi geçen sene mokunu çıkartmışlardı

gunaydınn
ne guzel haftanın son gunu
kuzum aksam gayet ıyı gorunuyor olmasına ragmen yatınca yıne zor nefes aldı
cok sık uyandı
gece babası yanımıza aldı odasına gıdıp gelmekten helak oldu adamcagız
yanımızda yattı cunku bıze dokununca aglamıyordu
sık sık su ıstedı
ınsa allah duzelır yavrum

aksam yemegı fazla kacırdım sanırım
dus ta alınca dolu mıdeye ıyıce mayıstım
bu aksam dugun var
bız de aılecek ozellıkle kuzumla davetlıyız ama bu sekılde goturemem sanrırım
hatta duzelmezse bız bıle gıtmeyız dedı esım
halbukı cok onemlı bır dugun yabancı bır arkadasımızla ve turk kızımız evlenıyor
bakalım kıyafetlerımız hazır sayılır ama gıdebılecekmıyız bellı degıl

aklımda birkaç şey var pasinim ama işte ben özel günlerde heyecanlı ve stresliyimdir hep bizde ardayı götürüp götürmeme konusunda kararsızız daha doğrusu ben götürelim diyorum babası rahat bırakmaz bizi falan diyor aslında haklı ama içim el vermiyor onu bırakıp bi yerlere gitmeyi

off tüm sinirlerim alt üst oldu yaa bi elbisem arkadaşımdaydı belki onu da giyebilirim die düşünüyordum akşam konuştuk telde sabah bir yere bırakacaktı kapalıymış bırakacağı yer çıldırdım bana niye haber vermedin aramadın dedim erken çıktım vs vs hay allahım ya tersliğin de bu kadarı tek elbise üzerinde yoğunlaşıyorum onda da kararsızdımm gıcık oldummmmmm klava:

selamlar..
yasminim geçmiş olsun canım inşallah kolayca atlatırsınız iyiki yapmışsınız aşıları.

sedacım bende hayatta vermem kıyafetimi kimseye hiç sevmeme..
bak mağdur olmuşsun sende..
benden para iste elbise isteme o kadar ters isteyenede kusura bakma prensip diyorum çok şaşırıyolar ne varsa şaşıcak..
loreciğime katılıyorum kot gömlek bile giysen yakışır..havan yeter..

bu arada eşimin yakın arkadaşı davetiye bıraktı beni yamamış eşi de yazmamış eşim unutmuştur diyorda bende gelmeyeyeim diyorum..
sizce?

tamam tamam karar verdim kararsız kaldığım elbiseyi giyicem gayet şık öle gece elbisesi giymeme gerek yok kasmıcam kendimi saçla makyajla gayet ii olur

sabah bide morelim bozuldu oğlum tuttu elimden gel odama dedi..
gittim otur beraber oynayalım gitme sakın dedi..oturdum oynuyoduk güzelce..
sonra birden bire seni istemiyorum sadece babamı istiyorum dedi..sadece babayla oynuycam dedi..moralim bozuldu..
eşimde gülüyor söyleyince beni az görüyor ondan diyor ama kötü oluyorum..

günaydın mellacım karar verdim kuzum düşüncen için sağol

büyük bir pot kırmışlar ama ben olsam eğer çok önemli değilse eşimi de göndemezdim önemliyse eşimi yalnuız bırakmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…