2008 Kasım Anneleri

selam millet;

yasom geçmiş olsun.

amincim, davetiye işlerinde bu tür aksaklıklar, düşüncesizlikler olabiliyor. o harala gürele içinde kafaları karışmış, dikkatleri dağılmıştır muhakkak. muhtemelen isminin olmadığını farkedememişlerdir ve oraya gitmezsen neden gitmediğine de bir anlam veremezler. yaptıkları yanlışın farkında değillerdir çünkü.

sedacım hakkaten çok hoş hatunsun, ne giyersen giy dikkat çekeceğin muhakkak.

bugün topic ıssız kalmış.

günaydın kızlar....sabah açıyorum kka yı ya okuyamıyorum bile...idil lady gaga hastası oldu..alejandro ve poker face akşama kadar en az elli kere dinliyoruz akşamda babası geliyo o uyuyo oluyo o sırada kalkınca hemen hiç dinlemeiş gibi babayı 5 dk oturtmadan ''deydi dada aç..aleo aç.....ma ma ma aç...'' diyo artık klipteki hareketleri yapmaya başladı bende yedim yuttum valla sözlerini çatır çatır söylüyorum :)))))))) yemek bile yerken onu istiyo ....bukadar uzun anlattım baya dolmuşum ha...

işte bu yüzden pc başına geçemiyorum bile kaçırıyorum herşeyi özledimde sizinle muhabbeti..neyse geçer inşallah...geldi gene ..imdaaaaattt

ben işin sırrını çözdüm reytingi yasmin yükseltiyor:)

aslında haklısın bi bakıma elifçim bakalım..biz düğünüme teyzemin oğlunu çağırmayı unuttuk inanabiliyormusun..
çok telaş oluyor hakikaten..

teşekkür ederim elifçim sağol sonunda netleştirdim kafamda gelin olduğum için hoş olsun istedim o yüzden biraz karmaşa yaşadım birde geç haberim olduğu için elim kolum bağlandı unutmuşuz tamamen neyseki çözdüm içim rahatladı :):):)

günaydınnn,
bugün güzel bir gün.. kerem iyi oldu.. hala ilacını veriyorum ama keyfi ve kudurukluğu yerinde yani...
gece yanımızda yattı yine kontrol amaçlı kalkmayalım diye.. rüyamı görüyordu nedir biraz inledi anne anne dedi sonra uyandı susamış..ama sabah geç kalktık hepimiz iyi dinlendik...

ya kızlar gerçekten büyüdüler ya şimdi ne istesem getir diye hemen anında geliyor.. yemek yiyoruz bittikten sonra toplarken sofrayı ille bişeyler istiyorlar veyy diye kendilerince yardım ediyorlar..:)) bende ekmek poşetini bazen sofra bezi oluyor onu veriyorum mutfağa taşıyorlar birde masaya koyuyorlar uzanıp düzenlilerde yere koyup gitmiyorlar.. tek şikayetim içerdeki fiskosun örtüsünü pelerin gibi kullanıyorlar hergün yerlerde.. inş. hep böyle bana yardımcı olurlar..:))

çoştuklarında tam çoşuyorlar ama olsun çocukluklarında yapmayacaklarda ne zaman yapacaklar.. aman bugün kendimi pek biii iyimser polyanna gördüm yahuuu..:))) eee o kadar zaman sonra güzel uyku alınca insan kendini iyi hissediyor..

nazlıcım ne güzel anlatmışsın. çok imrendim. benim oğlum daha yeni yürümeye başladı, kullandığı sadece bi kaç kelime var o kadar. hala yemek yemez. yani tadına bile bakmaz. odada yanlız kalmak istemez. kendi başına uyumaz, sallicaksın. bizim için daha çok zaman var.
ana baba tembel ve keyfine düşkün genetik özelliklere sahipse ondan doğan bebek de böyle olur tabi.

Öğle arası oldu şükür:)

Derinim sen de camiden mi geldin:) Naber canım, tansiyon nasıl, demir ambarı dolmaya başladı mı??

Elifcino tembel tembel senin oğlan.Benimki 14 aylık yürüdü, ben tembel derken senin haylaz daha tembel çıktı.Vay ana kuzuları vay:))

Nazlım şimdi en tatlı halleri.Küçücük koca adam oldular.Dün anneme gittik.Tarhana karmış, dökecek haftaya.Koca bi leğen ama.Mutfakta Anıl gördü, tayhana çoobası diyo.Ben de evet oğlum dedim salona gittim.Döndüm geldim ki tarhananın üzerine küçük küçük ekmek doğruyo..Ya nasıl bişi, zerre kadar kızmadık, annesi sarıldı öptü, kurban olurum dedikçe bi daha diyo.Anneciğim deyip boynuma sarılıyo, güjeyşin diyo.Rabbim olmayanlara da versin:)))

Sedacım çuval giy yakışır sana.Manken gibi hatunsun canım, hiç kasılma..

Amincim düğün vs.zamanlarda kafa dalgın oluyo.Bir de bazı kesimlerde evin reisinin adı yazılır davetiyeye. Alınma bence, git güzel güzel kocanla eğlen..Oğluşa da sevin.Babasına düşkün olsun, seni rahat bırakır biraz.Bak benimki beni bırakmıyo, zorlanıyorum valla..

Lorem düzelmedi mi tontiş?

eve gıttım geldım
kuzum huysuzlanmıs anneme
telefonda da konusmayınca pımpırıklendım gıttım
babama hadı kalk gıdelım dıyor
cok sıkılmıs beyımız
bıaz oynastık ılaclarını verdım geldım
ınsa allah hemen duzelır sesı kırık cıkıyor

ayyy derın eyvahlar olsun falan deme
saglıksız zayıflamak yerıne saglıklı ama kılolu olmak daha ıyı degıl mı
senın yasam kalıten dusuyor canım bırak allasen su kılo takıntını
saglıgına bak

eşimden önce 7 sene konuştuğum
bana kazık atan bir it vardı
evlenmiş hafta sonu
kızın bacağı kırılmış son anda
alçıyla değneklerle gelmiş salona
balayına da gidememişler:)
allahım ne büyüksün yaa

kızın günahı ne canım ya keşke onun bacağı kırılsaymış daha uygun olurmuş:))))))) ama napalım allah böyle uygun görmüş demekki

derinnnnn pazar günü buluşuyoruz kuzum eşlerde gelicek sevincin kızı hasta düzelirse oda katyılır büyük ihtimalle ne dersin bu seferde işim var dede öldürüeyim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…