2008 Kasım Anneleri

lorecim sormuşsunuz beni gülizle canlarım sağolunn
ama dediğim gibi işlerim çok bu ara aslında bu dönem işi değil geçmiş dönem hesaplarını işliyorum zamanında yapmadığım işler yani:)
sedacım sana ne giysen yakışır tatlım o mavi elbise de çok güzel zaten..
kızlar bende accayip zayıfladım istem dışı yani 60 kg şuanda eski kilomdan daha zayıfım ama göbiş birazcık var:)1,77 boya 60 kg azmış öyle diyo program ben memnunum yeni ahlimden ve burarada saçımıda koyuya boyadım çok rahatladım:)

huuuuuu ben geldimmm dedim hatunlarr..
bi hoşgeldin deyin yaa :)))
sedacım bende kızlarla aynı fikirdeyim..çuval giysen yakışır canımcım sana...
ahretim geçmiş olsunnn..
lorem kuzuyada çok geçmiş olsunn..
nazlım keremimiz iyileşmiş gözünaydınn...
meallem bende sevmem hiç kıyafet vermeyi..canımı iste verem ama kıyafet isteme derimm..:))kendi kıyafetim dışında kimseninkinide giymem..öyle titizliğimden faln değill..huy işte..
derinim kızın ne suçu var kıı..keşke senin itinki kırılsaydı bacaklarıı:))
elifim bi kere yürümeye başladılarmı tamam..senimkide başladığına göre..nazlımın anlattığı günler çok uzak değil canım sanada..arayacaksınn.ah bi otursa diyeceksinn :)))
lavinyam nerelerdesin bacım ya..özlettin kendinii...

teşekkür ederim kzılar resimlerimi eklerim inşallah buraya yada face
derinnnnnnnnnnnnnnnn cvppppppppp anam cvppppppppp hade olmadı telle ara beni
lavişim 177 60 kilo süper eski kilom bence süper bende 63 olsam yeter 2. doğumuma kadar bende 58-60 arası düşünüyorumki kolay kilo vereyim sonra maşallah diyeyim kuzuşuma birde saatler olsun güle güle kullan

Ahretim hoşgeldin..

Derin ne kinci hatunsun heee.Kız yazık, sen de öyle olsaydın, o da aynı şeyi söyleseydi olur muydu? Neyse takılmayım sana, üzülüyosun:)))

Lavişim nerdesin kıı?

Sedoş kimdeyiz hafta sonu?Ben gelecem, Derin yine gelemez..

ayy gülizz al benden de o kadar bir kere fena hasta olmuştum o zaman 55 kilo olmuştum çok fenaydı sırık gibi bir boy koptu kopucak bir süliyet :)
bende en güzel 60-63 arası ii duruo hatta 63 tam ideal onun için bir 5 kilom var az kaldı pazartesi başlıorum vericem kesin kafamda bitirdim olayı :):):)
ayyy evet haftasonu mutluluğu süperrrr

hoşbulduk ahretimmm...senden başka hoşgeldin diyende olmadı zati bana..sende olmasannn...
nerelrdesin yoksunnn:)
bende gelem kıııı..nereye gidiyozz...

Ya sorma.Mühendis çıkmıştı işten, sekreter çıktı.Bi ben kaldım eskilerden.Yanımda uyuz bi mühendis var.1 Günlük işi 5 günde yapan ve 2 proje geldi.Uğraşsın Yasmin.Kafayı sıyıracam(

oyyy ahretim en gıcık olduğumm..yanında seninle çalışanın uyuz olması..
bundan önce çalıştığım okulda 2 kişiydik.. çok ağırdı ya..akşama kadar sinir oluyodumm..5 dk işi 1 günde yapıyodu..
allahtan bu okulda tekim de kendi işimi kendim biliyommm...

gülizzzzz yiğidi öldür hakkımızı yemeee ben dedim
bende boy var orantılı amma velakin ben hoşnut değilem neysem vericez kızzzz tut elimi kaydirigubbakcemile öncesi sonrası albümde yaparık

seda senin şu çiğ köften vardıya hani..ben yapabilirmiyim acaba ya..hafta sonuna şöyle değişik bişiler yapayım diyomm..senin tarifler güzel oluyoo..bi tarif yazsan bana..ama ayrıntılı hiçç yapmadım çünküü:))
hani kociye rezil olmayalım :)))))))

Hıııııh, ben canım kocama, hiç üzmeyen, kırmayan, şeker kocama patatesli börek ve cevizli kek yaptım. Babişkoyla oğluşu ikişer dilim yediler kekten maşallah..Haftasonu ben de kısır yapayım diyorum, suluköfte canım çekti bu arada:)) Ben de 71 kiloyum, 1 kilo almışım, taş gibi hatunum vallah:))))))))))

şeker eniştem şekrr..:=)))
ooo ahretim becerikli ve taş gibi hatunsun sennnn..
sende gel kııı..sedayla başlıyoz biz pzartesii..birbirimiz sayesinde veririz kalanlarııı..

kım kımınle nereye gıdıyor yıne yaww
ben de hafta sonuna tatlı
sehrıye salatası ve besamel soslu tavuklu krep yapmayı dusunuyorum
ust komsum caya gelecekmıs
malum yarın doktor ıslerımız var gelınce haber verırsem gelecek ama ben de cagırayım cıksın aradan dıyorum
pek bır hamarat ev hanımı gordum kendımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…