2008 Kasım Anneleri

üst komşum dedinde aklıma geldi lorem yaa...
benim de üst komşum doğum yaptıı..nerdeyse 1 ay olacak halen bi çıkamadım yaa..çok ayıp oldu valla..hafta sonu bende ona çıkayımmm..offff vakit olmuyo ama..bakalımmm..
senin keyfin nasıl oldu..iyileştinmi birazz...

ne çökmesi canım ya bismillah..
standartlara göre gayet iyi..

benim kuzu hala bişey yemiyor ya yapmadığım kalmadı iştahsız yaradılıştan..
tek tesellim memeyi bırakınca iştahlanacağı düşüncem..

canım hıc ıs yapmıyorum
sureklı ıstırahat halınde olursam ve anı hareket etmezsem ayakta durabılıyorum cunku
bas donmesı devam edıyor
dun aksam dustan cıktım kafam buyudu sankı kocamanmıs ve fırından yenı cıkmıs gıbı cok asırı sıcak hıssettım kendımı
en ıyısı uyuyayım dedım ve uyudum
sonuclar bugun cıkmıs
yarın sabah doktora gıdıcez bakalım ne dıyecek

bu aksam da mutlaka katılmamız gereken bır dugun var
damadın aılesını temsılen bulunucaz zıra anne ve baba harıcınde bızden baska damat tarafı yok
kuzuyu anneme bırakıp gıdıp gelırız dedık ama yol gozumu fecı korkutuyor

kızz yasmin valla hakkımı ölsede helal etmem 7 yılımı yedi
en bela en kötü kadın kimse o çatsın inş.ona
zifaf gecesi de balayı da zehir olmuştur o bacaklara onlara
valla ohhh canıma değsin dicem çok canımı yaktı zamanında
ölse de hakkımı helal etmem

size dün geceki rüyamı anlatayım..geçmişi okurken beyazın rüyasını okudumda aklıma geldi...
gece rüyamdan ağlıyarak uyandım .daha doğrusu eşim uyandırdı..
rüyamda kızım evleniyomuşş.gelin oluyomuşş..damatta fatma gülün suçundaki esmer oğlan.:)))))))).diyomuşum bu oğlan iyi değil tecavüzcü..benim kız illa bu yoksa evlenmem falann .gidiyo diye..hüngür hüngür ağlıyomuşumm..aman bi uyandımki bişi yokkk..aman nasıl sevindimmm.allahım iyilere düşürsün kuzularımızı..bahtları güzel olsun yavrularımızın...

inş sonuçların iyidir yorgunluğa bağlı şeylerdir..
duğünede gitsen o değil gitmesen o değil canım yaaa...
zor bi karar valla..bakarsın artıkk..ama sizden başkada kimsesi yoksa..eğer kendini ve totişinde birazdaha iyise katılırsan iyi olur gibi..

gulız ruyan hayırlara cıksın canım
allah korusun yavrularımızı cok korkuyorum kotulerle karsılasmasından
amin canımm.....

meallle emmeyi kesince açılyo iştahları canımm..benim kızda emerken çok yemiyodu..şimdi gayet güzel yiyo..2 gündür peynir yemeyede başladı darısı süte :))))

uzaklarda olmazsa çok inş.gelirim ama çocukla biraz zor gibime geldi
sizin oralarda buluşursunuz siz şimdi
baya bi uzak
araba kullanmayı da bilmiyorum kahretsin

amın canım umarım
dugun meselesı ıse damadın aılesı turkce bılmıyor
ogullarının mururvvetını gormek ıcın geldıler ama kımseyı tanımıyorlar
mecburuz bır nevı damat dugun karmasasında aılesıyle ılgılenemez zaten

slm millett,sabahtan buyana cani mcikti..ev temizledim yorgan yastik ayarladim yemek yaptimmmm ve tüm bunlari denizle yaptik düsünün artik..canim cikti uyusada iki dakka dinlensem..

amin canımm.....

meallle emmeyi kesince açılyo iştahları canımm..benim kızda emerken çok yemiyodu..şimdi gayet güzel yiyo..2 gündür peynir yemeyede başladı darısı süte :))))

inşallah..
bakalım doğumgününden sonra gündüzü tamamen kesip geceyide 1 e indiricem..
daha sonra zaten uyanmamaya başlıyacak meme için inşallah..

adem güneşe sordm en çok ona güvendiğim için..
sakıın sakıın dedi..
2 yaşına kadar istiyorsa kesinlikle emzir dedi..2-2,5 arasıda bıraktırmaya başlama dönemiymiş.. 2 yaşına kadar çocuğun yaradılıştan bi emme isteği oluyor ya onu elinden almazsın dedi..
bende bırakmaya karar vermiştim vazgeçtim..
zaten eşimde razı değildi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…