2008 Kasım Anneleri

slm millett,sabahtan buyana cani mcikti..ev temizledim yorgan yastik ayarladim yemek yaptimmmm ve tüm bunlari denizle yaptik düsünün artik..canim cikti uyusada iki dakka dinlensem..
hoşgeldin çileğimmm...
offf mis gibi olmuş evin..güle güle kirlenn...
ama yorgan yastık niyem ayarladınn...misafirmi geliyooo..

geçmiş olsun çilek..
temizlik sonrasına bayılıyorum:)
ama ben yapmadıysam o kadar keyif vermiyor..
geçen annemle kardeşim geldi güya onlar tontişle oynayıp ben yapacaktım tam tersi oldu..
annem benden çok daha titiz olmasına rağmen bitince o mutluluğu tam hissetmedim ..

siz ev sahibi gibisiniz artıkın ozaman canım..oğlan evi:)

okumuştum adem güneşin web sitesinde..
eylülü bende 20 aylık olana kadar emzirdim..esasında emzirsem hala emer ama bi kere kestim vermem artıkk..işe gelince gece yarımsaatte bi emzirmesi zor oluyo...
yemek yesinnnn artıkınn..

konuşuruz derinim ben çıkıyorum kızlar hapeinizi öpüyorummmmm
seda tarif istemiştim kııı..görmedin anlaşılan..neyse..artık başka zamannnn(

gülizcim zaten başlamak birdaha daha sakıncalı baya emzirmişsin sende maşallah..
araştırmalara göre emzirme süresiyle okuldaki sosyal ve bilişsel zeka paralelmiş..
2 yıl ve üzeri emen çocukların performansı en yüksekmiş..

kızlar harikaaaa bi haber aldım allahım çooook mutluyum maşallah:)))))

hayırdır ne haberi aldınn..gözün aydınn :))
bizimkide tam 2 yıl olmasada ucundan tutar herhalde performansın :)))

Bende radyoda duymuştum.En büyük dahiler 2 sene anne sütü alanlardan çıkarmış..Ama benim şahsi fikrimdir; çocuğumun başarılı olmasını isterim ama uç noktalarda olmasını istemem.Normal, başarılı bir çocuk olsun yeter.Dahilikle delilik arasında ince bir çizgi vardır derler.Umarım tüm yavrularımız vatana millete faydalı, meslek sahibi insanlar olurlar.Ben oğlumun mesleğini biliyo gibiyim aslında..Züccaciye:))))

sağol gülizcim..bayadır haber beklediğimiz bi yerden olumlu haber aldık çok şükür..

yasmincim katılıyorum canım..
benim kuzu içinde bu çocuk çok farklı dahi olacak diyolar bende normal olsun yeter diyorum..
züccaciye meslağinede çok güzldüm karıştırıyor çok ondan zaar..

Tencerelerden asla bıkmadı.Hatta şimdi fırça, kepçeleri de ekledi.Rende mende herşey elinde , çekmeceden kaptığı gibii telaşlı telaşlı salona kaçırıyğlum ne yapıyosun diye bağırınca çooba yapıyom diyo:)))

sedoşum nerde buluşuyosunuz pazara zor düzelir bu kuzu hala atesi var aklım sizde kalır bacım bensiz buluşmayın:)
ben aycayla konuştum haftaya bende toplanalım dedim ama piroş konsere gitcekmiş ozaman bidahaki hafta dedim.duru ii olursa pazar mutlaka gelirim bi program yaptınızmı nerde ne zaman buluşuyosunuz cnm

selam kızlar

çilek ve beyazmelek yazınız için çok teşekkür ederim çok teşekkür edrim ziraa ben kendimi hep yetersiz bulurum annelik konusunda gerçi bende birazda abartı oldu bu konu çok kafama takıyorum şu iyi annelik olayını bütün çocuklar büyüyor gidiyor kasmamalıyım kendimi ama yazılarınız beni çok teşfik etti sağolun

ayy benim mertte bugün domates rendeliyorum yanıma gelmiş oda diğer rendeyi almış taklidimi yapıyor çok tatlılar yaff artık bebek gibi değilde büyük bir insanmış gibi bakıyor bana zaten 2 yaşından sonra çocuk oluyorlar artık ama bizim gözümüzde hep bebek kalıcakar

merhaba kızlar
en geldim ama kimsecikler yok
okuldan geldiğimden beri daha oturmadım oğluş kreşteyken temizliğimi yaptım hafta sonu oturayım diye ama dağ gibi ütü olacak o başka
anca uğrayabildiim ama şimdide kimsecikler yok şansıma
bu arada hasta olan tüm bebişleri öpüyorum inşallah hemen düzelirler
düğüne gideceklere iyi eğlenceler
görüşürüz

selam kızlar bugün hiç gelemedim valla bulaşıkları bile yıkamadım düştüm buraya özledim sizleri geçmişe bakmadım vaktim olursa bakmaya çalışacağım inşallah herkes iyidir

biz çok şükür iyiyiz, bugün öğrenci olduğum dershanede deneme vardı ona girdim, berbat geçti ve berbat netler çıkardım ama üzülmüyorum bariz kasmışlar, bilerek yapmışlar kaldı ki KPSS bile bu kadar kasmıyor
bence kendimizi yetersiz hissedelim de dershaneye kaydolalım diye yapmışlar o yüzden hi sallamadım ama taib yanlışlarımı öğrenicem faydası olur mutlaka
pazar günü saat 14.00de başlıyor dersanem alkisalkisalkis

vee büyük haber KPSS 31.Ekim.Pazar günü yapılacak oda kesinleşti nihayet

bugün ayrıca öğretmen olduğum dershanemde de etüdüm vardı 14.00-19.00 arasıda oradaydım, yarın da 3 saat dersim var öğleden sonra gidip gelicem

eymen bugün sabahtan beri görmedi ya beni, sadece öğleyin biraz görüştük geldiğimde sarıldı bynuma büzdü dudakları yine nerdeydin der gibi ağlamaklı içini çeke çeke durdu öyle dakikalarca sarıldık
benim gözler sulandı, annemin sulandı cümbür cemaat ağlaştık yine :çok üzgünüm:

emzik olayımız tam sürat azalmaya devam ediyor aman maşallah diyeyim nazar etmeyeyim oğlum kendi kendine bırakacak sanırım anne sütünü bıraktığı gibi, size yazdıktan sonra dün gece yatarken bile emzik istemedi düşünün yani
sabaha karşı ağladı bi, verdim uyusun diye o kadar,bugün de ananesine sordum hiç istememmiş, akşamüstü dedesiyle parktasn dönerken arabada uyuyup kalmış
bu arada öğle uykumuz yok biliyorsunuz ama olsun emziğe o kadar seviniyorum ki gerisi önemli değil şuaanda aman yine maşallah diyeyim ödüm kopuyor en çok benim nazarım deyiyoyr sanırım böyle konuşup duruyorum ya

slm kızlar ayyy cuma günü tam bir fiyaskoydu ben kuaförlere anlatamıyorum herzaman gittiğim yer ama bu sefer kendi kafasına göre kırık fön çekti vakit az kalınca mecburen çıktık yolda çok kötü olunca görümcem kuafördeymiş gel onu alalım orda da düzeltirler dedim düzeltti topladı arkadaş bu sefer kabarık bişey oldu :):):) resimleri face koydum hepinizi öpüyorum canlarımmm daha saat 10:35 gün içinde ne yapacağımız meçhul ama ardayı oyun parkına götüreceğimiz kesin yarında buluşma var pek gezenti gördüm kendimi yine :):) haydin öpüldünüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…