2008 Kasım Anneleri

Merhaba kızlar ben geldim.
Kalimero merak etme canım ben de senin giibi 37. haftaya kadar çalışıyorum.Bu haftayı da atlatırsam bayramdan sonra bir hafta daha kalıyor.
Ağırlaşmasak zor değilde artık kendimizi taşıyamadığımızdan bi de kaplumbağa gibi hareket ettiğimizden zor geliyor.Benim bugün sol kalça kemiğim ağrıyordu adım atarken arada.

Elmalı benim ailem 3-3,5 saat uzaklığımda ama ben cesaret edemedim gitmeye.Çünkü o yolu biz yavaş yavaş gidelim derken 2 katı kadar sürüyor.En erken 6 saat sürecek ve ben yazın bile tatil dönüşünü zor yapmıştım.O yüzden gitmeyeceğim.Annem gelcek artık bayramdan sonra,kardeşimde gelcekmiş sözlüsüyle.Benim ev cümbür cemaat olcak.
Keşke seninde gitmen gerekmese de onlar gelseydi.Ama doktorun git dediyse sorun olmaz inşallah.Özel otonuz var mı? Varsa arkaya uzanır gidersin :))Yoksa hiç deneme gitmeyi.

merhaba kızlar nasılsınız
ben bı kac gundur gıremıyorum malesef
benım yerıme gelıcek kıza yardımcı oluyorum oglene kadar kucuk kucuk calısıyoruz ogleden sonra benım pilim bıtıyor cok cabuk yoruluyorum aksamları cok kotu oluyorum az kaldı safak 3 :sm_cool:

Evet Darkcım, kendi arabamızla gidicez. Ben de o yüzden biraz rahatım aslında, olmadı arkaya uzanırım diye.. Gidiş için feribota yer bulamadık o yüzden biraz uzun sürecek ama dönüşümüz 3 saat yol artı 2,5 saat feribot olucak... Hayırlısı artık... Bi de biraz kaderci olmak gerekiyo sanırım. Yani tabii ki yavaş ve dikkatli gidicez ama varsa olacağı insanın başına her yerde gelebiliyor...

Napalım aklımız fikrimiz yemekde sadece :)
Ne güzel olurdu olsada yesek :)

MMf bu süpermiş ya :))

4. gün: Bugün bir sürü olaylar oldu, gürültü yaptılar, başka bir yerlere gittik galiba. Memeden ayrılınca bağırıyorum geri geliyor, sonra uyuyorum, uyanıyorum bir bakıyorum meme yok, neyse ama tekrar bağırınca geri geliyor nasılsa. s.çmak da zevkliymis be, eskiden yapamıyordum.

19. gun: Nihayet o adamın neden eve sadece akşamları geldiğini anladım. Meğerse bana ve anneme bakmak için gunduz çalışıyomuş.. Aferin, gözüme girdi şimdi bak!.

20. gün: Tabii ya, annemin karnındayken de duyuyordum o adamın sesini. Ona da ilgi alaka gösterdim, bağırdığımda bazen o alıyor beni kucağına. Meme vardır diye saldırdım ama vermedi. Bir ara meme açıkken kıstırdım ama emme olayından bir randıman alabilmiş değilim, meme yüzeyi bayağı bi farklı.

Son düzenleme:
Ay evet yalnız hepimiz nasıl pimpiriklenmişiz öyle kızı da korkuttuk :)) Ama ne bileyim canım ya hangi aydı bilmiyorum ekim annelerindeydi sanırım, kızcağız iş seyahati için Ankara'ya gidip orada yanında kimse yokken doğum yapmış. Bunu da okuduktan sonra ben hiç kıpırdayamam heralde dedim. Ama doktorun sorun yok dediyse o halde sorun yok :))

Minik Kalimero, ben ve Azo 37. haftanın sonuna kadar çalışacağız. Ekim bitince artık benim de iznim başlamış olacak. Gözümde büyüyor ama geç gelip erken çıkmaya çalışıyorum artık. Yani 10 da gelip 6 da çıkıyorum. Ama hala çok yoruluyorum ben yaaaa

Evet Juli onu ben de okumuştum.
Ya bide zahra diye bi arkadaş var KK dan.o da uçak yolculuğu yapmış da ertesi gün bebeğini dünyaya getirmiş ama bebeği yaşamamış ya.Geçenlerde yazmıştı Bizim topiğe belki okumuşsundur.(
Ben bunlardan sonra dediğin gibi pek bi pimpiriklerndim.
Bazen evde ufak tefek bişeler yapınca ve karnım ağrıyınca bile müthiş bir pişmanlık duyuyorum.

Evet Julicim, korkuttunuz gerçekten. Bi an feribot biletini yaksam mı acaba diye düşünmedim değil.
Bu arada beni asıl düşündüren, yolculuk falan değil de 4 Ekim Cumartesi REM konseri. Eğer kendimi iyi hisseder de gidersem konsere, orda nolur bilmiyorum :ecrin_bebek:

yagmurcum hosgeldin canim..

naptiniz bakalim biz yokken?

biz baabmizin istegi üzerine ona tavuk gögsü yaptik

simdide cikip dusumuzu alicaz..

ya allah korusun bisiy olmazm,kizida telaslandirdikya helal bize:)

ama yinede bol bo ldinlen canim sen garantiye al isini.

ben geldim kahvaltıdan ama ancaaa yedim kalktım falan ne yapayım
kalimerocum seni yine benimle uğraşırken görüyorum canım sen gel ben sana
kahvaltı hazırlarım sende ekmek arasından kurtulursunn

Merhaba kızlar, ancak vakit bulup da gelebildik biz de... Turtacığım, siz cumartesi, biz de pazar günü sabah İzmir'e yola çıkıyoruz. Ben de doktoruma son gidişimde sordum, 2 saatte bir 10 dakika mola ver, yürü öyle gidersen bir sorun olmaz dedi. Biz de gidişte feribota güvenmiştik ama yer bulamadık ne yazık ki. Şimdi 6 saatlik yolu 8-9 saatte gideriz, yavaş yavaş gideriz diyoruz. Sen yine şanslısın arkaya uzanırım diyorsun, bizim arka koltukta bile kayınbiraderimin bavulları olacak, o nedenle ben oturduğum yerde rahat olmayı umarak gitmek durumundayım. Allahtan dönerken arkası boş olacak, o zaman yatarım ben de. :))

ayyy ne guzel ne becerıklı annelermısız bız yaa
37.haftaya kadar calısabılıyor olmamıza cok sevındım ama ben cok yoruluyorum
uykum cok hafıfledı ama cok sıkuykum gelıyor
masa basında goz kapaklarımı zor tasıyorum bazen ve 15 dk ısımı goruyor ama her zamanda olmuyor kı canım

asortıe hanımcım sızınle karsılamaz oldugumuzdan olabılır mı aceba
bız ozledık sızı oglumla beraber de ondan sanırım
hem zaten bana bır kahvaltı hazırlayanda yok kahvaltıya davet eden de maalesef
kıskanıyorum senı canım allahalla :dilcikar:

cılek maasallah pek bır tatlıcı gordum senı
ne hamarat kızmıssın sen yahu

ayyy ne guzel ne becerıklı annelermısız bız yaa
37.haftaya kadar calısabılıyor olmamıza cok sevındım ama ben cok yoruluyorum
uykum cok hafıfledı ama cok sıkuykum gelıyor
masa basında goz kapaklarımı zor tasıyorum bazen ve 15 dk ısımı goruyor ama her zamanda olmuyor kı canım

asortıe hanımcım sızınle karsılamaz oldugumuzdan olabılır mı aceba
bız ozledık sızı oglumla beraber de ondan sanırım
hem zaten bana bır kahvaltı hazırlayanda yok kahvaltıya davet eden de maalesef
kıskanıyorum senı canım allahalla :dilcikar:

cılek maasallah pek bır tatlıcı gordum senı
ne hamarat kızmıssın sen yahu

Biberoncum, kızlar beni çok korkuttu ama senin de aynı yolu gidecek olman içimi nasıl rahatlattı anlatamam :1hug: Bu araada senin eşin de İzmirli galiba, hemşeri sayılırız :)
İstanbul'da karşılaşamadık, kimbilir belki İzmir'de tanışırız.a.s.

kalimerocum keşke ankarada olsanda seni kahvaltıya çağırsaydım canım
ama hepiniz de istanbuldasınız yaa kardeşim kasım annelerinde sadece apple var sanırım ankadaran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…