- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #8.661
Hoş geldin Yağmurr'cum. Döndüm demişsin de şehir dışında mıydın? Yakında 5-6 saatlik araba yolculuğu yapıcam da merak ettim...
Napalım aklımız fikrimiz yemekde sadece :)slm arkadaşlar ben daha yeni fırsat bulup oturabildim geçmişi de pek okuyamadım.eminim şuan hepiniz uyuyorsunuzdur.bugün misafirlerim vardı sabahtan beri mutfakta yemek teleşındaydım.öldüm valla sırtımın agrısından duramıyorum.hiç oturamadım desem yeridir.umarım hepiniz iyisinizdir.haa bu arada darkcıgım çilekcigim tek gözüme takılan şey şu fellah köftesi oldu(malum yemek deyince akan sular dururcokacimcoook)bayılırım fellah köftesine ohh burnuma kokusu geldi valla gece gece.hepinize iyi geceler tatlı rüyalar Şeniz
günaydın kızlarrr..
ay ben bu sabah çok şükür kendimi bomba gibi hissediyorum.
QUOTE]
Maşalllah canım ne güzel bir kayınvaliden var,sende iyi yapmışsın ne derler, yarım elma gönül alma :)
Herkese günaydın..
Dün gece ben doğuracam falan sandım kızlar.
:
Geçmiş olsun canım,Daha adet sancıları artacakmış.Benimde hergün az da olsa başladı adet ağrısı gibi.Bu ne demek,yaklaşıyoruuuuuuzzz
Sanada geçmiş olsun canım,bebişin çok tatlı çıkmış bu cetveldeki resimde maşşallah.Çıksalarda yesek bi güzel.cokacimcoookslm kıslar
valla ben ii olmaya calışıyorum agrılarım oluyo artık ara ara özellikle kasıklarımda falan sanki bizim ufaklık heran cıkacakmış gibi hissediyorum valla
Güzelmiş canım teşekkürler.selam kızlar günaydın hepinize azocum maşallah sanada kayınvalidenle olan ilişkinede.
kızlar okusanıza çok şekerhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=217519
Ay evet yalnız hepimiz nasıl pimpiriklenmişiz öyle kızı da korkuttuk :)) Ama ne bileyim canım ya hangi aydı bilmiyorum ekim annelerindeydi sanırım, kızcağız iş seyahati için Ankara'ya gidip orada yanında kimse yokken doğum yapmış. Bunu da okuduktan sonra ben hiç kıpırdayamam heralde dedim. Ama doktorun sorun yok dediyse o halde sorun yok :))
Minik Kalimero, ben ve Azo 37. haftanın sonuna kadar çalışacağız. Ekim bitince artık benim de iznim başlamış olacak. Gözümde büyüyor ama geç gelip erken çıkmaya çalışıyorum artık. Yani 10 da gelip 6 da çıkıyorum. Ama hala çok yoruluyorum ben yaaaa
Merhaba kızlar, ancak vakit bulup da gelebildik biz de... Turtacığım, siz cumartesi, biz de pazar günü sabah İzmir'e yola çıkıyoruz. Ben de doktoruma son gidişimde sordum, 2 saatte bir 10 dakika mola ver, yürü öyle gidersen bir sorun olmaz dedi. Biz de gidişte feribota güvenmiştik ama yer bulamadık ne yazık ki. Şimdi 6 saatlik yolu 8-9 saatte gideriz, yavaş yavaş gideriz diyoruz. Sen yine şanslısın arkaya uzanırım diyorsun, bizim arka koltukta bile kayınbiraderimin bavulları olacak, o nedenle ben oturduğum yerde rahat olmayı umarak gitmek durumundayım. Allahtan dönerken arkası boş olacak, o zaman yatarım ben de. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?