2008 Kasım Anneleri

Turtacığım, aynen dediğin gibi hemşeri sayılırız. :)) Kayınpederimin yanına gidiyoruz biz de, bayram tatili malum...Ama beni de en çok düşündüren döndükten sonra da kayınpederim ve eşi gelecek bize, ama benim evin hali korkunç, yatacak yatak bile yok, ne yapacağım bilmiyorum walla...Bu halimle kocam iş yaptırmıyor bana, çok kızıyor, artık onlar da hoşgörüp idare ederler umarım...

Ne güzel olur cidden, karşılaşsak, tanışsak...:) Ben de geçen gün atatanemi okuyordum koçtaşa gitmiş, aaa dedim bugün ben de oradaydım üstelik hamile kızlar da vardı ama yüzlerine dikkat etmedim tüh dedim. Sonra bir baktım atatanem İzmir'de.:))

Biberoncum Tchibo'da çok güzel katlanabilir yer yatakları satılıyor. Şilte gibi düşün, 3 kat yapıp saklayabiliyorsun. Hem ergonomik bi malzemeymiş hem de puf olarak da kullanılabiliyormuş. Fiyatı 90-100 arasıydı. (tek kişilik yalnız) Aynı şekilde benim de misafir yatağım yok ve onlardan almayı düşünüyorum...

kızlar kasım bebeklerinin cicileri kısmına bir hediye kampanyası başlattım katılmak isteyen olursa
katılmak bi sayfaya gözatsın

canım aynen benim kızımda gece beni bir korkuttu.tam uykuya dalmışım bir tekme attı eşimde bende yataktan fırladık inan.cadı gündüzleri okadar hareketli olkuyor yada gündüzleri ben anlamıyorum gece başlıyor tepinmeye.

valla canım bu akşam yemek telaşım yok dünden bir sürü yemek kaldı.dün de yogurt çorbası,fırında patatesli tavuk,pilav,tepsi böregi vardı menüde.

biberon ve turta kafa bari belinize birer yasti kalin..ben oturamiyorum yastiksiz belim boslukta

kaldigi zaman cok agriyor..

pelishcim iyyim canim sen nasilsin?bittimi diziler filan?

kalimero sorma canim fena astim kendimi bu aralar..

asortik gaci bakayim bi ne kampanyasiymis buu..

Yarın bir bakayım canım, yer kaplamaması da güzelmiş. Aslında benim dışarı pek çıkmamam gerekiyor, ne zaman çıksam mutlaka bir bebek mağazası bulup dalıyorum, sonuç yine alışveriş. :)) Dün kocam İzmir'e gittiğimizde neler yapacağımızı anlatıyordu, bir ara kemeraltından bahsetti, bende hemen gözler parladı; kemeraltında bebe mağazaları varmış, onlara da bakarım dedim, adamcağızın bir göz devirmesi vardı...:))))

yok canım misafirim dün vardı bugün kalan yemekleri yiyecegiz artık.eee otur azcık evde gezmeci valla ben gurbette oldugum için pek çagıranımız olmuyor:çok üzgünüm:ancak birkaç arkadaş okadar.

pelishcim iyyim canim sen nasilsin?bittimi diziler filan?

He he yok canım biter mi 10 sezonluk dizi o izledim epey oldukça keyifliydi sonrada kocişimle hazırlıklarımızı kontrol ettik birazcık yorucu olsada tamamladık herşeyi. Onun dışında iyiyim bugün Didar pek usluydu minik tekmişler atmadı azıcık kıpraştı sadece minik prensesim sanırım annesini yormaması gerektiği zamanı biliyor :1hug:

Ooooo uyumuş kızlar, nerdesiniz :)) Biberon sana da iyi yolculuklar, yok seni korkutmayacğım, elmalıcığımı korkuttum zaten yeterince. Bu arada Elmalı Turta bence git konsere kaçırma. Ben bütün yaz konserlerdeydim, kızım da pek keyif aldı :) Yalnız Kuruçeşme Arena çok esiyor oranın sahnesi de pek iyi değil.

Ay çilek hanım bir gün evde oturdunuz hemen kendinizi kötü hisssettiniz ne iş :) Biri itardan çıkmaz öbürü kahvaltıdan :) Hadi neyse afiyet olsun :) Ama biz böyle mi yapıyorduki tatlı ismi söyleyince hemen tarifi de veriyorduk. Alalım tavuk göğsü tarifiniiiii.

Bazen di,yorum ben de keşke bir araya gelsek görüşsek. En azından İstanbuldakiler buluşup bi muhallebiciye mi gitsek acaba :))) Tavuk göğsü falan yerdik... Ufff canım çekti.

yeni kampanya bir alana 3 bedava çilek gacısıı

yavrucum benden bitane var ama,oldukca organik ve taptaze :1closedeyes:

yaa çilekcigim bende tatlı hastasıyım ama hamilelikten öncede böyleydi.degişik tatlı tarifleri bilen varsa bir zahmet yazıverin kızlar ama denediginiz tatlıları.

edacim ben önce bu kadar düskün diildim tatliya,son bir aydir filan hep aklimdalar kendilericokacimcoook

juli hanimcim valla bugün basbasa yedik yemegimizi,ee insan bi garip oluyor..
ha birde ben kocise küsmüstüm :1closedeyes:yemek yerken,sonra göya devam etcektim küslüge
ama bitürlü neden küstügümü bulamadim epey güldük yani..:roflol:

en azindan istanbuldakiler haa!!vay bee,gel annecim bizde kendi tavuk gögsümüzü kendimiz yapar yapar yeriz,siseriz herseyi yaparizsengözlerimebaksanab

verelim barrii tarifimizikaydirigubbakcemile3

1 lt.süt
1 su brd.un
1 yemek kasigi nisasta
125g.r margarin(ben bir tatli kasigi koydum)
1 paket vanilya..

yag,un ve nisasta hafif kavrulur..süt eklenip kaynamasi beklenir...
ben sütlü tatlilarda sekeri ve vanilyayi kaynadiktan sorna ekliyorum..
ocaktan alinip bi¨r süre mixerle cirpilir ve borcamda servis yapilir..

sonra cilek 2-3 dilim filan yer..cokacimcoook

afiyet olsun:dance:

Ay bu da güzelmiş ama şimdi biz kocişle uyumuştuk güya sabaha kadar uyanmıcaktık ama yaramaz kızım beni uyandırdıııı Canım da uzun zamandır ilk defa bu kadar iyi uyuyabiliyor. Mutfağa girsem kesin onu uyandırırım. En iyisi yarın yapayım ben bunu (( Ya da çilek bize göndersiiiin :))

Hemen de alınırmış. Tabii İstanbuldakiler diyeceğim ya ne diyim :) Sen Deniz oğlanla Türkiye'ye geldiğinde bile buralara uğramayacaksın. Ne yapalım belki buluşursak masaya bir de senin şerefine tavuk göğsü getirtiriz.

Ben bu yil martta gelicektim istanbula ama deniz bey sürpriz yapinca ve doktorum

seyehate izin vermeyince oturdum kaldim kicimin üzerine..oglusum dogsun insl.gelicem,

ve tüm tavuk gögüslerinide yiycem..

yazik uyandirma adamcagazi sonra yaparsin sende.

keske yakin olsaydik gönderirdim tabiki,size bir iki dilim yeter gerisini ben yerim:)

ama söz verdim kendime yatmadan yemek yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…