- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #8.681
Biberoncum, kızlar beni çok korkuttu ama senin de aynı yolu gidecek olman içimi nasıl rahatlattı anlatamam :1hug: Bu araada senin eşin de İzmirli galiba, hemşeri sayılırız :)
İstanbul'da karşılaşamadık, kimbilir belki İzmir'de tanışırız.a.s.
Herkese günaydın..
Azocum valla maşallah sana ve kayınvalidene.... Bayılıyorum ben sizin ilişkinize. Allah nazarlardan saklasın.
Edacım sen de kendini neden bu kadar yordun ki anlamadım. Ben bu sene kimseyi almadım. Bi kere kayınvalidemler geldi, ona da ben çok ısrar ettim, zaten bi kendi bi de kayınbiraderim var. Her işimi onlar yaptı gene. Yorma kendini artık güzelim sen de. Misafir zamanımız geçti bizim artık.klava:
Dün gece ben doğuracam falan sandım kızlar. İftar sofrasında başladı feci tekmelemeye benimki. Kalktım oturamadım masada. Sofrayı eşim kaldırdı. Oturuyorum ama nasıl canım yanıyo anlatamam. Tüm akşam devam etti. Anlaşıldı dedim, bu gece uzun olacak.a.s Ama gece baya korktum, kasık ağrısı başladı regl sancısı gibi, oğlum fır fır dönüyo, bir de aşağı doğru ittiriyo, üstüne üstlük herhalde baskıdan dolayı, bıçaklar saplanmaya başladı vajina bölgeme. Allah dedim doğruracam galiba :)))))).
Yorucu geçen geceden sonra, çok şükür şimdi bişey yok. Oğlum da normale döndü. Sabah dedim ki, ne garezin var oğlum bana, tüm gece uyutmadın, sabah sakinsin. :roflol:
Herkesi öpüommmm:1hug:
Ay pek marifetliyiz yarabbim :) Herkes çalışmış ama en çok Azo çalışmış. Gecenin üçünde ne lavabosu temizledin. İyi misin sen :))) Gerçi sana diyorum ben de sabah 8'de kalkıp ütülerimi hallettim ve banyoyu temizledim. Çok da yoruldum ama değdi. Biraz fazla iş yapınca insanın hemen sırtı ağrıyor dimi. Sonra bir de banyo yap falan derken işe 10 buçukta geldim. Böyle bir bahane olabilir mi. Söylesem gülmekten yere yatarlar, temizlik yaptığım için geç kaldım diye ama ne yapayım, tüm enerjim gündüz işte gidiyor. Sönmüş balon gibi oluyorum. Bir de kızım akşamları hep aşağı doğru baskı yapıyor. Gelirse gece ya da akşam gelecek zaten eminim. Aman Ebuka seninki de dursun daha. Zamanında gelsinler.
Eda akşama mönüde neler var??
Biberoncum Tchibo'da çok güzel katlanabilir yer yatakları satılıyor. Şilte gibi düşün, 3 kat yapıp saklayabiliyorsun. Hem ergonomik bi malzemeymiş hem de puf olarak da kullanılabiliyormuş. Fiyatı 90-100 arasıydı. (tek kişilik yalnız) Aynı şekilde benim de misafir yatağım yok ve onlardan almayı düşünüyorum...
pelishcim iyyim canim sen nasilsin?bittimi diziler filan?
bosver yemekleri tatli ne vardi onu yazsana sen yaa!
bende gurbetteyim canim,en ufak bir akrabam bile yok..
yeni kampanya bir alana 3 bedava çilek gacısıı
yaa çilekcigim bende tatlı hastasıyım ama hamilelikten öncede böyleydi.degişik tatlı tarifleri bilen varsa bir zahmet yazıverin kızlar ama denediginiz tatlıları.
Ay çilek hanım bir gün evde oturdunuz hemen kendinizi kötü hisssettiniz ne iş :) Biri itardan çıkmaz öbürü kahvaltıdan :) Hadi neyse afiyet olsun :) Ama biz böyle mi yapıyorduki tatlı ismi söyleyince hemen tarifi de veriyorduk. Alalım tavuk göğsü tarifiniiiii.
Bazen di,yorum ben de keşke bir araya gelsek görüşsek. En azından İstanbuldakiler buluşup bi muhallebiciye mi gitsek acaba :))) Tavuk göğsü falan yerdik... Ufff canım çekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?