2008 Kasım Anneleri

elifcim bende kızlar gibi düşünüyom yaza almaya..şimdi kış günü nerede sürecek ama senin evin genişmiş..bi sorun yok..
bizim öyle geniş değil..ben seneye alacam..köye koyacam ..orada geniş geniş binsin..pilsanın pembe renkte var onu alıcam büyük bi ihtimalle..sende bakabilrisin pilsanın akülü arabaklarını..

sedacım bugün daha iyisin gibi...

lorem demek kaçıp yorganın altına saklanıyoo..çok uyanık bunlarrr:)))

amin dünürleriniz gelmişş.gözünüz aydın..düğün ne zamn..

benim ahtretim nerelerde bugün hiç uğramamışş..

evet lorecim doyamadık maşallah birbirimize..çok sevdim..sanki yıllardır tanışıyoruz..
maşallah çok şanslı abim kayınvalide kayınpeder konusunda..
ben bişey görmedim o görsün bari..
rüyamda eşimin annesini gördüm nasıl özür diliyor benden nasıl üzgün yaptıkları iin hiç pas vermiyorum ama:)

kızlar hangı marka balık yagı kullanıyorsunuz
bız sımdıye kadar hıc kullanmadık ama doktora gıttıgımızde bu konuyu konusucaz
amın bır ara arastırmıstı ama gerılerde kaldı sanırım konu

elifçim inşallah istediğiniz gibi bişey bulursunuz diyeyim o zaman..
beni kuzu çabuk sıkılanlardan onun için zamnalıca almam gerekiyor herşeyi..
bi legolardan sıkılmıyor..
oturuyor ben naneye appatman yapacaam diyor kıro kıro..ölüyorum gülmekten..
bide kobacaaan gemi yapacaam.. ayy çok tatlı ya..

gülizcim nişan ayın 9unda sonra konuşucaz düğün tarihini..
hemen olsada gelse gelinimiz buraya ya valla özlüyoruz resmen..

lorecim biz carlson kullanıyoruz ama çok nadir kullanabiliyoruz zor içiyor..

en iyisinin bu olduğunu düşünüyorum ben çünkü diğerlerinden hep vitamin takviyesi var..

özellikle bilinçsiz ve kontrolsüz yapılan d vitamini takviyesi zekaları açısından çok tehlikeli..

birde araştırdığım kadarıyla çiftlik değil okyanus balıklarından elde ediliyor ve diğer balık yapğları gibi balığın karaciğerinden değil etinden çıkarılıyor yağ..

saol amıncım
bız de kullanmak ıstıyoruz cok ıstahsız ve hareketten kılo tutmuyor
doktorumuz sımdıye kadar ıstemedı gerek yok dedı ama bır sonrakı kontrolumuzde konusucam
bakalım ne dıyecek
sız doktor onerısı ıle mı basladınız

bizim doktorumuz önermemişti balık yağını loremm.
bırak kimyasal şeyleri..
vitamin falan hiç vermiyoo..balığın kendini yedir..özellikle somon balığı yedir diyoo..

hadi hayırlısı canımm..allah tamamını erdirsin..
nerdeki gelininiz. şehir dışındamı..

dr. öenrmişti ama ben uzun süre uzak durdum bu fikirden hoşuma gitmedi..
çok araştırdım..
istediğim balığı devamlı bulamıyorum..
norveç somonuna güveniyorum onuda haftanın iki günü taze taze bulamıyorum zaten dondurularak gelen balığı bide ben evde dondurmak zorunda kalıyorum diye aldığım gün pişirmem lazım..
buda dediğim gibi haftanın iki günü pek mümkün olmuyor..
normal balıkçıdan aldığım balığada hiç güvenmiyorum..
dr. dedimki sanki bu carlson balıktan daha masum..
güldü..doğru söze ne denir dedi ve başladık..
araştırmalaraım ve dr. un tavsiyesi sonucu başladık ama ben bi şişe alıyorum haftada bir iki içiriyorum zaten çeyreği gelmeden atmam gerekiyor günü doluyor bi dahaki şişeyi hemen almıyorum biraz bekliyorum..
işte böyle kendi oluşturduğum garip bi düzen:)

bu arada balık yağının iştah açma ve kilo aldırma gibi özellikleri yok canım..

gülizcim bursadan ithal:))
aslında aslen bursalı değil aslına hiç girmeyeyim bizim gibi o da öyle karışık ki hayatta çıkamayız :))
midyatlıyım ben aslen nesin diye sorduklarında dinlemekten yoruluyorlar:))

kaç kiloydu canım senin kuzu ve boyu ne kadar..
bizim kuzunun 11,5 kilo olduğuna dr. tartmadan katiyen inanmadı..
söyledik güldü yok daha neler olurmu dedi..
dedesi gibi kabadayı kabadayı yürüyor gören tontiş sanır..sadece heybetli benim kuzuuum..

bu arada balık yağının iştah açma ve kilo aldırma gibi özellikleri yok canım..

allahallah yanlıs bılıyormusum demek
bakalım doktorumuz ne dıyecek ona gore alıcam

ayrıca maasallah dıyeyım gelınınıze ve dunurlerınıze
bursada arnavut gocmenı coktur bıldıgım kadarıyla
ve arnavutlar cok ıyı ınsanlar olurlar cok sıcaklar

aslında bütün beslenme uzmanları insanın bebekliğinden ölene kadar omega - 3 takviyesi alması lazım diyorlar gülizcim..
say say bitmez yani..

yasmin çok özletme kendini canım..

gülizcim aslında nereli olduğumuz net ama midyatı bilirsiniz..
medeniyetler memleketi olduğu için kök olarak herkes aa şu musunuz aa bu musunuz diye tahmin etmeye çalışıyor ama anneannem ayrı babaannem ayrı dedem ayrı büyükbabam ayr milletten:)
gelde çık işin içinden yani çok karışık..
ama çok hoşuma gidiyor bu durum kendime her insanı yakın görüyorum..ırk ayrımını kalbimin derininde bile hissetmiyorum..herkesi çookseviyorum deyip bide sevgi pıtırcıklığı yapayım..

Son düzenleme:
lorecim biz seven seas portakallı balık yağını kullandık geçen sene. ama şimdi hiç ilaç içmek istemiyor, demir ilaçlarını bile zorla veriyorum, o nedenle aylardır vermedim balık yağı.

amincim sen araştırdığına göre en doğalı carlson olsa gerek. her eczanede bulabilirmiyiz ki. hiç duymamıştım ben o ilacı.

efe hiç bişey yemediği için bayağı bi vitamin ve demir ilacı vardı. ama ben demir depoları tam dolduktan sonra balık yağı ve çinko takviyesine devam etmeyi düşünüyorum. şimdi yanlızca demir veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…