2008 Kasım Anneleri

her eczanede yok elif ben geçen hafta baya dolaştım bulmak için..
ama sizin dr. unuz vitamin takviyesine ihtiyacı var dediyse seven seas sizin için uygun demekki..
bizim tahlillerimizde vit desteğine ihtiyacı olmadığını söyledi dr.umuz..

kızlar slm tekrar
ya bizde yazın balık yapılmaz genelde her pazar mangal olur ama arda da pek yemez ama dışarda lahmacun ve dürümü seviyor ne yapma lazım ya acaba çorbasına atıp blendırdan mı geçirsem tavuğu yarım saatte çiğneyip yutuyor eti düşünemiyorum bile çıkarır ağzından eksik kalıyorum sanırım beslenme konusunda dün sabah kahvaltıdan sonra öğlen bir tane simit yemiş neredeyse akşama doğru yuymurtalı pazı bi kaç kaşık yoğurtlu bulgur pilavı birazda muz bazende hiç yemiyor karışık yani bende net şunu çok seviyor buna bayılıyor diyemiyorum ben geldiğimde tok die mi yemiyor anlayamıyorum kilosu 13,500 boyunu bende ölçmedim ortalamaya göre normal ama bana iştahsız gibi geliyor mesela bazen yiyor bazen yemiyor herşeyi yemiyor

balık yağı yengem bi tane önermişti çok ii die madical parka gidiordu doktoru çok ii di ona soayım bi bakiim çok ii bi yağ demişti öğreniyim bi yazarım buraya da bende bazen iştah açıcı şurup versem mi diyorum annemler saçmalama yiyor çocuk falan diolar ben mi kuruntu yapıorum acaba

sedacım ben somonu soteliyorum soğan ve domateste ekleyip borcama döküyorum..
üzerine beşamel sosu ve dil peyniri yda kaşar..
çok güzel oluyor bence o şekilde yer arda..

canım inşallah akıl veriyor gibi olmaz ama bence en güvenilir yerde bile kıyma içeren şeyler yedirme..
parça et bi nebze ama kıymayı ben başkasının evinde bile vermiyorum kendi önümde çekilmedikten sonra güvenemem..
kuzuyla karıştırıyorum birde dana etinede hiç güvenmiyorum ama sırf kuzu ağır gelir diye..
biz zaten ailece dana eti yemeyiz..

ben eşimde aynı sizin gibi her milletten var..çok renkliler..seviyorum ben..

sedacım 13,500 kilomuşş..bence gayet güzel..
benim kız herşey yer..hatta gayet düzenlidir saatlidir yemekleri daha 11 kilo ancak olabildik :)))
gerçi erkek olunca mutlaka fark ediyordur ama 13,500 gayet güzel bence..

benim dr.umda müthiş karşı böyle şeylere medicale gidiyordum bende doğduğundan beri ama dr.umuzu değiştirdim..

biz et konusunda şanslıyız..bizim köyde haftalık kesim oluyo..ordan alıyoz..bildik tanıdık..kesende , kestirenide tanıyoz..bende gönül rahatlıyla yediriyorum..
ama gerçekten et konusu çok hassas..

dışarda yemek doğru değil evet ama dışarda yiyeceğimiz zaman yada zorda kaldığımızda yediği ya mc donalds double köfte burger yumuşak die birde lahmacun avmdeyken mecbur yiyoruz ama evdeyken bende dışardan aldığımda dana döşü iki kere çektirerek alıyorum çekilmiş kıymayı asla almıyorum

bu yemek konusu beni çok üzüyor. ve elimden bir şey gelmiyor. oğlum hep aç, ama bir şey yemeyi de reddediyor. bakıcısındayken hiçbirşey yemeden beni bekliyor. dün sadece bir çay bardağı ayranla bir dilim hazır kek yemiş. çoğu zaman onu da yemiyor. bugün bu saate kadar hiçbirşey yememiş ve evden çıkarken de açtı. önceden hiç olmazsa süt içerdi, son günlerde o da çok çok azaldı. çorba içmez, yemek yemez.

son günlerde elma ve üzüm yiyor. benim yaptıklarımı yemez ama hazır pudingleri görünce saldırır. başka da bişe yemiyor zaten. doktorlar aç kalınca yer diyor. çocuk zaten aç, yese yerdi. yedireceksiniz, başka yolu yok diyorlar. kolay zannediyorlar herhalde. çok sinir oluyorum. çözüm bulamıyorum.

kızlar soman balığını nerden alıyorsunuz..ben balıkçıda çok bulamıyom somon balığını..marketlerde var ama güvenirlimi bilemediğim içi alamıyom..

slm fıstıklar

sedoşum seviyorum seni cnm en kısa zamanda buluşuruz inşşşşşş

balık yağı en son gittiğimizde bizede verdi dr ama başlamadım daha nutrigen markası

biz dışarıda yediğimizde piroşa tavuk yediriyorum bazen
içecek olarakta ayran ya da meyve suyu
kola hala vermedik bakalım devam eder böyle inş.
arada bende kola içicem diyo ama allahtan hemen kanıyo tatlışım:)

kızlar günaydın giremiyorum kaç gündür..bu günlerde idil hiçoturtmuyor pc ye uyuduğundada iş güç derken açmıyorum açsam işleri bırakıyorum diye...herkes iyidir umarım...

bizim buralarda bulunmuyo canım ya..büyük şehir işte..aradığın hemen elinin altında..
şimdi biraz araştırdımda.
alarkonun varmış hzır norveçten getiriyormuş güvenilirmiş büyük marketlerde varmışş..bakayım bi kipaya, tansaşa..
bu arada hoşgeldin piroşumm..
eylülde cola içmiyodu ama son cola içtiğimizde istedi ve içti..ve bizde artık eve cola almamaya karar verdilkkk..oyyyyy çok severim colayı ama önce kızım..

selam millet...Biz deniz 2 ayliktan itibaren balik yagi kullandik ama cok kusan bi bebekti balik yagida kusturuyordu ben belki 6-7 ay zorla vermisimdir halbuki iciyordu kuzum.

sonrada birdaha vermedim,cünkü bizde balik yeme sIkIntisi yok.deniz cok seviyor baligi,tabi birde cok sansliyiz taze taze somon alip yiyoruz haftada bir veya iki gün.

arada galeta unuyla hazirlanmis cocuklar ici nsevimli baliklar var onlardan veriyorum co kseviyor.zaten benim pasam tam bir etcil babasi gibi.balik,tavuk,et bayiliyor..

bizimde iki yas kontrolümüz var daha aramadi dr.vakit vermedi ama merakla bekliyorum ben.

disarda yemedi hic deniz,söyleki onu hep doyurup cikiyorum,oyun odasina gidiyor yemiyor bizimle.meyva suyunu filanda evden sisesine koyup götürüyorum.simdiye kadar asitli hicbir icecekte vermedim daha cok küzüklerya simdilik koruyabildigimiz kadar koruyoalim sonra biz görmeden alip iciyorlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…