- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #87.001
gülizcim aslında nereli olduğumuz net ama midyatı bilirsiniz..
medeniyetler memleketi olduğu için kök olarak herkes aa şu musunuz aa bu musunuz diye tahmin etmeye çalışıyor ama anneannem ayrı babaannem ayrı dedem ayrı büyükbabam ayr milletten:)
gelde çık işin içinden yani çok karışık..
ama çok hoşuma gidiyor bu durum kendime her insanı yakın görüyorum..ırk ayrımını kalbimin derininde bile hissetmiyorum..herkesi çookseviyorum deyip bide sevgi pıtırcıklığı yapayım..
sedacım 13,500 kilomuşş..bence gayet güzel..kızlar slm tekrar
ya bizde yazın balık yapılmaz genelde her pazar mangal olur ama arda da pek yemez ama dışarda lahmacun ve dürümü seviyor ne yapma lazım ya acaba çorbasına atıp blendırdan mı geçirsem tavuğu yarım saatte çiğneyip yutuyor eti düşünemiyorum bile çıkarır ağzından eksik kalıyorum sanırım beslenme konusunda dün sabah kahvaltıdan sonra öğlen bir tane simit yemiş neredeyse akşama doğru yuymurtalı pazı bi kaç kaşık yoğurtlu bulgur pilavı birazda muz bazende hiç yemiyor karışık yani bende net şunu çok seviyor buna bayılıyor diyemiyorum ben geldiğimde tok die mi yemiyor anlayamıyorum kilosu 13,500 boyunu bende ölçmedim ortalamaya göre normal ama bana iştahsız gibi geliyor mesela bazen yiyor bazen yemiyor herşeyi yemiyor
balık yağı yengem bi tane önermişti çok ii die madical parka gidiordu doktoru çok ii di ona soayım bi bakiim çok ii bi yağ demişti öğreniyim bi yazarım buraya da bende bazen iştah açıcı şurup versem mi diyorum annemler saçmalama yiyor çocuk falan diolar ben mi kuruntu yapıorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?