2008 Kasım Anneleri

Kizlaryaa dün deniz babasiyla maca gitti demistimya,geldiklerinde cocuk yolda isemis altina.eve gelmeleri bi 15 dakikayi bulmus,altini bi actim kipkirmizi.neyse temizledim kremledim uyudu,ama simdi baktim delinmis yaaaa..off icim ezildi,tamamen delik delik acilmis 3 yerden.

diger kremini sürdüm ama zor sürdürdü cok agladi,offfyaaa cok kötüyüm.

çileğim hoşgeldin canımm..
bende eylülü çok dışardan yedirmiyorum şimdilik..
eylül kıymalı pideyi çok seviyo..kıymasını içini kendim hazırlayıp evimin altında pideci var oraya gönderiyorumm..ha adamın kıyması kötü olduğu için değil..benimki içim rahat etsin diyee..
hazır meyve suyu hiç vermedim..dediğim gibi colayıda 1-2 defa içti..baktım içiyo.evde colayı yasakladık..
ama şu maden suları varya onu içiyo valla..zararı , yararı varmı bilmiyom ..ben akşamları her gün 1 tane içerim..her zamn onuda veriyom 2-3 yudumluk..:))
çileğim nasıl delik delik olmuş canım ya..hemn bi çişini yapmayla...çok hasas herhalde denizin cildi..
ayrıca balık konusunda gerçekten çok şanslısınızz...

cok hassasyaa ilk defa bu kadar uzun bekledi alti pisken,oda 15 dakika.bildigin delinmis gülizimyaa deri kalkmis altindaki et görünüyor.

böyle durumlar icin bi kremi vardi yogun cinkolu ,onu sürdüm simdi ama cocuk otururken bile annee popisim cok aciyorr diyor yürüyüsü bile degisti kuzumun co kkötüyüm vok.

çileğim sen her çiş yapışında hemen alıyormusun ki altını..hani bende çok bekletmem ama 1-2 çişini yapmayla ıslaklığı hissetmiyolar aslında..özellikle prima çok iyi..
çok geçmiş olsun canımm..nasıl acıyodur..ama gerekeni yapmışsın iyileşir 1-2 güne kala..
yanlız şu bildiğimiz margarinde pişiği hemen alıyo aklında olsun ..akşamdan sabaha bişisi kalmıyo..bide kantron yağı.ben hep kantron yağı kullandım hiç merhem kullanmadım..ama oralarda bulunurmu bilmiyorumm..

canim bu cis diil kakasini yapmis,hafif ishal gibi olmus hatta..ama normaldede cok sIk degisirim ben kendisi söylüyor anne bak yapiyorum diye ben hemen ardindan degisirim.bu normal cisindede öyle olur.ama o kakasi kadar yakmiyor .

tmm bi deneyim margarinide nm

ben geldımmm
gulızım ne kadar sanslısın canım
hazır kesılmıs al gel ye
yurt dısındaylen bızımde oyleydı
haftanın bellı gunlerı kesılırdı ıstedıgın yerınden alır gelırdın taze taze

bızım et ve balık alısverısı babama ve kocama aıttır
ıkısı de etten cok ıyı anlarlar
kıyma ısını hep babam halleder
kuzu ve dananın bellı bır yerı varmıs ozellıkle ıkısını karıstırarak cektırır
balık ısını ıse burada bır balık carsısı var
her cesıte balık sabah erkenden gelıyor oradan alıyoruz
esımın balıkcısı var cocuga gore verıyor

su fıshfıngerlerı ben de merak edıyorum
hıc almadık ama esım guzel dıyor
cocuga yedırebılırmıyız kı
bıldıgım ıglo ve pınar marka var sadece ama

cılegım gecmıs olsun pasaya canım

yasmın ogle arası gelırım dedı ama gelmedı
hayırdır bır sıkıntısı mı var acaba

bızım kuzu sımdıye kadar pek yemedı dısarıda
genelde ben muz ve kavanoz corbasını alırım uzun kalacagımız zaman
kraker falan hep bulunur yanımda

ama bızım patates kızartmamızdan falan yedıklerımızden verdıgımız oldu
hos bır lokmadan sonra bır daha agzını acmıyor ya

ama meyveyı cok sevıyor benım oglum
her turlu meyveyı
son gunlerde uzum ıcın agzını actırıp enjektorle ılac verıyorum
sonra uzum atıyorum agzına

Piroşum bende seni seviyorum derinlede konuştuk en kısa zamanda yapıcaz birşey ama bu sefer bir hafta önceden sölicezx herkes kendini ona göre ayarlar
Çileğim ardada da aynısı olmuştu şok olmuştum delik delik çok kötü gerçekten krem sürdüm 4-5 günde geçti

saolun kizlaryaaa ne zor bisiy onun cani yanarken benim caresiz kalmam.offf insl.düzelir kisa zamanda unutunca bisiyi yokta bazende naz yapiyor hastayim anne galiba diye:) gülermisin agalrmisin alemya.

pasincim fish fingerler cok lezzetli deniz bayiliyor,bazen ögün olarak veriyorum 4-5 tane yer.iglo iyi diye biliyoru mama yinede bi arastir sen.ben tr deyken hep iglo verdim..burda doktorumuz tavsiye etmisti ilk öyle basladik.

selam kızlarrr
bende ancak gelebildim 2 gündür yalnız çalışıyorum tüm işler bana kaldı.
öğlen eve gittim kızıma babası bakıyor bugün eve gittim baktım uyumuşlar birlikte canlarım benim..
babannemiz yok bugün yaylaya gitti dedemizle aslında yağmurda gidecekti ama hava biraz bozuk gibi hava çarpar dedim yollamadım eve gittim öğlen yemek yaptım canlarıma geldimm babası pek güzel bakıyor kuzumu çok mutluydu
LORECİM ben hiç balık yağı vermdim bura balık memleketi denizden çıktığı an soframızda yağmurda balık hastası bayılıyorrr
et rünlerinide dedemiz alıyor onuda yiyor çok şükür
bizim kızın iştahı yerinde maşallah ama kilo almıyor çünkü akşama kadar poposu yere değmiyor mahallenin çocuklarıyla akşama kadar bahçede:)
dışarıda yeme konusuna gelince de ben veriyorum dışarıda bikaç yer var gittiğimiz orda yiyor benim kızımda ama dışarda olduğumuz zman öğünü şaşıyor ozman muz,kraker falan veriyorummm
yağmurda cola hastası bazen biz içince çok ağlıyor bi yudum damlaya su ekliyorum öyle kanıyor ama biz eve zaten cola almıyoruz....

Son düzenleme:
çileğim geçmiş olsun bizde çok pişiyoruz 5 dk kalsın kıpkırmızı oluyor zeytinyağı sür canım faydası oluyorr bayağı....
ben hametan kullanıyorum bide travazol da pek iyi geliyor
umarım geçer denizin pişiği

demek hastayım anne galıba heee
galıbası da var yalnız
maasallah yaa denız koca adam oldu
deneyecegım canım
avmlerde bulurum sanırım ıglo bakarım
nugget yıyor ama ınsa allah fısh fınger da yer

lavısım maasallah ne guzel
ben kuzu da yese keske bol bol balık

Çileğim geçmiş olsun.Ben de hametan ve bebanten kullanıyorum, iyileştiriyo çabucak.Anılda galiba demesini öğrenmiş.Arada sırada kullanıyo:)

Lavişim nerdesin yaww?

Lorem tontişin hamsi yemiyo mu? Benimki seviyo.Cumartesi kuzenime gittik.Akvaryuma baktı, balik dedi. Sonra da yicem dedi:)))

Lavisss yagmur cok sevimli olmus kocaman kiz masallah..

zeytinyagida deniycemde cok zorluyor alt degisirken onu babasiyla beraberken süreyim bari.

lorecim cok fena oldu iki dakka oturmadigi gibi hicte susmuyor.hosgeldiniz annee nasilsin diyip ben

daha cvp vermedende iyiyim tikoti diyor yaa sabahtan buyana gülme krizine soktu beni.

bak bi dene nugget yiyorsa onuda sever insl.

dün macta bi kadin esime sormus cocuk kac yasinda diye,iste anlattmis tuncayda iki yasina 1 ay kaldi filan vs..

kadin demis ben 3 sanmistim hic iki gibi durmuyor süreklide konusuyor falan diye.bu arada disarda babasi türkce konusmuyor denize hic,biraz biraz bisisler cikartiyor denizde norvecce olarak ama türkce gibi seri diil.

bugün cok sakin buralaryaaa...ya sey sorcam takma kirpik kullandinizmi hic kizlar?

ben takmak istiyorum ama hic kullanmadim abes dururmu sizce yani fikir söyleyin bana.

yasmınım hosgeldın canım
annemler sık sık hamsı yapıyorlar ama agzından cıkarıyor yemek ıstemıyor
ama akvaryumu sevıyor

cılegım bıcır bıcır konusuyor ne guzel yaww
maasallahı var denızın
bayagı gelısımı ılerıde bır cocuk
ıkı dıl konusunda doktorunuz ne onerıyor canım
bız de 2 yasından once ıkıncı bır dıl ogretmeyın dedıler

maşallah denizle anıl konuşma konusunda bıcır bıcırlar..galibalara bile geçmişler...çok tatlılarrr..
çileğim ben hiç kullanmadım canım takma kirpik..ama arkadaşım kullanıyodu..gayette güzel oluyodu..sen kendine yakıştırıyosann..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…