2008 Kasım Anneleri

Pasincim dr.muz 3 yasindan önce baslamayin ögretmeye dedi ama;deniz sürekli disarda norvecli

cocukalrla beraber,bu seferde dili bilmedigi icin anlasamiyorlar.dr`yi arayip sorduk ana dilini iyi konusuyor

sorun olmaz kelime hazinesi co kyüksek dedi.

ya iki hafta sonra görümcekin nisaninda takayim istiyorum ama cesaret edemedim.bi alayimda

kuaföre taktiririrm olamzsa.

dilosss az kaldi desene ayy ne güzelya benimde canim istiyyyyyyyyyyyyyyyy...

gülizcim burdada ciftlik somonu pek tutulmuyor marketlerde var dondurulmus olarak ama biz

hic tatmadik..tuncayin ark.buz baligina gidiyor ordan getiriyor bize kocik temizliyor bizde yiyoruz.

bazen folyoyoa sariyorum bazende borcama koyuyorum o zaman haslanmis gibi oluyor..

gecende ilk defa balik kaynattim harika oldu tadi,ki ben burada yasamaya baslamadan evel hic balik yemezdim.

anladım canım
bız henuz dıl egıtımıne baslamadık
ama net konusmaya baslayınca ıkıncı dıl ıcın bızde baslayacagız konusmaya ınsa allah

ben de hıc balık yemem
kokusu benı rahatsız edıyor onun ıcın hep bahcede pıser
nasıl oluyor balık kaynatma falan yaww
eger kokusu olmayan tarıflerınız varsa yazıverın hele
anneme tarıf edeyım yapsın

lorecim burda bi balik var o kaynatilyior baya bildigin suyun icinde.ama harika oluyor tadi.

Ben somonu folyoda sevmiyorum islak islak kaliyor,borcamdada sevmedim ben oda haslanmis gibi oluyor:)

en güzeli direk koyuyorum firin tepsisine yaninada garnitür harika oluyor.bütün somonu bazen dilimliyorum bazende üzerine bicakla cizgi yapip koyuyrum bak canim cekti:) hatta ben gecen yil tr ye bile götürdüm :)))))) bisiyde olmadi....

ama koku ister istemez oluyor,ben azcik suyun icine yumusatici koyup kaynatiyorum mutfakta baya aliyor kokuyu,mumla filanda gidiyor.

tr deki adi cupra galiba oda güzel bi balik,burrda tørsk diyorlar buda harika oluyor.

çilek çok takıldım bu balık konusuna..zaten buradaki balıkçılarda yok doğru dürüst hoş olsada bizm denizlerimizde yokmuş zaten soğuk su balığıymışş..kimbilir onların eline ne zamn geldi artı ortalıkta satıyolar bi dondurucuları bilem yokk..dondurucudan alsam dedimm..ama bilemedimm..iyilik yapayım derken kendi ellerimle çocuğuma zararı gelirse diyede düşünmeden geçemiyommm

merhaba kızlar
nasılsınız bakalım
geçmişe bakayım dedim ama maşallah bir günde bu kadar çene nasıl yaptınız
yemeğim yktu
kuldan gelince ğluş gelmeden yemeğimi yapayım dedim ance gelebildim
neyse biraz bakınayım

somona bende bayılıyorum kuzularımda
ben fırında yapıyoru harika oluyor
patates soğan domates ve biberi tepsiye dizip somonu koyuyorum üzerine bol sarmısak ve tereyağ
az da pul biber fırında kızarana kadar pişiyor harika oluyor ev de çok kokmuyor

selam canlarımmm nasılsınız yoğunluk manyağı oldum yaa az bişe durulunca canım sıkılıyo valla off
herkes iyidir umarım hepinizi özledim benim kuzu çok cazgır oldu beaa hiç durmuyor yerinde bıt bıt konuşup duruyo çok süper bişe oldu yaa işe gelirken rahatım ben yaa bi sorun yaşamıyoruz maşallah
biraz annemi yoruyormuş onu istiyom bunu istiyomm die deli kız başkada bişe yok

Bi uğrayayım dedim ama kimsecikler yok öyle bir geçer zaman ki dizisini bekliyorum birazdan başlar harika bir dizi osman içimi yakıyor beni mahvediyor ağlayıp duruyorum neyse kimsecikler yok sonra görüşürüz

selam güzellerim ihmal ediyorum sizi farkındayım ama hayat memat meselesi, geçim derdi napalım kaydirigubbakcemile3 valla kızlar şaka maka kafayı sıyırıcam beynim altüst oldu kafamçokkarıştı bu kadar bilgi yüklemesi bu kadar kısa sürede yapılınca feleğini şaşırdı alışmadık dötte don durmaz boşa dememişler :roflol:

inşallah sonuca değer ne diyim
eymende iyi şükür, bu aralar yine iştahsızlaştı muhtemelen diş problemimiz var yine, öğlen uykusuzluğumuz devam ediyor hala, konuşmamız her geçen gün acayip hızlanıyor, fırlamalık diz boyu daha ne diyim bilmem
yarın dershanelerim yok oh rahatım derken arkadaşım aradı o gelecekmiş ee napayım ona da şükür en azından iki kelam laflarız
allahtan kocişim bugün temizliğimi falan yaptıda o konuda rahatım bir tek toz alıcam o işe girişmiyor kendileri onu da yarın sabah yaparım artık
pasta börek işini de hallettim mi tamamdır kaydirigubbakcemile5

selam kızlar ...oooh balık muhabbetleri açılmış..geçen seneden beri çok seviyorum balığı önceden sevmezdim geçen kış diyet listemde 10 günde 3 defa balık olurdu bende alıştım sayesinde..şimdi dört gözle bekliyorum sezon açıldı ama ben beğenmedim balıkları almadık bu hafta alırız artık..geçen sene idil pek yemiyordu inşallah bu sene yer....ben her balıktan veriyorum ama özellikle kılçıksızolanları tercih ediyorum tabi...ama somon hiç vermedin ben pek dondurulmuş balıktan yana olmadığım için hiç çekici gelmedi..

meleğim umarım emeğinin karşılığını alırsın..ben inanıyorum alacağına zaten..

sağol sercancım inşallah

balığı bende severim çipura favorimdir fırında bir çipura yaparım doyumsuz bişey olur ımmm cokacimcoook

bu arada kızlar 2. yaş günü hediye çekilişi topiğine gittim okudum ve çok üzüldüm gerçekten üzüldüm ve kendi adıma kırıldım orada da daha detaylı olarak yazdım zaten ısıtıp ısıtıp yazmaya gerek yok
ama maddiyat dışındaki hiçbir sebep bana samimi gelmiyor açıkça söyleyeyim
ama orda da dediğim gibi herkesin özgür kararıdır bize mok yemek düşer ancak

kociş bira aldı geldi şu 3-4 günlük yoğun tempoyu ancak bi soğuk bi bira ile sağlam atabilirim heralde bu da benim bahanem olsun herkesin bi bahanesi var nasılsa
iki güde tatilim tabi ders çalışıcam ama böyle koşuşturmaca olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…