- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #87.061
çilek çok takıldım bu balık konusuna..zaten buradaki balıkçılarda yok doğru dürüst hoş olsada bizm denizlerimizde yokmuş zaten soğuk su balığıymışş..kimbilir onların eline ne zamn geldi artı ortalıkta satıyolar bi dondurucuları bilem yokk..dondurucudan alsam dedimm..ama bilemedimm..iyilik yapayım derken kendi ellerimle çocuğuma zararı gelirse diyede düşünmeden geçemiyommmPasincim dr.muz 3 yasindan önce baslamayin ögretmeye dedi ama;deniz sürekli disarda norvecli
cocukalrla beraber,bu seferde dili bilmedigi icin anlasamiyorlar.dr`yi arayip sorduk ana dilini iyi konusuyor
sorun olmaz kelime hazinesi co kyüksek dedi.
ya iki hafta sonra görümcekin nisaninda takayim istiyorum ama cesaret edemedim.bi alayimda
kuaföre taktiririrm olamzsa.
dilosss az kaldi desene ayy ne güzelya benimde canim istiyyyyyyyyyyyyyyyy...
gülizcim burdada ciftlik somonu pek tutulmuyor marketlerde var dondurulmus olarak ama biz
hic tatmadik..tuncayin ark.buz baligina gidiyor ordan getiriyor bize kocik temizliyor bizde yiyoruz.
bazen folyoyoa sariyorum bazende borcama koyuyorum o zaman haslanmis gibi oluyor..
gecende ilk defa balik kaynattim harika oldu tadi,ki ben burada yasamaya baslamadan evel hic balik yemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?