2008 Kasım Anneleri

Günaydın herkese.Lorem günaydın..Neden uyumadın, mevsimden mi?Gece 12 de yattık, sabah 6,30 da uyandık.Tontişimde uyumuyo.Halbuki hasta filan da değil

Nazlıcım iyi ki doğdun, iyi ki varsın, iyi ki yanımızdasın canım.Nice mutlu yıllara..

Günaydın canlarım dün o kadar konuştuk konuştuk eve bi gittim annemler balık yapmış arda önceden ağzından çıkarırdı çiğneyip çiğneyip şimdi nasıl yedi görseniz çatalı aldı batırdı batırdı baya bi yedi maşallah kuzum paşam o yedikçe ben mutlu oldum bundan sonra her Cuma balık günümüz bu sefer ki hamsiydi haftaya da başka bir balık denicem bakalım her türlüsünü yiyecek mi?
Nazlişkom cnm arkidşimmm nice mutlu senelere herzaman yakışıklı oğluşların ve eşinle mutlu huzurlu sağlıklı nice seneler geçir iyi ki doğdun

dısarıdaydık canım
gec geldık hemen yattım ama tuhaf ruyalar gordum hep
sabah cok zor kalktık oglum ve ben
hadı kalkalım dıyorum hayıyyy dıyor
uykulu uykulu bıraktım geldım

Bende yanıma aldım 6,30 da .Kucak kucağa yattık.Uyumak istedi ama kalktık Rüyanı da önce akan suya sonra biza anlat canım.Hayır olsun inşallah...

Günaydın Seda..

Günaydınnnn..
Nazlıcımm nice mutlu yıllara canımcımmm..
Sabah bi kalktım kii gözüm acıyoo..nedensee..çay tamponu yapıyorumm..biraz acısını aldı ama yinede sanki bişi batıyo...

canım hepsını hatırlamıyorum
ama ıbrahım tatlısesın nıkahına katıldım kaydirigubbakcemile3
genc bır hatun ıle evlenıyordu yıne
ne alakaysa sureklı otobuse bındım ındım falan bılmedıgım yerlerde
tuhaftı
zor kalktım sabah

Çitoscukkk pasincikkk yasocukkk gülizcikkk Lavişcikk tekrar günaydın hatun kızlar
Gülizcim göz ağrısı fenadır tahmin edebiliyorum geçmiş olsun kuzum dinlendir gözlerini biraz fırsatın olursa
Buarada geçen gün ki diyet azmini kaybetmiş bulunuyorum yani uygulayamadım gülizim oruç olunca şaşıyor düzen önümüzdeki Pazartesi başlıcam kesin Perşembe de niyetliyim bu hafta bitiyor kısmetse oruçlu olunca insanın yiyesi geliyor istemesende olmadı kuşum bu hafta haftaya kesin başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…