2008 Kasım Anneleri

Eylül kafali cocuk beni oynatiyor yahu,aciyoruz müzigi anne oyna diyor..hadiiiiiiiiiiiiiiii baslaaaa diyede

ritim yapiyor.ben tepinincede kahkaha atip hadi anne durma diyor:) gel accik oyna denizeeeee görim seni.

çağana grip aşısı yaptırdık bugün sağlık ocağında.yarım doz yapıldı ay sonra yarım doz daha vurulcak.hiç vurulmadım şimdiye kadar ama bu sene bende vurulcam çağana hastalık geçirmemek için.uyuyo şimdi ateş falan yapıyomu acaba aşı?

Eylül kafali cocuk beni oynatiyor yahu,aciyoruz müzigi anne oyna diyor..hadiiiiiiiiiiiiiiii baslaaaa diyede

ritim yapiyor.ben tepinincede kahkaha atip hadi anne durma diyor:) gel accik oyna denizeeeee görim seni.

ayyy ne güzel çok severim oynamayı.bende müziği açıyorum ikimiz tepiniyoruz oğlumla.bide ellerini havaya kaldırıp etrafında döne döne oynuyo sıpam.
maşallah deniz paşaya ne güzel konuşuyo daha benimkinde tık yok valla...

gülizcim geçmiş olsun canım.bişey çıkıyodur belki gözünde bizim burda arpacık derler sivilce gibi bişey çıkar sonra şişer belki öyle bişeydir.

Caganım bizde vurulduk grip aşısı.Anıla yarım doz vurdular, tekrar vurucaz demediler. Yalnız aşıdan sonra ikimizde grip olduk.Ateş falan olmadı:) Geçmiş olsun..

Çileko oğlun tam alemci olacak.Nerde akşam orda sabah:)) Çalsın sazlar oynasın kızlar. Alemlere akacak büyüyünce:))))

Yasmin biliyorum canım oraya sık sık kaynak kitap almak için geliriz

cagancuk grip aşısı yaptırmadığım için bilmiyorum inşallah çıkmaz ateşi öpüyorum kuzunu

Cagcukum ben yaptirmiycam grip asisi,doktorumuzla böyle bi kadar aldik.zaten krese filanda gitmedigi icin cok hastalanmiyor.hem hastalanmasida iyi,bagisiklik sistemi gücleniyor diye istemiyorum ben.

bilmiyorum ates yaparmi ama büyüdüler artikya kaldirabilir yani.

sorma canim herseyi söylüyor hic susmuyor,cok oynadim bugünyaa ikimizde fena terledik..

yassoo sorma vallaaa kime cektiyse artik:)hos babasinin hic alakasi yoktur alem isleriyle..

ama ben dgurana kadar gittim gece kulüplerinee cocuk baya etkilenmis zaarr,cok seviyoryaa..

hadi anneee poponudaa sallaaa diyor,babasi ögretmis bunu:)))))))disardan gören kesin delidir bu kadin diyor bana.

Benim oğlumda oynamayı pek seviyor durduramıyoruz vallahi kreştede yorulmuyor canımıza okuyor uyuyana kadar oynayalım diye babası bugün süpriz yaptı bisiklet almış gelince sevinçten çıldıracak

cılek benım kuzu da aksamları muzık kanalı actırıp oynamayı sevıyor
ama benım oturup alkıslamamı kabul etmıyor
ya ayakta oynayacagım ya da ortada durucam o benım etrafımda donecek

cagancuk hosgeldın canım
bız grıp asısı olmadık dusunmuyoruz da

yasmincim bize dr öyle söyledi cnm.hatta reçeteye yazmış yarım yarım 2 doz diye.inşallah olmaz grip.ben vurulmadım daha biraz grip gibiyim geçsin öyle vurulayım diyorum.

çağan çok hasta oluyo cnm.ondan vurduralım dedim ben.antibiyotik kullancağına aşı vurulsun dedim.mutlaka onunda az biraz zararı vardır ama.bide immuzing başladık yine.10gün içip 1 hafta içmiycek.geçen sene çok faydasını görmüştük.

Ben de çok olurum grip.Anıl her sabah dışarı çıkıyo, babanneye götürüyoruz.Ankaranın soğuğu meşhur zaten.Antibiyotik kullanmaktansa grip aşısı daha iyi bencede

immuzinki bizde kullanıyoruz anı ben de çok memnunum ama bir şişesi bitince (ben her gün veriyorum kreşe gittiği için) ara mı vermeliyiz doktorumuz bir şey dememişti bende bugün bitti ikinci şişeyi almıştım vermesem mi ki

oooo 2 dakka da döktürmüşsünüz yine heeeee maşallah

Arda beyde pek oynaktır bayılır oynamaya müziğe dün dışarı çıktık bir kozmetikçiye giridk son ses müzik baktım oynuyor çıktık ordan bağırıyor ablam ne diyo bu anlamıyorum dedi müzik diyo dedim beyefendi tekrar oraya girmek istiyormuş meğersem :):):)

Grip aşısını bende hiç yaptırmadım ama kararsızım

ecemim sürekli kullanılması iyi değil dedi bize dr.geçen seneden beri 10 gün içip 1 hafta içmiyoruz biz.böyle kullanınca daha faydalı oluyomuş.dr sor bi istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…