2008 Kasım Anneleri

meliste çok seviyo oynamayı ,anne çook çook aç diyo ,o söylediği de hande yenerin bodrum şarkısı ,içinde çook çook diyo ya onu diyo zilli..

Grip aşısını bizim doktorumuz da önermedi çünkü her sene kendini yeniliyor dedi ama keşke yaptırsamıydık diye de düşünmüyor değilim offf hiç hastalanmasalar ne olur sanki...

cagancukum masa çok güzelmiş ,47 tl de çok iyi bence ,ben 30 a normal masa sandalye aldım çocuklar için ,bence al derim beğendim..

Ben biraz uyumayı deneyeceğim ev sessiz sakinken birazdan bizim canavar gelir enerjik olmam lazım kuzumu çoközledim sıpa öyle tatlıki kreşten gelince öpmedik yerimi bırakmıyor anneeeemmmm diye diye allah hepsini esirgesin korusun
sonra görüşürüz kızlar
kendinize iyi bakın
kuzularınızı öptüm

slm kızlar
bende masa sandalye alcam ama bi türlü kara veremedim
çünkü yerim yok
buğranın oyuncak kutusunu alınca oraya masa koyabilirim
oyuncak kutusunu nereye onu bilemediğim için
açlıp kapanan bişey olsun istedim
caoillu nun varya ondan mı alsam
eylül seninki de öylemiydi kızz
kalitesi nasıl kii
ikea da mammut serisi var
yeri olan herkese tavsiye ederim.
masa sandalyesi çok güzel bence

Ben masa almayı düşünmüyorum kızımın çalışma masası orta sehpamız zigonlar hepsi oğluşumun hizmetinde .... Ama genelde yerde yatarak karalamayı daha çok seviyormasa süs kalıyor...

aslında bende annemdeyim yer yok gibi ama heves ediyorum valla ablamda nereye koyucaksın dedi bende yer bulurum dedim :) cagancukun ki büyük ama güzel bende katlanan veya daha az yer kaplayan bişey alıcam

Doğum gününde hediye alma fikri tuttu demek bence çok mantıklı :)

katlanan caoillu olanlar varya
annem ondan al
işi bitince kapatır koyarız kapısının arkasına diyor
ama internette 50+kdv
bizim orda bi temizlikçide 25 tl
bu ne fark anlamadım
kalitemi yoksa tutturabildiğine mi satıyorlar anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…