2008 Kasım Anneleri

ooo acayip ucuzmuş çilekçim burda fiyatlar fena eee kdv ödüyoruzzz
derinim bazıları tutturabildikleine satıyor valla araştırmalı enayi olmamalı bence :)

evt ya bana da çok büyük
buğranın odası kümes kadar:)
allahım yaa bi büyük eve gidebilsekk(((
sıkıldım sağa sola çarpmaktan
buna şükür tabi
hiç yoktan kira vermiyoruz

bende çok beğendimde odasında yer yok bizimde.fazladan bi çekyat var ona biyer bulabilirsem alıcam hemen yer arayıp duruyorum.
yasmincim ondan var annemlerde teyzesinin eski masası düzgün oturmazsa kapanırvercek gibi sanki ondan başka bakıyorum ben.

ayy ne hayali kızzz
valla olsa patlardın eminim
çok da büyük ben de istemem
kontrolüm dışındaki katlardan falan tırsarım çünkü
ama 130-140 m2 yaw istediğim
ama şimdi nerdeee
yeni evleri kümes kadar yapıyorlar maalesef
benim evde 75-80 m2 ancadır yani

hay eğlenceni yesinlerkafamçokkarıştıbi an seni rusyada düşünüp kendimi senin yerine koydumda annemden salvolar
rusyalara gitti çocuğu bronşit etcek gocaa türkiyeye sığışamadı
daha neler nelersırnaşık şey

valla derincim kapananlardan alma derim ben.çünkü sen zaten pipiriklisin başını beklersin kapanıverirde bişey olur diye.sandaliyesi falan oynuyo zaten üzerinde kıpırdandıkça.yinede sen bilirsin tabii.

selam kızlar nasılsınız.benim kızım hasta antibiyotiğe başladık.buralara da çok sık bakamaz oldum.Duru Okyanus nefret ediyo pcyle uğraşmamdan.çok hırçınlaşıyor.o yüzden maalesef pek giremiyoum,ya da girince de geçmişi okuyamıyorum,özür dilerim hepinizde bunun için.yani geçmişi okuma okuma,ondan kendin gir bişiler yaz çık,bu şekilde paylaşım olmuş olmuyor pek o yüzden üzülüyorum ama şu an bunu bile yazarken kızıma bağırmak zorunda kaldım.beni anladığınızı düşünüyorum.hepinizi çok öpüyorum.
diğer topikte Eymenin hasta olduğunu okudum,çok geçmiş olsun,tüm hasta bebişlerede geçmiş olsun

saphişim kızına çok geçmiş olsun canım.olsun sen ara ara gir kendinizden haberler ver yinede.
bende çıkıyorum kızlar öprüm hepinizi ve kuzuları...

Saphişim başladık hastalıklara maalesef.Bizde yeni kurtulduk..Geçmiş olsun Durucuğa. Eymenden benimde haberim var.Ona da çok geçmiş olsun.

Ben çıkıyorum, herkese iyi akşamlar..

safişim duru ya çok geçmiş olsun cnm
eymene de çoook geçmiş olsun
onların yerine biz hasta olsak ya

sadoşum çleğim bende o masalardan almak istiyorum birde enson gittiğimde bir takım beğenmiştim
masası ve 2 sandalyesi çok güzeldi hemde 50 liraydı,ama sitesinde görünmüyor gidip bakıcam varsa ondan alıcam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…