2008 Kasım Anneleri

selam kılar iyi akşamlar

eymen ve duru okyanus a çok geçmiş olsun

bende masa bakmıştım 2 ay önce falan 50 tl idi ama birleşikti masa sandelye birdi çok yer kaplar yani bende katlanan bişi istiyorum ama bir yandanda ev mertin oyuncakları ile dolu yer kalmadı hiç 2 gün oynar öle atarsa kenara çok sıkılırım sonra çünkü büyüdüler mi nereye vericez okadar eşyayı en güzel katlanan masa sandalye ama onunda sandalyesinii heryere taşır heryere yetişir sandalyeden korkarım yani düşerse falan die biraz büyümesi daha hayırlı haralde bunun için

gunaydın

nazlımelegım dogum gunun kutlu olsun canım

cok fecı uykum var
uyumak uyumak ve uyumak ıstıyorum

Günaydınnnn..
Nazlıcımm nice mutlu yıllara canımcımmm..
Sabah bi kalktım kii gözüm acıyoo..nedensee..çay tamponu yapıyorumm..biraz acısını aldı ama yinede sanki bişi batıyo...

nazlıcım doğum günün kutlu olsun bebeeeğğeemm nice senelere ..

merhaba kızlar
nazlıcım doğum günün kutlu olsun nice yıllara sevdiklerinle

gülizcim geçmiş olsun canım acaba arpacık mı çıkıyor ki o da çok acır

eylül kolay gelsin şimdiden canım

slm
nazlımeleğim doğum günün kutlu olsun cnmopuyorumnanaktan

gülizim geçmiş olsun
kızlar sağolun çok teşekkür ederim arada kaçırdıklarım varsa kusura bakmasın hepinizi öpüyorum.. ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniza.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

safişim duru okyanusa geçmiş olsun... bizde yeni atlattık antibiyotik açılışın bizde çoktan yaptıkk..
eymen kuzuda hastaymış onada çok geçmiş olsun...

bugün arkadaşım vardı güzel bir gündü ama kısa sürdü oğlu okuldan gelecekti..
akşamda yalnız kaldım kocişşşe görev yazmışlar 12de gelecek.. 12 den sonra başlarız bizde kutlamaya ne var aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
hepinizi öpüyorum iyi geceler..
opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar

nazlımelek doğum günun kutlu olsun canım .tüm sevdiklerinle daha nice senelere inş.

duru okyonusa ve eymen bebişlerede çok geçmiş olsun.
saphiracım benim kızımda aynı seninki gibi anne bitti bitti babat.diyo yada elimden alıp ver ben oynuycam diyo.yani bende aynı senin durumdayım,
ben yine karışık günler geçiriyorum.kayınvalıdem rahatsızlandı.malesef midesinde kanser çıktı.cuma günü ameliyat olacak yüzde 70 ini alacaklar.tabi bu durumda bana hayırlı gelin olmak duşecek.ameliyattan sonrada bende kalır bi muddet.şuan kaynım falan hep bizdeler.eşimçok üzgün. inş kolay geçirirz bu günleri.
betül hanım bu günlerde mu ne mu ne diye herşi soruyor sorduğunu terkrar soruyor.cevap veriyorum tekrar soruyor bildiği şeyleri bile soruyor.bazen çok hoşuma gidiyor ama bazen fenalık geliyor artık.sizde durumlar nasıl.

inş .en kısa zamanda yine girerim burası bana iyi geliyor.hepiniz sağlıcakla kalın:))))

selam millett..duruma ve eymene cok cok gecmis olsun,kuzularim bian önce kavussunlar saglikalrina.

Aksam Tuncay gelince dedim masa alalim diye,tamam hadi gidelim dedi:)apar topar gittik ve aldik masamizi.

yani aman aman bisi diil en cok hosuma giden tarafi agir olmamasi,durun resminide ekliim.

cok hizli gördüm kendimi:)

Geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkürler kızlar.Evet antibiyotiğe başladık ama çok ağır bir durumu yok aslında,garanti olsun diye antibiyotik verdi dr. boğazında sadece kızarıklık var dedi ama 3 tane ilaç verdi.öğleden sonra biraz ateşi çıktı,bir de yatmadan önce biraz çıkmıştı ateşi.boğazında iltihap yok,öksürük yok,ağız burun akıntısı yok ama ateşi çıkıyor ara ara,bende anlamadım.antibiyotik tedavisi de 3 günlük,inşallah düzelir.en zor kısmı da ilacı içirme kısmı,ailecek perişan oluyoruz.neyse yarın başka metodlar denicem.o ağladıkça ben daha çok ağlıyorum.inşallah çok kalkmaz da (şu ana kadar 2 kez kalktı) dinlenip güzelce uykusunu alır,tabi bizde.herkese iyi geceler,tatlı rüyalar.

sapisim insl.sabaha bisiyi kalmazyaa..kiyamam offf kücük bedenleri hasta olmasin..dus filan aldirdinmi iyi gelirdi,gerci herseyi yapmisindirda nebilim o geldi aklima.

safişim okyanuscuğuma çok çok geçmiş olsun ,allah şifa versin canım ,
eymencikte hasta olmuş ,onada büyük geçmiş olsun ,ateşi de hemencecik iniversin inş..
çilekcim masanız çok güzelmiş canım ,yazsın ,çizsin büyük adam olsun deniz paşa inş..

sağolun canişler
çilekim o kadar yükselmiyor ateşi çok şükür.daha fazla ağlatmamak için ölçmedim ateşini ama ateş düşürücü şurupla halloluyor çabucak

günaydın..
saphira çok geçmiş olsun..
çilekçim masanız çok tatlı denizde çok sevmişe benziyor:)

kahvaltıya misafirim var benim kardeşim geldi şimdi yardıma..
hadi görüşürüüz..

Günaydın canlarım.Gece 4,30 da uynadırdı paşa.İkimiş yatalım diye.Uykum bölündü, uyuyamadım sonra.Birkaç gündür böyle.Yeni bir proje var elimde, hesaplarını yapıyorum.Umarım hata yapmam bu uykusuzlukla.Anıl bu aralar çok yaramazlaştı.Akşam babası sabır abidesidir o bile dayanamadı.Adamcağızın gözlüğünü alıp fırlatıyo, kolunu ısırıyo, ayakkabıları atıyo heryere, balkondan aşağı atıyo bişiler, çimdik atıp gülüyo.Dün hamur işi yaptım kocaya.Dedimki yarın ayran filan yap yanında içersin.Koşa koşa gitmiş tencereleri, kaşıkları çıkarmış.Ayyan yapacam, yemek yapacam diyo.Heryer dağılmış. Gece yarısına kadar ancak topladım heryeri...

Mucizecim geçmiş olsun.Çok zor durum herkes için.Allah size sabır ve hastanıza deva versin..

Çileko güle güle kullansın Deniz Paşa masayı.Koca adam gibi oturmuş.İnşallah büyüdüğünde ihtişamlı masalarda, yüksek makamlarda otururken görürsün yavrunu..

Lorem kolay gelsin..

Amincim afiyet olsun.

Ben de kaçıyorum..İşim var..Görüşürüz..

amın kolay gelsın sana da

demek ayyan yapacak mınık yaramaz hee
valla bızım kuzu da pek yaramaz
dun aksam alısverıse gıttık burnumuzdan geldı resmen
avm arabalarıyla kosturduk bol bol
bır ara babasıyla mutfaktalardı
aglayarak kostu yanıma sarıldı
baba kısdı dıye
ılacını ıcmemıs dokmus yere beyımız
babasını kızıp kustum demıs ıclenmıs kucuk kuzu

Günaydınn şekerlerimmmm
Bu sabah Arda bey yine uyandı nasıl sarılıyor ağlıyor kuci kuci diye içim gitti yine yavaş yavaş alışacak inşallah
Bugün yaratıcılığımın isteklerimin üst seviyede olduğu birgün yani ruhen öyle hissediyorum bişeyler yapasım var bakalım akşama ne halde olucam
pasincim yasocum slm
Eymenime ve okyanusuma çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırlar inşallah
Mucizecim Allah şifa versin cnm üzücü bir durum ama herşey Allahtan tekrar geçmiş olsun
Çilekim bunlar ikea daki mamutlardan değil mi hem sade hemde çok şirin bende çok beğendim güle güle kullansın deniz paşa

günaydın kızlar
çileeeeekk hemen almışssınn kısssss:)
ben de istiyom ama yerim dar:)))
güle güle kullanın bence çok güzellerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…