- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #87.181
gunaydın
nazlımelegım dogum gunun kutlu olsun canım
cok fecı uykum var
uyumak uyumak ve uyumak ıstıyorum
Günaydın herkese.Lorem günaydın..Neden uyumadın, mevsimden mi?Gece 12 de yattık, sabah 6,30 da uyandık.Tontişimde uyumuyo.Halbuki hasta filan da değil
Nazlıcım iyi ki doğdun, iyi ki varsın, iyi ki yanımızdasın canım.Nice mutlu yıllara..
Günaydın canlarım dün o kadar konuştuk konuştuk eve bi gittim annemler balık yapmış arda önceden ağzından çıkarırdı çiğneyip çiğneyip şimdi nasıl yedi görseniz çatalı aldı batırdı batırdı baya bi yedi maşallah kuzum paşam o yedikçe ben mutlu oldum bundan sonra her Cuma balık günümüz bu sefer ki hamsiydi haftaya da başka bir balık denicem bakalım her türlüsünü yiyecek mi?
Nazlişkom cnm arkidşimmm nice mutlu senelere herzaman yakışıklı oğluşların ve eşinle mutlu huzurlu sağlıklı nice seneler geçir iyi ki doğdun
Günaydınnnn..
Nazlıcımm nice mutlu yıllara canımcımmm..
Sabah bi kalktım kii gözüm acıyoo..nedensee..çay tamponu yapıyorumm..biraz acısını aldı ama yinede sanki bişi batıyo...
günaydın güzeller....
nazlımeleğim yeni yaşın kutlu olsun canım..
sedoşum paylaşımın için teşekkürler...valla her şeyin bir zararı var artık ne yediğimiz belli değil..mecburen bazende bilmedn yiyoruz ..yoksa napıcan herşeyde bişey var önümüze sunulandan başkada seçeneğimiz yok pek...
nazlıcım doğum günün kutlu olsun bebeeeğğeemm nice senelere ..
merhaba kızlar
nazlıcım doğum günün kutlu olsun nice yıllara sevdiklerinle
gülizcim geçmiş olsun canım acaba arpacık mı çıkıyor ki o da çok acır
eylül kolay gelsin şimdiden canım
kızlar sağolun çok teşekkür ederim arada kaçırdıklarım varsa kusura bakmasın hepinizi öpüyorum.. ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniza.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.slm
nazlımeleğim doğum günün kutlu olsun cnmopuyorumnanaktan
gülizim geçmiş olsun
selam kızlar nasılsınız.benim kızım hasta antibiyotiğe başladık.buralara da çok sık bakamaz oldum.Duru Okyanus nefret ediyo pcyle uğraşmamdan.çok hırçınlaşıyor.o yüzden maalesef pek giremiyoum,ya da girince de geçmişi okuyamıyorum,özür dilerim hepinizde bunun için.yani geçmişi okuma okuma,ondan kendin gir bişiler yaz çık,bu şekilde paylaşım olmuş olmuyor pek o yüzden üzülüyorum ama şu an bunu bile yazarken kızıma bağırmak zorunda kaldım.beni anladığınızı düşünüyorum.hepinizi çok öpüyorum.
diğer topikte Eymenin hasta olduğunu okudum,çok geçmiş olsun,tüm hasta bebişlerede geçmiş olsun
akşama ne halde olucam
pasincim yasocum slm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?