2008 Kasım Anneleri

Günaydın yavrular ve anaları..Nasılsınız bakalım?
Eymen ve duru okyanus hastaymış.Geçmişler olsun ikisine de.Tez zamanda iyileşsinler inşallah.

Sedoş baktım.Rakamlar serisinden aldım.Diğerleri kalmamış zaten...10,9 sanırım ücret+kargo var... Fena değil..Babaannesi bakalım ne dicek:))

Günaydinn..tsklerr iste fena degil ben cok cok begenmedim ama cok hafif bisi

simdilik idare etsin.resimde daha iyi görünüyorlardi.

dün bende ikeada agladim agliycam modunda dolastim hep.market arabasini kendisi itti

dokunmamamiza izin vermedi dokundugumuz an ciiglik ciglik bagirdi istemiyorum diye.

her tarafa carpti herkeze carpti,müdahale edemedik deli oldum resmen.en son agladi artik aldim kucagima arabaya bindik.offff sinirlerim ialt üst ediyor bu cocuk,cok üzülüyorum neden bu kadar

hareketli diye..

oyun hamuru almadım henüz
masa alayım ondan sonra
üstünde oynayacağımızı bilsin sadece
sağda solda oynarsak hep öyle yapar
örnek davranış çok önemli ya
resmen kopyacı bunlar:)
dün kaka yapmış değiştirdim hemen
daha bezi banyoya götürmeden yere oturdu bana bakıyo
kaka yapacakmış gibi bakıyor ama
ben de noldu oğlum dedim
yine mi yapıyosun dedim
doğru söyle dedi bana
:))) koptum varya
benim lafım çünkü
arka arkaya kaka yapınca yada yapmış gibi yapınca söylüyorum
orda o laf söylenecek diye bellemiş
allahım yarabbimm
birde alla alla yaaa
diyo(

günaydın,
herkese güzel bir gün diliyorum çoğunuzun bugün işi yoğun sanırım kolay gelsin...
mucizem teşekkürler canım..
çileğim çok güzel olmuş masa sandalyesi kendiside pek yakışmış iç.ine okusun büyük adam olsun deniz paşa...:))
benimde kocii evde ara ara gelirim...

Götürme yasoo,ben babaneye birakcaktim isi varmis..Aslinda götürmeyincede üzülüyorum

seviyor cünkü deli gibi kosup oynuyor ama dün huysuzdu uykuda geldi ve deniz tamamen kudurdu.

hicbisi anlamadik gittigimizden ve cok üzüldük niye bizim cocugumuz böyle diye.o kadar cok cocuk vardiki

ve hepsi sakindi hepsi ailesinin yanindaydi.bi biz vardik köyden indim sehire gibi herseye dokunan

herseyi yere atan cigli kciglik bagirip kacan ((((((((((((( Allah ömür versin napiyim bu böyle

çilekçim benimki de aynı
market arabasını kendi itecek
kendi arabasını alıyorum bazen
bu itip gezdiriyo eşyaları
binmiyoda işte biner mi diye bi ümit alıyoruz bazen
dediğin gibi ellememe izin vermiyo
çıplık atıyo heryere tosluyo haliyle
gidemiyosun işte diyorum anlamıyoki
adamların üstüne doğru koşuyoruz
varya bir kadın görmüştüm
köpek tasması gibi bişeyler çocuğunu gezdiriyodu
daha hamileydim çoook acayip gelmiştti kadına çok kızmıştım ne ya diye
ama daha da canavar çocukları gezdirmek için üretilmiş
haklı bi icatmış
benimkine henüz gerek yok bi şekilde idare ediyoruz da
görüyorum bazı çocukları off offff nelere yapıyorlar
allahım öyle olmasınlar yaaa dilimi ısırayımmm

selam güzel anneler herkese günaydın, biz yeni uyandık ama tabi pek keyifli bir gece ve keyifli bir uyku geçirmedik bu saate kadar

oğlum çok hasta çok üzülüyorum onu böyle gördükçe, hem ateşi düşmüyor, hem de boğazı çok fena mafoldumben
yutkunamıyor, düşünün çikolata bile yemek istemiyor yerken zorlanıyor yutamıyor, sadece süt ve su başka bişey yok, sesi konuşması bile değişti çok şişerde konuşamazsınız yaa rahat aynen öyle oldu yavrum benim yaa mafoldumben
antibiyotikte tabi yeni yeni etki edecek vücut savaşıyor şuanda, ateş sabaha kadar sürdü, fitil, ıslak bezler, şuruplar fayda etmedi, biraz düşüyor ama tamamen değil yine normalden ateşli sadece çok yükselmesini engellemiş oluyoruz o kadar
sadece bir tek şurup var etki eden şuanda onu kullanıyoruz bugünü de bi atlatalım antibiyotiğin etkisini görmeye başlayacağız inanıyorum
ben boğaz enfeksiyonunu hiç kaçırmazdım, hepte başlangıçta yakalamıştım ama bu sefer ters köşe yaptı ateşle başlamadı o yüzden bilemedim böyle son ana kadar gelmiş mafoldumben
şimdi babasıyla aşağı indiler biraz, sabah acayip yağmur yağdı ondan hava serinledi biraz gezecekler bende kahvaltılık bişeyler hazırlayayım diyorum ama yavrum çok sevdiği şeylere bile ağlıyor istemiyor ne yedirsem ki böyle de sadece sütle ilaçla gider mi, ateş düşürücünün etkisi birazdan başlar biraz kndine gelirse acıkabilir :çok üzgünüm:

geçmişi okumadan daldım yine kendi derdime, onlar gelmeden hemen yazayım diye yoksa yazamayacağım

Ayy Arda da aynı çok fenalar ya kendileri becermek istiyorlar karıştırtmıyorlar ellerindekine müdehale edince vay senmisin karışan işimiz zor valla ama seneye daha rahat olacağımızı düşünüyorum ben
Derin buğrişi yerim ben nasılda bülbül gibi konuşuyorlar 41 kere maşallah biz daha öle akıcı konuşamıyoruz geriden takip ediyoruz hemcinslerimizi bende öğle molasına çıkimm 1 gibi görüşürüzzzz

Beyazım antibiyotik hemen etkimeye başlar, üzülme be yavrum.Bak kaç bebemiz hasta.Birkaç güne yemeye başlar.Çocuklar böyle büyücek .. Kışı bu yüzden sevmiyorum.Hastalıkdan kurtulamayız artık.. Geçmiş olsun tontiş..

bugün ikinci günü üçüncü kez içti antibiyotiğini yasminim bende bekliyorum bugün gösterir etkisini baya da güçlü antibiyotik zaten, doktorumuz sağolsun bugüne kadar hiç yanılmadı

okyanusta hasta sanırım başka var mı bilmiyorum ama geçmiş olsun bebişlerimize yaa çok zor gerçekten

onu öyle gördükçe içim gidiyor içim mafoldumben

Gecmis olsn beyazmelekcim..mazlesef kis geldi basladilar hastaliga.

derin o bahettigin tasma gibi seyden burda cok kullaniyorlar,beline aski gibi takip cocugu

idare ediyorlar.ama bana hem görüntü hemde cocuk acisindan cok saglikli bisi gelmiyor

hic düsünmedim yani almayi.Biz dogdugumuzdan buyana cok hareketliyiz bi defa olsun bilmem

sakin halini,bu böyle artik büyüdükce kendii kurtarir diye düsünüyorum.bizimkide cikti masanin

tepesine ik defada uctu yere ama cok egleniyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…