2008 Kasım Anneleri

selam kızlar..
yine burayı çok ihmal etmeye başladım
ama ne yapayım işler çoookkkkk..
hasta olan bebişlere çoookkk geçmiş olsun.allahtan acil şifalar diliyorum..
benim için süper olan bihaberi sizlerlede paylaşıyım
aysu artık karyolasında yatıyor
ay bumuydu haber diyebilirsiniz ama
2 senedir beraber yatıyorduk
sanki daha iyi uyumaya başladı
daha huzurlu görünüyorum..umarım hep böyle devam eder..
kendinize iyi bakın.
hepinizi öpüyorum:))))

sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için
hilalim aysuya kocaman bi aferin öncelikle, evet kesinlikle daha rahat uyuyorlar kendi yataklarında buna katılıyorum
bak bu gece eymenle beraber yattık babayı postaladık ben döndükçe o uyanıyor o döndükçe ben uyanıyorum ben zaten tetikteyim normal ama o da huzurlu uyuyamıyor

ayrıca krep fikri için çok sağol yaa valla ben bunu neden düşünemedim çokta sever krebi yapayım hakkaten yavrum yer belki

Merhabala şekerler
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Dışardan bakınca hasta gibi değil benimki,maşallah hareketli,neşeli,hiç bir sorun görünmüyor ama sesi kısıldı.bakalım bugün ve yarın da vericem antibiyotiği,bitecek ilaç.inşallah hastalığı da geçer.gece uykusunda çok kalkıyor yalnız

off beyazmeleğim çok iyi biliyorum o boğaz enfeksiyonunu.geçen sene yaşamıştık,sabah 5 te ayazda,parkta ateş düşürmeye çalışıyorduk çok zor günlerdi.Allah en acilinden şifasını versin Eymenimin

mamamı yedım geldım
ne olacak bu ıstahsız halım bılmıyorum

eymene gecmıs olsun canım
cocuklar gul gıbı soluyor hasta olunca

cılek uzulme cok hareketlı dıye
cocuk dedıgın sureklı oturmaz kı zaten
bızde dun aksam avmdeydık ve sureklı market arabasını kendısı surdu
kucuk cocuklar ıcın kucuk market arabaları var onlarla cok eglenıyor
allahtan kımseye ya da rafa carpmıyor
cevıremeyınce onune gecıyor arabanın tekerlerınden yonunu ıstedıgı yone cevırıp devam edıyor bıdık
allah saglıklarını versın

hılal cok sevındım canım ayrı yatmanıza
bır asamayı daha basarıyle gecmıs bulunuyorsun

Hilalcim hadi hayirli olsun canim,bizde yeni basladik yatagimizda yatmaya ne rahatmiss..

kendi itagimda yatcam diyor denizde sürekli pek b isevdi.

lorecim tabiki hep oturcak diil ama deniz hic durmuyor canimya.sürekli aktif sürekli kipir kipir.

bebekkende öyleydi kucagimda zor tutardim,co kzor bi cocuk co kzor büyüyor ama saglik olsun

Allah baska dert vermesin.

çocuk büyütmek ayrı bir sanat..
ikinci çocukta çok daha iyi anladım..
hareketli olsunlar boşverin
allahım büyük dert vermesin
bu arada gerçekten ayrı yatmak çok güzel oluyormuş..

lorecim zaten son zmaanalrda cok esnek davraniyoruz hem babasi hemde ben.ama denizin öyle dökme kirma huyu hic yoktur..tek problemi hic oturmamasi ve sürekli bisiler bulup cikarmasi.arabayla gidiyoruz mesela baslar aglamaya ben incem diye,hicbir sekilde durmaz artik.hem kendi yorulur hem biz.ama artik müdahale etmiyorum agla diyorum bi süre sonra susuyor.

Bunlari yazarken sürekli dua ediyorum,annemin kuzeninin bebesi var dpgustan gözleri görmüyor ve spastik.görseniz o kadar masum ve savunmasizki,kocaman kiz oldu 6 yasinda ama hala bebe gibi.offf Allahim kimseyi evladiyla sinamasin,napiyim öyle böyle bitti ik iyil insl.daha akli selim olur tek duam bu.

anlıyorum canım
sukur cok akıllılar soyledıklerımızı daha ıyı anlıyorlar
buyudukce sakınlesır davranısları ınsa allah
gercekten allah kımseyı evladıyla sınamasın cok zor bır ımtıhan

çok hareketsiz olsalar eminim ondan da yakınırdık
allah korusun
sağlıkları iyi çok şükür
bende fazla takmıyorum
döksün saçsın umrumda değil
kendine zarar vereceği zamanlar problem oluyo
anlamıyo engelleyemiyorum sıkıntı orda işte
mesela cd çekmecesini amcası burdayken keşfetti
normalde oraya giremiyordu
şimdi koltukları zorla da olsa itip o biçim sıkışarak da olsa oraya giriyo
halini görünce zaten ben açıyorum gir bari diye
patlıycak gircem diye
kaç senelik cd arşivimizi paramparça etti
ne cd kaldı ne kapları ne kağıtları
napim canı sağolusn
yemişim arşivini:)))
şimdi hevesi geçti amaa sıpanınn

kız varya görmeden bırakmıyo peşimi
o fermuar açılcak illa
aşağı iniyorum hemen bu da aşağı geliyo
allahın belası:)))))))))))

hilalcim sevindim kuzu ayrı yatmaya başlamış..
darısı bize çok zor ya kaan artık kendi yatıyor kalkmıyorda sabah kadar6 yakadar yani meyve suyu içip yatıyor ama kerem hergün benim yatakta artık keyifli uyumak nasıldı bilmiyorum.. inş. bizimkide yatağına alışır ...

çileğim bnenim keremde öyle çok hareketli kiloda almıyor zaten oyüzden ama benimkinde extra kırma fırlatma huyu var oda kardeşini kıskanınca yapıyor..
2 gün önce bir yere gezmeye gidiyoru gündüz arbada ağlıyor inecem olmadı kucağına al diye bende boşverdim yoldan geçerken bak mooo bak kuşlar bak bebeler diye diye gideceğimiz yere gittik.. gelirkende babaları ellerine balon aldı bende fıstıklı çerez aldım ellerine oyalansınlar diye iyikide almışım mızırdamadan yiyerek geldiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…