2008 Kasım Anneleri

nazlicim zoryaaa,kiloda problemimiz yok ama hic oturmuyor ve sürekli hareket..

Allah yardim etsin hepimize..

derinle sedosss ne fermuari ne reklami leyn?

kızlar bi çok kişi rahatsız o reklamdan,yönetimin de haberi var ama niye kaldırılmadığını ya da şekil değişilkiğine uğratılmadığını bilmiyorum.bencede rahatsız edici,heleki iş yerinde

çilek göğüs büyütücü bi hapmıdır nedir bilmiyorum işte bi ürünün reklamı
her açışta karşında koca memeler
valla daral geldi bundan bana

selam kızlar

ardaya mama içirirken bi yandan bakıyım dedim kuzuışlarımı yıkadım akşam babamız gelsin bende gireyim çünkü izmir hala çok sıcak çok terledim yaz gibi olması güzel ama uzun kollularıda özlemedim değil hani

geçen gün atv seyrederken cumartesiydi galiba
bi reklam çıktı
çocuğunuzun yeteneğini keşfedin falan diye
sabiha paktunanun kitabı hemen arayana bedava dedi
bende hemen aradım
kitabım bugun geldi
akşam eve gidince bakacam bakalım ne menem bişeymiş

islami evlilik sitesi ve kellige dair herseymidir nedir bu iki reklami görüyorum ben...

su evlili ksitesine bakasim var kocisede dedim,ya git isine sacmalama dedi!

slm güzel anneler..
meleğim kuzuna çok geçmiş olsun canım.çağanda yeni atlattı daha sadece sütlü bisküvi yedi 2 gün oda kaşıkla ağzına dökerek.dilinin üstü falan yaraydı biberonuda ememiyodu.zor oluyo canım allah kolaylık versin.çabucak iyileşir inşallah.
çileğim deniz paşa güle güle kullansın masasını.
seda ben oyun hamurlarından aldım bi hafta falan oluyo.şekilli falan değilde normal hamur.sadece 1bi rengini açtım şimdilik alışsın diye.başta bi iğrendi elleyince eeee dedi bende cici dedim verdim eline.şimdi oynuyo biraz ama ben yanında oturuyorum bebek yapıyorum araba yapıyorum oda hem bana bakıyo hemde kendince bişeyler yapıp söyleniyo.yere örtü seriyoruz çay tepsisi getiriyorum onun içinde oynuyoruz.sonrada kaldırıyorum hemen yapışıyo çünkü her yere.

cagancukum ben araştırıyorum haftasonu alırım ya görmeden alışveriş yapamıyorum ya toyzz shopa inip baktım bu markafonidekilere küçüğkmüş baya bende büyük bişey sandım en iyisi görerek almak

seda ben burdan bi kırtasiyeden aldım.playdoh 4 farklı rengi var.kutuların içinde.10 tl ye aldım.baya var içlerinde.ondan bi rengini açtım sadece.

şu bul tak şekilli oyuncaklar varya onları kalıp yaptık.ben elimle düzleştiriyorum çağan bastırıyo üzerine.kare üçgen yuvarlak çıkarıyoruz.çok zevkli oluyo.

Bende yokk o memislerden..
ay bende o memişlere kıll oluyorum hakkaten

aa derin ne şanslısın ya bende aradım epey bir düşmedi sonra sıkıldım cepten aradım bu sefer düşürdüm beklemeye aldılar ama biraz bekledim ses yok cep tel olduğu içinde kapattım.. çok istemiştim bende o kitaptan...((
neyse sen bak bakalım nasıl bişey.. bende merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…