2008 Kasım Anneleri

şöyle bir göz attım da nazlıcım
test var içinde 2-3-4-5 yaşlar için ayrı ayrı
yapabileceği şeylere göre not veriyosun
sonra toplanıyordur herhalde puanları bilmiyorum
yumurcak tv de akşam bi çocuk çıktı
13 yaşında nasıl güzel piyano çalıyo ve inanılmaz bir konuşması var
prof gibi çocuktu gerçekten
o da anlatıyordu ben küçükken çok akıllıymışım
gösterdikleri bir şekli asla unutmadan ona benzeyen nesneleri gösterebiliyomuşum falan diye
babam bunu keşfedip beni piyanoya yönlendirdi diyodu

anladım canım sanırım o testlerle neye ilgisi var neyi daha iyi yapıyor önce onu ölçüyoruz..sonrada aileye görev düşüyor.. becerebildiği konuda başarılı olduğu alanlarda çocuğun üzerine yoğunlaşarak ilerde daha başarılı olması sağlanabilir yani....
eşimde bir gün önce görmüş aynı reklamı bugün diyor bana eğer bugünde çıkarsa ve denk gelirse tabi şansımı bir daha denemek isterim..
ne diyelim inş. bizim çocuklarda öyle başarılı olur...

kızlar o kitaptan bende istemiştim,netten form doldurdum.10 güne kadar geliyor deniyor ama o kadar sürmedibugün geldi benimki de.4.50 tl kargo ücreti veriliyor.bir tane Sabiha Paktunanın son kitabı,çocuğunuzun yeteneğini keşfedin çıktı,bir tane anaokulu 1 dergisi çıktı,bir mektup çıktı,bir aktivite gelişim panosu çıktı.gayet güzel gibi içeriği,çok ayrıntılı bakamadım henüz.biz oturupta kızımla onları nasıl yapıcaz onu bilemiyorum işte,çünkü benimki çok kısa süre oturur,tabi o da ilgisini çekip oturtabilirsek.hemen sıkılıp kalkar

bende istedim kitaptan.merakla bekliyorum.

yemeğimi yaptım hatta yaktım:)çağanla uğraşırken pilavın dibi tuttu birazcık.sütlaçda yaptım ilk defa prinç unu koydum içine.soğumasını bekliyorum bakalım nasıl oldu.

kimsecikler yok yine bu saatte.

şimdi bende istedim bakalım ne zaman gelecek..
safiş baya ek bişeylerde çıkmış sende ne güzel..
zaten 32 gün var daha herkes verebilir sipariş .. kalan süre üstte yazıyordu formu doldururken..

selam güzellerim oğluşum uyudu bi bakayım dedim
bugn kuaföre gittim nihayet öğleyin oğlum iyi oldu şükür ateşi de düştü onlar ananesiyle bi akrabaya gittiler o arada kuaför işimi hallettim geldim
saçlar yine kahveye döndü hadi gözünüz aydın kaydirigubbakcemile3 en yakın zamanda fotoları koyarım

oğlum daha iyi gibi ama yine ateşi arttı malesef, ilaçlarını içti yattı kuzum dinlensin de kendine gelsin

şekerlerim işte yeni saçım tavsiyeler üzerine çikolata gülbin karşınınzda sositososito

çok yıprandığı için biraz da kestik, kat attık şekil oldu alkisalkisalkis
tabiki daha fazlası face'de bayanssulusmile

ders çalışayım biraz yatıcam şimdiden iyi geceler herkese, yarın 14.00 dersim var gitmeden girmeye çalışırım

iyi geceler kızlarrr
geçmişe baktım geldim eymenve duru hastaymış geçmiş olsunnn
bende kocişle kuzumu uyuttum geldim
bende aldım oyun hamuru pek sevdi kuzum bende düşünüyorum masa sandalye deniiznki çok güzelmiş çileğim güle güle kullanın ama trabzonda ve giresunda ikea yok
bende caiolu falan alıırm çok sveiyor yağmur çünküü
kitaptan bende spiariş verdim saphişimin dediğine göre oldukça güzelmiş
bakalım elince göricezz
bende bugün işten sonra kuzenimin bebeğine bakmaya gittim çok tatlıydı maşallah 2900 gr doğmuş küçücüktü içim bebek çekmedi değil:)
beyazım saçların süper olmuş bende siyah yaptım eklicem resim çekince....

iyi geceler

beyazım meleğim çok yakışmış bence en yakışanda bu renk sana ren rengine çok gitmiş başka renkler deneyipte saçını yıpratma derim ben

yarın ardanın 3 ay kontrolü var ya bebeğim cumartesi 3 aylık olucak nasıl geçiyor zaman yeni doğanlıktan çıkıp bebk oluyor sanki 3 ay bitince bana öyle geliyor artık daha rahat edebiliyorsun dışarı çıkarken hopaltıyorsun güldürüyorsun vs.artık bebek ya en güzel en minik halleri çok çabuk bitiyor çok severim ben yeni doğan bebeği onun kokusunu en değerli zaman bana göre ilk 3 ay şimdi dahada çabuk geçicek zaman güldü emekledi sıraladı derken yaşında oluverir gene ayy gece gece duygusala bağladım mertinde 2 yaşı geliyor ya duygularım tavan yaptı bu aralar :)))))))

iyi gecelerr..herkez uyudu beni uyku tutmadi..beyazmelek sac rengini cok begendim,facede yazdigim gibi

bu renk sana cok yakismis güle güle kullan..

lavinya bende almak istiyorum oyun hamuru heveslendim iyice,bi ara cikip bakicam.

kriko ne zaman 3 aylik oldu ardacik ya?ne cabuk geciyor zaman..

yusufum iyi geceelr sanada,simdi burdayim :)

selaam..
beyaz saçlar süper olmuş..çok şıık..
bizde kuzumla keyif yapıyoruz..
çok tatlı ya nasıl mutlu kalktı maşallah..
anne hadii yaa diye çekiyo bide beni..
bugün diyetimin 10.günü ve 3 kg vermiş bulunuyorum..sandığımdan daha yavaş verdim sanırım ama sağlıklı olan bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…