2008 Kasım Anneleri

gunaydınnn
sabah yıne sıtede bakım vardı

dun aksam yakın komsumuz annemın arkadası bır teyzemızı kaybettık
cok uzucuydu dayanamadım
allah mekanını cennet yapsın
annem cenaze torenı ıcın sehır dısına gıttı
son gorevım dedı ve gıttı
babam ıse ıslerı ıcın zaten sehır dısındaydı
kuzu kaldı acıkta
benımde bugun onemlı bır toplantım oldugundan babamıza kaldık
bugun baba ogul evdeler keyıf yapacaklar
ogleden sonra toplantımız bıtınce ben de gıdıcem yanlarına

cok uzucu ve gergın bır aksam gecırdık
kıracımız cıktı
dun anahtarı teslım ettı ama var olan kıra borcunu odemeden
esım gerıldı bayagı ama hayırlısı deyıp gectık yıne de

yarın yıne benım doktor kontrolum var
umarım annem gelır yarına kadar
hafta sonu da dogum gunu cocuguna hedıye alıcaz
arkadasımın oglunun dogum gunu yaklasıyor sımdıden hedıyesını alıcaz

sızde ne var ne cok

günaydın kızlar..
kızım karyolasında yatmaya başladığından beri daha dinç oluyorum..
psikolojim iyiden iyiye bozulmuştu..allahıma şükürler olsun ki şimdi iyiyim..
meleğim saç rengini ve kesimini çok beğendim..
benimden acilen kuaföre gitmem saçıma şekil verdirmem gerekiyor..
biraz uzayınce ne şekil kalıyor nede renginde renk..
neyse hepinizi öpüyorum..

lore başınız sağ olsun..
yasmincim kolay gelsin yoğunmuşsun..arada görün ama..

oğlum kazık kadar oldu ne cümleler kuruyor ama hala meme derdinde :))
"anne meme ver memede uyuycam,gerçekten" diyor:))

günaydın kızlarrrrr..
lorem başınız sağolsun canım...
melekk çok güzel olmuş renginn..sana çok yakışmışş..
yasminim yoğunmuşun kolay gele ahretimm..
mealle 3 kilo vermişsin ..ne güzel bende pazaretsiden beri diyetteyimm..daha tartıladımm..bakalım ne kadar verebileceğim..:))
senin kaç kilon kaldı..

Günaydın canlarımmmm
lorecim başınız sağolsun canım Allah mekanını cennet etsin
Beyazımmm çok yakışmış cnm güle güle kullan kesimde süper
Gülizim kuzum seni yalnız bıraktım bu hafta pazartesi moduma girerim inşallah 1-0 öndesin hacı :):):)

canım yağdan yakmamla alakalı kaç kilo kaldığı..
dr.um 4 kg demişti..
inşallah kolay geçer senin içinde..
sağol canımm..
eee seninde bişi kalmamış 1 kilocukk..ooo bitmiş bilee...darısı başıma...

seda günaydın canımm..bekliyom seni ben sıkma canını..daha bi numara yok gibi..görüntü aynı..1 hafta oldu ama..ben zaten hemen istemiyom ya..hedef olarak ben 29 ekim olarka belirledim..bakalım kaç kilo verecem. 1 ayda..:icecream:

Son düzenleme:
kızlar yukarıda bahsetmişsiniz..Sabiha Paktunanın çocuğunuzun yeteneğini keşfedin
eşim istemiş..bizede geldi..
geçende bahsetmiştim çocuk gelişimiyle ilgili kitap almak istiyom diye..
1 kaç kitap aldımm.biride sabiha paktunanın çocuklarla doğru iletiş adlı kitabı..
o kitaptan bizim çocuklarala ilgili bi yazı var onu sized yazmak istiyorumm..tamda bizi ilgilendiriyo..
-Yaaaa! Bu çocuk benden ne istiyor? Yine gitti masanın altında kakasını yaptı.Kakasının geldiğini bilmese yüreğim yanmayacak .Yaptığınıda biliyor .Bakarmısın yaptıktan sonra sırıtarak masanın altından bana bakıyor..

O halde sık sık koklayarak , yada bezini aralayıp bakarak kaka ta da çiş yapıp yapmadığı kontrol edilmemelidir.Çocuk kakasını yaptıkatan sonra annesinden onu almasını , yine kendisi istemelidir.Bu dönem iyi doyurulursa geleceğin kendi kararlarını verebilen kararlarında tutarlı insanın temeli atılmış olur..
Pişik tedavi edilir .Yaptığı kakanın kabul görmemesi ile yerleşecek utanç duygusu ve inatçı karakter tedavi edilemez.Hayat boyu yerleşir Utanç duygusu aşağılnama hisi uyandırı ve yeteneklerin ortaya çıkmasına engel olur.

günaydın sabah ardayı 3 ay kontolüne götürdüm mertinde boyunu ölçtük 86 olmuş kuzuşum benim nasıl mutlu oldum nasıl sevindim anlatamam ardada çok iyi maşallah oda 61cm 7.250 olmuş pammukkum

lorecim başınız sağolsun kiracı olayında ise giden maddi olsun canım allah sağlığını almasın elinizden en kısa sürede bi kiracı bulursunuz inşallah

amincim sen hala emziriyormusun ya ne güzel kıskandım vallahaha benim 2ci çocuğum oldu o bile sütten kesildi sen hala emziryorsunn malesef ardada hiç sütüm gelmediği artmadıda 2 aylıktan sütüm bitti ilk 2 ya ek mamayla yetiyordu zaten :sinifsinif: çokm şanslı emir bebek

krikotes, nazlıcım hoşgeldiniz..
krikotesim maşallah kuzulara..arda 3 aylık oldumu bilee..ne kadar çabul geçiyo zamn..3-5 aya oda başlar ortalığı karıştırmalara..
mertomuzda uzamış abi olmuşş..canımm nasıl yaramazlıkları devam mıı?.tatlı yaramazım o benim :)))

meleğim facede yazdım burayada yazayım çok yakışmış yüzüne gitmiş güle güle kullan yeni saçını..
bende dün boyadım koyu kahveye bu sefer eşime aldırdım koyu kahve almış çikolata iyi oluyor hakkaten benim saçım baya koyulaştı..
lorecim başınız sağolsun kızınada sabır versin çok zor olucak onun için Allah yardımcısı olsun..
amincim 3 kilo gitmiş ohh maşallah inş. yağlardandır..
yasminim kolay gelsin..
gülizcim inş. banada yakında gelir dün istek yaptım taa siirte kaç günde gelecek bakalım...
krikocum maşlallah kuzulara senin ufaklık çabuk büyüyor sanki maşallah maşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…