2008 Kasım Anneleri

dün teste tabi tuttum benimkini
ama pek yapmak istemedi neyse vakitin bi önemi yok yazıyodu
arada sordum işte
neredeyse yüzde 80 başarılı gibi:))))))))
zaten kolay sorular genelde ama

kardeşimde mahremiyet eğitiminden bahsedior
adem güneşin bi kitabı var
okuyunca size de yazarım
önemli bi konu aslında
allah korusun

günaydııın kızlar..

ya kızlar bende gece okudum bende sipariş verdim kitaptan...

size bişe diyeceğim doğum kontrol hapı yıllardır kullanırım ilk defa başıma geliyor ...haplarımın bitmesine iki gün var ve ilaç bitince genelde 4.-5. gün hastalığım başlar..ama bende şimdi kahverengi kan geliyo çok değil ama rahatsız edici ve ayrıca kasık ve bel ağırısı da çekiyorum hiç bunu yaşadınızmı normal bişeymi sizce..

bende form doldurdum birde şu yandaki *** e baktım ama fahalı geldi en güzel yolu boğazı kesmek sanırım numara isim bıraktım saniyede aradılar beni sütle karştırıp yeniliyormuş 2 defa öğün sonrası şeklinde aslında ****** * yide denemek isterim kullananlar var çemremde ve etkisi var belli ama kendimi rejime odaklayamadım henüz alıpta boşa para vermek istemem sıkı bi rejimle kullasam işe yarar kendimi rejime hazırlamalıyım en kısa sürede

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydin herkeze...bez degisirken hala ciglik ciglik bagiriyor ve istemiyor aciyor diye..

sinirlerim kac zamandir alt üst oldu,agliyorum herseye.

kızlar mert yaklaşık 1 ayan beri kaka kaka diyor yapmadan hemen önce lazımlığa otutuyorum dediği zaman bazen illa wc yi isyiyor klozetede oturtuyorum 15 dk falan tutuyorum oyun oynuyor peçeteyle suyla ama tuvaletini yapmıyor tam bezini bağlıyorum en fazla 5dk sonra yapmış buluyorum nasıl bir yol izlesek tuvalete her dediğinde oturmaya devam ediyim mi?yoksa izliyimde yapmazsa mı oturtıyım bakalım lazımlığa oturtmamı bekliycek mi yapmak için ?

çilekçim dönemseldir canım..
regl tarihin mi yaklaştı acaba..
biz yanındayız gel sık sık dök içini..
denizpaşayada çok geçmiş olsun..biz sebamedin yoğun olanından kullanıyoruz ikini açışımda geçmiş oluyor kızarıklığı..

kuzenimden öyle bir kazık yedim ki sedacım 3 gündür ağzıma bişey koymuyorum,1 gecede 2 kg vermişim...
benim evime geldi prenses gibi ağırladım onu ama o ailem hakkında demediğini bırakmadı
internetlere kadar düşürdü olayı sonrasında bana laf sokmaya çalıştı
bende olayı sineye çekmeyip açık edince bütün aile öğrenince söylediklerini
ne yapacağın,nasıl saldıracağını şaşırdı rüsteme kadar dil uzatmaya başladılar ben neden açık ettim söylediklerini diye...

allah bildiği gibi yapsın böylelerini..
sen canını sıkma pirayeciğim..
bilen seni biliyordur.
kıskanç birimi bu insan..
huzurunu mutluluğunu kıskanmış saldırmıştır kesin..

selam güzeller.herkes iyidir umarım..

piroşum sıkma canını canım bencede seni kıskanmış galiba kuzenin.allah bildiği gibi yapsın böylelerini.

evet gülizim ama şuan onun dediklerinden eser yok ben neden anneme söylemişim bu muhabbeti tabi sonra onun ailesi de öğrendiya...

hilalim öyle bence,arkadaşımda diyor sizi rüstemle öyle mutlu görünce bozulmuştur belki
yeni sözü atıldı birde,gittim onunla ağladım kendi derdim gibi meğer o neler düşünüyormuş bizim hakkımızda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…