- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #87.321
Pınarcım üzülme aynı şeyi bende yaşadım şuan en sevdiğim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen kuzenimle görüşmüyoruz seni mutsuz ediyorsa sende uzak dur ve asla konuşma bir daha ben sildim onu defterimden ne arıyorum ne de soruyorum bazı insanlar nankördür bunu unutma ne derler insanlar çiğ süt emmiş bunu çok iyi anladım burda dillendirmeyeceğim buluştuğumuzda konuşuruz
insan sevdiklerinden böyle bişay görünce üzülüyo doğal olarak.boşver canım o senin sevgini haketmiyomuş.
minik prenses piroş napıyo?
kesin kıskanmış..piroşum kesinn..sözü atılmışya...çekememiştir...
canım gün gün değişiyorlar..kızlar yaaa benim oğlan hala konuşmuyoo.annenin her versiyonunu söylüyo başkada belirgin bişey yok.herşeyi işaretlerle ve hı uh la anlatıyo.ama herşeyi biliyo kitabından bişeyler soruyorum bulup getiriyo hemen.acaba işaretlerle anlatırken anlamamış gibi mi yasam?bu seferde sinirlenip daha kötü olursa?napıcamı şaşırdım vallabilmiyorumkismile
boşver canım bugibi insanlar için üzüldüğünü değmez..öyleymiş demekki cnm
piroşum da farkında sanki bişeylerin dün akşam beni ağlarken görmesin diye komşuya götürdü babaı
kızımın etkilenmesini istemiyorum,üzülmemeye çalışacağım,başarabilirsem
bilmiyorum artık gülizim ama bütün zehirini akıttı gitti
merhaba arkadaşlar bende 28-kasım-2008 de anne oldum tatlış ve huysuz bir kızım var
aranıza alırsanız çok sevinirim benimle aynı dönemde anne olmuşsunuz paylaşımlar yapmak isterim ayrıca çoookkk sorumda var kızım tam bir yayda benide yay gibi geriyorsempatiksalakcinni
hoşgeldin aramıza kevserra..merhaba arkadaşlar bende 28-kasım-2008 de anne oldum tatlış ve huysuz bir kızım var
aranıza alırsanız çok sevinirim benimle aynı dönemde anne olmuşsunuz paylaşımlar yapmak isterim ayrıca çoookkk sorumda var kızım tam bir yayda benide yay gibi geriyorsempatiksalakcinni
merhaba canım hoşgeldin.
hoşgeldin aramıza kevserra..
cagancukum arda birçok kelimeyi söylüyor ama cümle kuramıyor bazı çocuklar geç konuşur erkek çocukları daha zor konuşurmuş takma cnmcım akışına bırak ben öyle yaptım
kev serracım hoşgeldin aramıza ist neresindensin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?