2008 Kasım Anneleri

Pınarcım üzülme aynı şeyi bende yaşadım şuan en sevdiğim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen kuzenimle görüşmüyoruz seni mutsuz ediyorsa sende uzak dur ve asla konuşma bir daha ben sildim onu defterimden ne arıyorum ne de soruyorum bazı insanlar nankördür bunu unutma ne derler insanlar çiğ süt emmiş bunu çok iyi anladım burda dillendirmeyeceğim buluştuğumuzda konuşuruz

off ben böyle strese üzüntüye gelemiyorum kalbim hiç normal çarpmıyor şuanda sanki çok yorulmuşm koşmuşum gibi hızlı hzlı...sanki biranda durucak ölücem

insan sevdiklerinden böyle bişay görünce üzülüyo doğal olarak.boşver canım o senin sevgini haketmiyomuş.

minik prenses piroş napıyo?

kızlar yaaa benim oğlan hala konuşmuyoo.annenin her versiyonunu söylüyo başkada belirgin bişey yok.herşeyi işaretlerle ve hı uh la anlatıyo.ama herşeyi biliyo kitabından bişeyler soruyorum bulup getiriyo hemen.acaba işaretlerle anlatırken anlamamış gibi mi yasam?bu seferde sinirlenip daha kötü olursa?napıcamı şaşırdım vallabilmiyorumkismile

konuşuruz sedacım
sildim zaten onu,dün akşam ki tel.görüşmesinden sonra ablasını da sildim

insan sevdiklerinden böyle bişay görünce üzülüyo doğal olarak.boşver canım o senin sevgini haketmiyomuş.

minik prenses piroş napıyo?

öyleymiş demekki cnm
piroşum da farkında sanki bişeylerin dün akşam beni ağlarken görmesin diye komşuya götürdü babaı
kızımın etkilenmesini istemiyorum,üzülmemeye çalışacağım,başarabilirsem

kesin kıskanmış..piroşum kesinn..sözü atılmışya...çekememiştir...

bilmiyorum artık gülizim ama bütün zehirini akıttı gitti

merhaba arkadaşlar bende 28-kasım-2008 de anne oldum tatlış ve huysuz bir kızım var

aranıza alırsanız çok sevinirim benimle aynı dönemde anne olmuşsunuz paylaşımlar yapmak isterim ayrıca çoookkk sorumda var kızım tam bir yayda benide yay gibi geriyorsempatiksalakcinni

sende üzülme piroşumuzuda üzme tatlım.başka şeylerle uğraşmaya çalış.hatırladığım kadarıyla örgü falan örüyodun piroşa bolera örmüştün galiba.yine başla hem oyalanırsın hem stres atarsın.bende hep işe yaramıştır valla

canım gün gün değişiyorlar..
eylülde öyle ço konuşamıyo ama 1 gün öncesinde söylemediklerini ertesi gün bakıyon çok güzel söylüyor..merak etme annesi konuşur..art eğer anlamzsan sinirli kendini anlataması .konuşaması çocukta sinir eder bu sefer..

boşver canım bugibi insanlar için üzüldüğünü değmez..

merhaba canım hoşgeldin.

hoşgeldin aramıza kevserra..

kız gülizim uğraşıyom uğraşıyom bi gelişme yok şimdilik.ben mutfakta olyım mesele koşa koşa geliyo anneeee diye yanıma efendim diyorum heyecanlı heyecanlı bişeyler anlatıyo kendince ama anlamlı bişey yok içinde aaa öyle mi oğlum diyorum çok mutlu oluyo anlattım diye heralde.bide soru soruyorum mesela kendince cvp veriyo.çokta sevimli sıpa.bıraktım kendi haline genetik galiba bizde.babasıda geç konuşmuş dr götürmüşler sesi çıkmıyo diye.dedesi 3 yaşında konuşmuş eltimin oğlu var oda 2 yaşından sonra ses çıkarmaya başlamış sonrada konuşmuş onlara benzemiş heralde.

kızlar herkeze merhaba hastalara çok geçmş olsun ardanında 2 gündür ara ara burnu akıyor.çilek deniz oğlanın nesi var anlamadım onada geçmiş olsun. bu arada biz haziran sonundan beri bezi çıkardık kızlar wc eğitimine başlayan yada bez çıkaran kasım bebişleri varmı ben nayadır buralardan ayrı kaldım topikde açılmamış vc ile ilgili bi soruyum dedim

cagancukum arda birçok kelimeyi söylüyor ama cümle kuramıyor bazı çocuklar geç konuşur erkek çocukları daha zor konuşurmuş takma cnmcım akışına bırak ben öyle yaptım

kev serracım hoşgeldin aramıza ist neresindensin cnm

off piraye insan hiç ummadığı birinden böyle şeyler işitince dünyası başına yıkılır
ben de öyle kolay toparlanamam çok takarım
içim acır böyle hep derim şu an içimde yara oluşuyor galiba
öyle acırr
ama inan ki böyle biri için buna değmez
kendini yıprattığınla kalırsın
bencede evde yalnız takılma bu ara
birileriyle görüş konuş
gez toz havayı değiştir
bi süre sonra sende alışacaksın zaten ve hafifliyecek sıkıntın
allah herkesin gönlüne göre veriyo mutlaka birgün
boşverr

merhaba canım hoşgeldin.

hoşgeldin aramıza kevserra..

h.bulduk arkadaşlar ben k.çekmecede oturuyorum ayrıca çalışan bir anneyim aranıza katılmak hoşa.s.

polipçim doktorlar ve uzmanlar 2 yaşından sonra tuvalet eğitimine başlanılmasını söylediği için pek üzerinde durmuyorum cnm bahar ve yaz aylarının daha uygun olacağını düşünüyorum

benim kuzuş buraya geldi bugun
babası yoğun iş temposundan sonra bugun izinliydi
geld oturdu masama
kağıt kalem karaladı durdu
hiç yaramazlık yapmadı ama
gelenlerle konuştu
adın ne diyorlar buvvaa diyo çok komik
hemen çağırıyo kendince utanıyor çünkü
babaaa hüceel(yücel) gell
bakk miyaavv miyavv var
uyuyoo
millett ayyy ne tatlısın senn
bizimki arkasını dönüyoo
kollarını bağlıyoo
ıhhhh hayıyy
aman sevmeyin sakınn haa:)))
mazalllah incileri dökülürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…