- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #87.341
benim kızım konuşmayı sevmiyor başlarda kokrtum konuşamıyor diye ama iyi takip edince isteyince çok güzel konuşuyor ama pek tercih etmiyor hayla işaretle her dediği oluyor diyemi acaba
benimkide öyle cnm işaret dilini kullanıyo.ama sevmediğinden değil bilmediğinden öyle yapıyp
sende üzülme piroşumuzuda üzme tatlım.başka şeylerle uğraşmaya çalış.hatırladığım kadarıyla örgü falan örüyodun piroşa bolera örmüştün galiba.yine başla hem oyalanırsın hem stres atarsın.bende hep işe yaramıştır valla
off piraye insan hiç ummadığı birinden böyle şeyler işitince dünyası başına yıkılır
ben de öyle kolay toparlanamam çok takarım
içim acır böyle hep derim şu an içimde yara oluşuyor galiba
öyle acırr
ama inan ki böyle biri için buna değmez
kendini yıprattığınla kalırsın
bencede evde yalnız takılma bu ara
birileriyle görüş konuş
gez toz havayı değiştir
bi süre sonra sende alışacaksın zaten ve hafifliyecek sıkıntın
allah herkesin gönlüne göre veriyo mutlaka birgün
boşverr
bizdede öyle cağancukum..bizimkide anlatıyo anlatıyo bizde evet haklısın diyoz..öyle 2 cümle falan kullanamıyo..söylenen herşeyi anlıyo..artı babada geç konuşmuş mutlaka çekmiştir..zamnla konuşur sıkma tatlı canını..kız gülizim uğraşıyom uğraşıyom bi gelişme yok şimdilik.ben mutfakta olyım mesele koşa koşa geliyo anneeee diye yanıma efendim diyorum heyecanlı heyecanlı bişeyler anlatıyo kendince ama anlamlı bişey yok içinde aaa öyle mi oğlum diyorum çok mutlu oluyo anlattım diye heralde.bide soru soruyorum mesela kendince cvp veriyo.çokta sevimli sıpa.bıraktım kendi haline genetik galiba bizde.babasıda geç konuşmuş dr götürmüşler sesi çıkmıyo diye.dedesi 3 yaşında konuşmuş eltimin oğlu var oda 2 yaşından sonra ses çıkarmaya başlamış sonrada konuşmuş onlara benzemiş heralde.
bizimkide hiç tanımadığı birisine bile az buçuk derdini anlatacak kadar konuşur oldu akkabı giy güligüli gidelim çiş var çiş bittimi diye soruyolar ıııhh kaka kaka(hala işimbitmedi manasında) rutin günlük şeyler değilde sinirlenince elini kolllarını sallaya sallaya içinden ingilizce türkçe bi çok kelimeye benzettiğim makinalı tüfek gibi hololo holo sokurdanmasına hastayım en sonunda cık cık çekiyo çok hızını alamazsa parmağını gözüme sallaya sallaya bakk baakk diyo(sanırım bu kısmı beni taklit) sonra koyup gidiyo ölece ardından bakıp kalıyom çapsız nuri seniii herif olduda posta koyuyo anasına diyomalsanaalsanasmile
kev serracım bizlere yakın sayılırsın eğer istersen buluşmalarımıza ve ortak planlarımıza katılabilirsin hem tanışmışta oluruz
bizde başlamadık canımm.iyice hazır olmasını bekliyorumm..kızlar herkeze merhaba hastalara çok geçmş olsun ardanında 2 gündür ara ara burnu akıyor.çilek deniz oğlanın nesi var anlamadım onada geçmiş olsun. bu arada biz haziran sonundan beri bezi çıkardık kızlar wc eğitimine başlayan yada bez çıkaran kasım bebişleri varmı ben nayadır buralardan ayrı kaldım topikde açılmamış vc ile ilgili bi soruyum dedim
işaret diliyle anlaştıkları için kendilerini çok yormak istemiyor hınzırlar :))benim kızım konuşmayı sevmiyor başlarda kokrtum konuşamıyor diye ama iyi takip edince isteyince çok güzel konuşuyor ama pek tercih etmiyor hayla işaretle her dediği oluyor diyemi acaba
bizde başlamadık canımm.iyice hazır olmasını bekliyorumm..
işaret diliyle anlaştıkları için kendilerini çok yormak istemiyor hınzırlar :))
benim kızımda daha düne kadar çok konuşmuyordu..yeni yeni başladı..sizinkide başlar yakında..
canım yeni üye olmanın azizliğine ugradım ama ben cenentteyim neden olmasıno zaman cnm 9 ekimde myseverde buluşcaz sana da çok yakında istersen eğer özelden bana yaz
pirosum yazik olmus canimya,kendi kendine yapmis kuzenin takma kafana..resmi olursun bundan sonra ..
kevserra hosgeldin aramiza,demek cimcimen var..adi ne?
benim böcük simdi uyudu,ben hangi koltuga oturursan oraya ben oturabilirmyim diyip kaldiriyor beni
sonrada otururp siritiyor sebek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?