2008 Kasım Anneleri

benim kızım konuşmayı sevmiyor başlarda kokrtum konuşamıyor diye ama iyi takip edince isteyince çok güzel konuşuyor ama pek tercih etmiyor hayla işaretle her dediği oluyor diyemi acaba

benim kızım konuşmayı sevmiyor başlarda kokrtum konuşamıyor diye ama iyi takip edince isteyince çok güzel konuşuyor ama pek tercih etmiyor hayla işaretle her dediği oluyor diyemi acaba

benimkide öyle cnm işaret dilini kullanıyo.ama sevmediğinden değil bilmediğinden öyle yapıyp

bilmem ki valla çocuğuna göre değişiyor ya
herşey de dışardan etki olduğunu zannetmiyorum ben
çocukların belli bi karekteri davranışı var
hepsi farklı
sedacım sevebilirsen ne mutlu bize:))
akşam eşimle ben onu öpebilmek için neler yapıyoruz bi görsen(
hiç hoşlanmıyor yaaa
sinir oluyorumm

haklısın cnm valla belki kafam dağılır

derincim aynen yazdıklarını hissediyorum birebir
sanki eriyip bitiyorum gibi geliyor...
ama değmez geröekten takmamayı başarabilim inş.
yarın konsere gitçektik biliyosunuz tam da konserliğim diyorum rüsteme gitmeyelim istersen dedi ama çok istiyor gitmeyi biliyorum,belki bana da iyi gelir

bizdede öyle cağancukum..bizimkide anlatıyo anlatıyo bizde evet haklısın diyoz..öyle 2 cümle falan kullanamıyo..söylenen herşeyi anlıyo..artı babada geç konuşmuş mutlaka çekmiştir..zamnla konuşur sıkma tatlı canını..

bizimkide hiç tanımadığı birisine bile az buçuk derdini anlatacak kadar konuşur oldu akkabı giy güligüli gidelim çiş var çiş bittimi diye soruyolar ıııhh kaka kaka(hala işimbitmedi manasında) rutin günlük şeyler değilde sinirlenince elini kolllarını sallaya sallaya içinden ingilizce türkçe bi çok kelimeye benzettiğim makinalı tüfek gibi hololo holo sokurdanmasına hastayım en sonunda cık cık çekiyo çok hızını alamazsa parmağını gözüme sallaya sallaya bakk baakk diyo(sanırım bu kısmı beni taklit) sonra koyup gidiyo ölece ardından bakıp kalıyom çapsız nuri seniii herif olduda posta koyuyo anasına diyomalsanaalsanasmile

ben bu hallerine hastayım zaten:asigim:

Son düzenleme:
bizde başlamadık canımm.iyice hazır olmasını bekliyorumm..

işaret diliyle anlaştıkları için kendilerini çok yormak istemiyor hınzırlar :))
benim kızımda daha düne kadar çok konuşmuyordu..yeni yeni başladı..sizinkide başlar yakında..

sıkıştırın anacım tabiki sıkıştırcaz hepberaber bücürgillerimizi:))
biraz bağırabilir ama korkmayın:))

umarım canımya çünkü kafama takıyorum istemedende olsasempatiksalakcinni

pirosum yazik olmus canimya,kendi kendine yapmis kuzenin takma kafana..resmi olursun bundan sonra ..

kevserra hosgeldin aramiza,demek cimcimen var..adi ne?

benim böcük simdi uyudu,ben hangi koltuga oturursan oraya ben oturabilirmyim diyip kaldiriyor beni

sonrada otururp siritiyor sebek.

o zaman cnm 9 ekimde myseverde buluşcaz sana da çok yakında istersen eğer özelden bana yaz
canım yeni üye olmanın azizliğine ugradım ama ben cenentteyim neden olmasın

evet canım 28 kasımda doğdu adı:serra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…