2008 Kasım Anneleri

Bende simdi form doldurdum babamin isyeri adresini verdim,bakalim gelicekmi?

ya anlamadim ama niye ücret almiyorlar,yani neden sadece kargo ücreti?

sonrasinda bisiy cikmasin?ben burda öyle bi halt yedimde kurtulana kadar canim cikti.

Bende simdi form doldurdum babamin isyeri adresini verdim,bakalim gelicekmi?

ya anlamadim ama niye ücret almiyorlar,yani neden sadece kargo ücreti?

sonrasinda bisiy cikmasin?ben burda öyle bi halt yedimde kurtulana kadar canim cikti.

bencede ya niye ücretsiz?
ilk arayan şukadar kişiye ücretsiz filan diyorlar mı reklamda pek dikkat etmedim

bizde seni seviyoz tatlım...

benim kuzu uyandı görüşürüz sonra.öptüm kocaman..

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
görüşürüz cnm

Cnmmmm piroşumm valla açık ve net ilaç gibiyiz birbirimize değil mi 
Haciii söyler sana meraklanma tek tek yollayamadım hepinize çok önemli değil zaten
Birde piroşum bişey sorucaktım sana geçen resimlerde piroşta çıkartmalı bi kitap vardı çok hoşuma gitti bana ismini falan yazsana ardaya dalayım

yok çileğimm..hiç sorun olmuyo..eşim istemiş geldi bize..hiç bir sorun çıkmadı..faydalı bi kitap iste sende..

istedim zaten canim..

dün kocise bahsettim vardir altinda bisi bedavaya kitapmi verirler dedi!

cok giciktir kendileri hayatin bile bedava olmadigini düsünür hep

ya kızlarr..
eylül ne yapıyo..anlatayım size..
benim kız geçiyo aynanın karşısına..başlıyo bağırmaya..kendine gülüyoo, dil çıkarıyo, özelliklede sanki kavga eder gibi bağırıyo, kaşlarını çatıyo,,alem ya..sizdede varmı aynı durum..

Denizde aynaya bakmayi cok seviyor,ama genelde karsisinda oynadigi icin daha baska hareketleri kesfetemedi oynak..

Gülizim Anıl da ayna karşısında konuşuyo, kahkaha atmasa da gülüyo.Ama Anılı çok güldüren en önemli şey babasına zarar vermek. Gözlüğünü yere düşürmek, çimdik atmak, adamın kıllarını çekiştirmek((

KevSerra hoşgeldin aramıza...

Piroş sen de üzme canını.Hakettiği değeri ver ona ve düşünme...Piroşa da yazık, ağlama yanında..

normal süreçler o zamn..bu ayna işleri..
babasınden ne istiyo ki o kadar yaramzzz...:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…