- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #87.381
burad arkadaşın oğlu var 4 yaşında çok güzel oynuyo..geçende festival vardı orad dans gösterileri falan vardı, oyun havları falan herkes gösteriyi değil bizim arkadaşın oğlunu izledi..o kadar güzel oynuyo kii.. bırak oyansın kıı..çocuk balet falan olur ne bileyimm..:)))hm yok gülizim normal bence mimikleri kesfediyorlar..da bu oglan cok oynak insl.büyüyünce böyle olmaz:)
senin oğlanda değişik eğleniyo ahretimm :)))Gülizim bilmiyorum.Babasının kızma, sinirlenme mimiklerine gülüyo. Yapıyo yapacağını ve babasının yüzüne bakmaya başlıyo.Kaşlarını kabartırsa babası kahkahalar atıyo((
tan sağtürk gibimi olsun diyosunnn:))))Denizden balet olmaz leyn dana gibi bu cocuk.kibar diilki hatlari söyle kiviriken insanin ici gecsin.:)))))))))))))))
tan sağtürk gibimi olsun diyosunnn:))))
kız zamnal olur belkimm..belli olmazz....
neyse güzeller ben çıktım öptüm hepinizi...
Çileğim Deniz Paşa ordaki dili öğrensin, Türkçe ana dili zaten, birkaç dil daha öğrendi mi hayatı kurtulur.Tercüman olsun:)))
beyaz işte budur diyorum başkada sözüm yoktur ,anladın sen onu ..
iyi geceler kızlarrr
geçmişe baktım geldim eymenve duru hastaymış geçmiş olsunnn
bende kocişle kuzumu uyuttum geldim
bende aldım oyun hamuru pek sevdi kuzum bende düşünüyorum masa sandalye deniiznki çok güzelmiş çileğim güle güle kullanın ama trabzonda ve giresunda ikea yok
bende caiolu falan alıırm çok sveiyor yağmur çünküü
kitaptan bende spiariş verdim saphişimin dediğine göre oldukça güzelmiş
bakalım elince göricezz
bende bugün işten sonra kuzenimin bebeğine bakmaya gittim çok tatlıydı maşallah 2900 gr doğmuş küçücüktü içim bebek çekmedi değil:)
beyazım saçların süper olmuş bende siyah yaptım eklicem resim çekince....
iyi geceler
beyazım meleğim çok yakışmış bence en yakışanda bu renk sana ren rengine çok gitmiş başka renkler deneyipte saçını yıpratma derim ben
yarın ardanın 3 ay kontrolü var ya bebeğim cumartesi 3 aylık olucak nasıl geçiyor zaman yeni doğanlıktan çıkıp bebk oluyor sanki 3 ay bitince bana öyle geliyor artık daha rahat edebiliyorsun dışarı çıkarken hopaltıyorsun güldürüyorsun vs.artık bebek ya en güzel en minik halleri çok çabuk bitiyor çok severim ben yeni doğan bebeği onun kokusunu en değerli zaman bana göre ilk 3 ay şimdi dahada çabuk geçicek zaman güldü emekledi sıraladı derken yaşında oluverir gene ayy gece gece duygusala bağladım mertinde 2 yaşı geliyor ya duygularım tavan yaptı bu aralar :)))))))
iyi gecelerr..herkez uyudu beni uyku tutmadi..beyazmelek sac rengini cok begendim,facede yazdigim gibi
bu renk sana cok yakismis güle güle kullan..
lavinya bende almak istiyorum oyun hamuru heveslendim iyice,bi ara cikip bakicam.
kriko ne zaman 3 aylik oldu ardacik ya?ne cabuk geciyor zaman..
yusufum iyi geceelr sanada,simdi burdayim :)
Günaydın tontişler..2 Ay kadar çok yoğun olacam.Ara ara girecem
Beyazım saçlar süper olmuş..Güle güle kullan canım..
selaam..
beyaz saçlar süper olmuş..çok şıık..
bizde kuzumla keyif yapıyoruz..
çok tatlı ya nasıl mutlu kalktı maşallah..
anne hadii yaa diye çekiyo bide beni..
bugün diyetimin 10.günü ve 3 kg vermiş bulunuyorum..sandığımdan daha yavaş verdim sanırım ama sağlıklı olan bu..
beyazım cok cıcı olmussun canım
yasmın kolay gelsın sana da
amın ıyı keyıfler
günaydın kızlar..
kızım karyolasında yatmaya başladığından beri daha dinç oluyorum..
psikolojim iyiden iyiye bozulmuştu..allahıma şükürler olsun ki şimdi iyiyim..
meleğim saç rengini ve kesimini çok beğendim..
benimden acilen kuaföre gitmem saçıma şekil verdirmem gerekiyor..
biraz uzayınce ne şekil kalıyor nede renginde renk..
neyse hepinizi öpüyorum..
günaydın kızlarrrrr..
lorem başınız sağolsun canım...
melekk çok güzel olmuş renginn..sana çok yakışmışş..
yasminim yoğunmuşun kolay gele ahretimm..
mealle 3 kilo vermişsin ..ne güzel bende pazaretsiden beri diyetteyimm..daha tartıladımm..bakalım ne kadar verebileceğim..:))
senin kaç kilon kaldı..
Günaydın canlarımmmm
lorecim başınız sağolsun canım Allah mekanını cennet etsin
Beyazımmm çok yakışmış cnm güle güle kullan kesimde süper
Gülizim kuzum seni yalnız bıraktım bu hafta pazartesi moduma girerim inşallah 1-0 öndesin hacı :):):)
günaydın,
Anaokulu Dergisi / 3-6 Yaş Anne Çocuk Eğitim Dergisi / Boyut Yayın Grubu adresinden form dolduruyorsun amincim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?