2008 Kasım Anneleri

Gülizim bilmiyorum.Babasının kızma, sinirlenme mimiklerine gülüyo. Yapıyo yapacağını ve babasının yüzüne bakmaya başlıyo.Kaşlarını kabartırsa babası kahkahalar atıyo((

hm yok gülizim normal bence mimikleri kesfediyorlar..da bu oglan cok oynak insl.büyüyünce böyle olmaz:)
burad arkadaşın oğlu var 4 yaşında çok güzel oynuyo..geçende festival vardı orad dans gösterileri falan vardı, oyun havları falan herkes gösteriyi değil bizim arkadaşın oğlunu izledi..o kadar güzel oynuyo kii.. bırak oyansın kıı..çocuk balet falan olur ne bileyimm..:)))

tan sağtürk gibimi olsun diyosunnn:))))
kız zamnal olur belkimm..belli olmazz....

neyse güzeller ben çıktım öptüm hepinizi...

:) yok yok bundan kamyoncu filan olur,hafif göbek kivircik saclar. :)

ayy duysa bunlari kizar bana ..hayiyyyyyyyyy annee ben öyle diiilimmmm tabi :))))))

Çileğim Deniz Paşa ordaki dili öğrensin, Türkçe ana dili zaten, birkaç dil daha öğrendi mi hayatı kurtulur.Tercüman olsun:)))

ing.ve norvecce mecburi ögreniyorlar zaten canim..

norve vatandasligina basvurdum korumali gecicez,hayatini kurtarmaya calisiyoruz valla.

kizim bu dansci neyim olur cok oynak coook

beyaz işte budur diyorum başkada sözüm yoktur ,anladın sen onu ..

Günaydın tontişler..2 Ay kadar çok yoğun olacam.Ara ara girecem

Beyazım saçlar süper olmuş..Güle güle kullan canım..

beyazım cok cıcı olmussun canım

yasmın kolay gelsın sana da

amın ıyı keyıfler

sağolun kızlar iyi dilekleriniz için sonuna kadar hepsini okuyayım geçmnişin dedim ama yok eymende varki mümkün değil
hepinizi seviyorum canlarım opuyorumnanaktan

kitaptan bende sipariş ettim bakalım ne zaman gelecek

bugün girmem imkansızdı dershane sabah eymen falan herkes iyidir inşallah
lorem bi yakınını kaybetmiş heralde yanlış anlamadıysam başınız sağolsun canım benim

eymen daha iyi şükür ateşi sabah 7den beri bir daha yükselmedi maşallah artık antibiyotiğe devam inşallah daha da iyi olacak kuzum

günaydın güzeller şaşırdınız dimi bugün dükkanı ben açayım dedim opuyorumnanaktan
oğlum bu gece hiç rahat uyumadı sık sık uyandı durdu, hastalığın etkilerini koruyor tabi hala, sabahta erken kalktı bi 15 dk önce uyandı şuanda kucağımda size selam veriyoruz teyzeleri

saat 10.00da deneme sınavım var zorlasam tekrar uyuturum da zorlamadım artık kendime bi kahve yaptım biraz kekle yiyip gidicem hem ayılmış olurum eymende öğleyin uyur rahat rahat en azından

şimdi bişeyler yiyeyim eymen de ortalığı kokuttu bezini değşeyim tekrar görüşürüz öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…