selamlar kızlar, yoğun bir pazarın ardından biraz dinlenmedeyim bi bakayım dedim
eymen hala hasta gibi mız mız huysuz uykusuz bişey oldu mahvoldum kaç gündür yorgunluktan, bir de dershaneler var poff hepsi üst üste geliyor bende hastayım ağrı kesicilerle duruyorum
sol yanağımda müthiş bir acı, kulağımda da sancı var, sanırım üşütme, yarın vaktim olursa doktora gidicem ama olacağını sanmıyorum
eymenin boğazlar iyi gibide köpek dişleri geliyor onun için ara ara ateş devam ediyor, iştahsız, geceleri iki saatte bir uyanıyor, sürekli de peşimde anne anne valla bunalıma girdim diyebilirim
uykusuzluk,yorgunluk,stres hepsi üst üste geldi
bugün çok şükür biraz daha iyi gibi dün yatakta ağladım kaç saat çocuğum donuk donuk bakıyor benzi sarardı gitti hiç bişey yemiyor diye, ama bugün boğazından iki lokma bari geçiyor keyfi biraz daha yerinde, gülüyor en azından, inanın gülmüyordu bile kuzum, öğleyinde iki saat iyi uymuş bugün aman nazar etmeyeyim darısı geceye inşallah
kocişlede birbirimizi yiyoruz bu dönemde, ikimizde yorgun gergin olunca birbirimize sarıyor valla elimden gelse bir kaşık suda boğacam adamı hıncımı ondan alıyorum sanırım
cagancukum seninde eşine ço gemiş olsun şuan seni çok iyi anlıyorum ve allah kolaylık versin diyorum
yusufumuz bende cagancuka katılıyorum bencede o hafıza gelişimi setleri için henüz çok erken
ve de geçen haftada söylemiştik burda hafta sonları pek kimse olmaz böyle iki üç kişi gelir yazar gider
krikom maşallah kız sana iki çocukla neler yapmışsın öyle valla ben uğraşamıyorum ütülerim var kaç haftadır bekliyor bende bilmiyorum bu sınavı önceliğe alınca bütün işler ertelendi mecburen
bu arada sanada geçmiş olsun güzelim
safişim okyanus nasıl oldu daha iyidir inşallah
amincim valla benim de canım çiğ köfte istedi ki ben o kadar yiyemem bile ama anlatınca ağzım sulandı cokacimcoook