2008 Kasım Anneleri

selam..
herkese iyi hafta sonları..
bugün forum istanbula akvaryuma gidecektik kuzum bayılacaktı ama müstakbel gelinimiz gelecekmiş tabi iptal hemen, e bide eşim iş arkadaşının nikahına davetli..
çiğ köfte partisi var ve ben bi çiğköfte delisi olarak tadına bakamıycam ohaoldumsmile

selamlar,
bende herkese güzel bir haftasonu diliyorum..çalışanlara iyi dinlenmeler..
ben ilk defa bu gece 1den 6 ,30 a kadar deliksiz uyudum sayılır.. benim kerem her gece yanımıza gelirdi 2de felan bu gece saat kaçtı bilmiyorum bir mızırdandı kalkayım derken ses kesilince bende yattım oda 6,30 kadar uyumuş..
ama düne has bişeydi sanki.. çünki dün çok koşturdular akşama misafirim vardı gündüz babayla kudurdular artı karşı komşuya geçtiler benimki bilgisayarlarındaki arızaya bakmaya giderken kuzularıda götürdü onunda iki oğlu varmış koşturmuşlar anlaşmışlar.. bende börek açtım onlar yuokken çok güzel oldu ımmmm..:))
sonra akşamda gelen misafirin oğluyla koşturdular.. birde üstüne onlar 12 ye doğru giderken bizimkiler bizide gezdir diye babaya arabanın anahtarını getirmişler ağlıyor misafiri gönderdik bizde turlamaya çıktık..:)) çok yorulmuşum gelince biraz evi dağıtıp uyudular ondan gece kalkmaya bile halleri kalmadı sanırım...
inş. kerem yatağına alışır bu gidişle..
meleğim eymen daha iyiymiş atlatır inş.
amincim çiğköfte iyi yapılırsa kaçarmı arkadaaşım.. ama sanki senin bir sağlık sıkıntınmı vardı öyle hatırlıyorum ondanmı yiyemiyeceğim dedin..
yusufumuz selam teknik setler hakında bir fikrim yok sanada iyi hafta sonları...:))

yok tatlım sağlım sorunum çok şükür..diyetteyim..

inan annemin çiğköftesini yiyen herkes hayatının en güzel çiğköftesini yediğini söyler istisnasız..

valla dünya birleşse annem gibi yapamaz...ufff canım çektiii...

maşallah kuzulara yaa komşulara geçiliyor artık demek:))

selam herkeze,biz bu sabah niyeyse cok erken uyandik.Sonra bi ara koltuktan düstük ve simdi uyuyoruz.sürekli hopluyor koltuk tepelerinde b uson belliydi zaten,süper bi ucus yapti ama kizcagim ibildigi icin hic ses etmedi:)kuzumyaa tombl kedim co ktatli ama cok yaramaz simdi uyudu nihayet.

melek eymen daha iyiye gidiyor anlasilan,cok sevindim buna.

nazlicim sende iki tane canavar uykusuzluk yorgunluk iki kat yani

amincimmmm bayilirim cig köfteye ben ve hayattaa yemeden duramazdim,iradene hayranim.

bu arada gelinde gelin anlasilan,insl.sonunuzda böyle devam eder..

bugün uzun olcak,koci gelsin pasa uyansin gezmeye cikicaz,bakalim sebek neler yapcak.

geçmiş olsun çilekçim..
tepeden inmeyen bi tanede bende var..
inan düz duvara tırmanıyor..
şifonyerim çok yüksek benim..önce kaymasın diye çoraplarını çıkarıyor sonra tepeden elleriyle tutup ayaklarıyla tırmanıyor..al sana düz duvara tırmanmak:))
ama insanın ömründen ömür gidiyor..aşkı sürahiye ulaşmak için mutfak masasına 3 sn.de çıkma rekoru kırdı en son..egale etmesini bekliyoruz :))
gelinimiz maşallah çook tatlı çook güzel ve çok iyi karakterli..iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım..
iyi eğlenceler bu arada:))

selam iyi geceler hanımlar

kocişim kışlık için 5 kilo barbunya aldı onları ayıkladım attım dolaba 3 kiloda çalıfasulyesi attım kışlık şişe domateslerimizde yapmıştık annemle daha önceden zaten 22 kilo birtek bamya istiyorum kışlık birde 2 kilo daha çalıfasulyesi alsak iyi olur bu sene böle çbuk yapılcak yemekler lazım bana hemen buzluktan çıkarılıp yapılcak 2 tane çocukla pratik olmak lazım
anneciğim tarhanada yapmış verdi 1 kilo mert hiç sevmiyor tarhana yeiyor ama umarım arda sever

yanlız size bişi sorcam kırmızı biber almış kocam ama biraz abartmış ben çok severim közlenmiş kırmızı biberi ama abartmış yani közleyip buzlağa atsam olur demi kışın çıkartır yaplar sarımsak limon ohh miss acil müsafirde iyi olur

krikom kırmızı biberi közleyip buzluğa atabilirsin,içini boşaltıp dolmalık olarak çiğden atabilirsin,içini boşaltıp yuvarlak yuvarlak kesip kızartmalık/yemeklik olarak atabilrsin,kırmızı biber turşusu olarak saklayabilirsin

aminmellel canım hafıza setlerini düşünmediğini yazmışsında nedeni var mı acaba zararlı yönü falan merak ettimde çünkü araştırıyorum baya eğitici yöleri varmış

selam ay dün akşam yatağa yattım bir mide ağrısı bulantısı vs dedim herhal mide kanaması geçiriyom ben sabaha kadar çok kötü geçirdim sabah daha da kötüleştim elimi bile kaldırmıyordum allahtan pazar oldu kocam evdeyken teşim 40 buldu çok fena üşüttüm sanırım ben çok terliyen bir yapya sahbim dışarda falan rüzgarı yedik dün teli terli yiğit çocuklara baktı sağolsun bir ara dışarı çıktım ki ev berbat herşey yer değiştirmiş mutfağı talan alanı yapmış kocam birde üstüne ikisi birden durmayınca adamın gözlerinde görüdüm çaresizliği annemi aradım şimdi onlar var çok miğdem bulanıyor ya bide kızartma yapmışlar ölecem burda ben yine yatıyım otururken baş dönmesi ve miğde bulantısı artıyor çok

krikitosum çok geçmiş olsun canım.dikkat et kendine.çabucak iyileşirsin inşallah.

yusufumuz canım erken değilmi daha hafıza setleri için.bende baktım şimdi en erken 3 yaş diyo.zorlanırlar bence daha erken.

slm kızlar.çok kötü bi pazar geçiriyoruz.eşim hasta çağanındas hiç keyfi yok.dün akşam hiç uyumadı bende çok uykusuzum.ama bütün gün eşime oğluşuma hasta bakıcılık yaptım.şimdide kendime çay yapıcam ayılmam lazım çok uykum geldiii.

selamlar kızlar, yoğun bir pazarın ardından biraz dinlenmedeyim bi bakayım dedim

eymen hala hasta gibi mız mız huysuz uykusuz bişey oldu mahvoldum kaç gündür yorgunluktan, bir de dershaneler var poff hepsi üst üste geliyor bende hastayım ağrı kesicilerle duruyorum
sol yanağımda müthiş bir acı, kulağımda da sancı var, sanırım üşütme, yarın vaktim olursa doktora gidicem ama olacağını sanmıyorum

eymenin boğazlar iyi gibide köpek dişleri geliyor onun için ara ara ateş devam ediyor, iştahsız, geceleri iki saatte bir uyanıyor, sürekli de peşimde anne anne valla bunalıma girdim diyebilirim

uykusuzluk,yorgunluk,stres hepsi üst üste geldi
bugün çok şükür biraz daha iyi gibi dün yatakta ağladım kaç saat çocuğum donuk donuk bakıyor benzi sarardı gitti hiç bişey yemiyor diye, ama bugün boğazından iki lokma bari geçiyor keyfi biraz daha yerinde, gülüyor en azından, inanın gülmüyordu bile kuzum, öğleyinde iki saat iyi uymuş bugün aman nazar etmeyeyim darısı geceye inşallah

kocişlede birbirimizi yiyoruz bu dönemde, ikimizde yorgun gergin olunca birbirimize sarıyor valla elimden gelse bir kaşık suda boğacam adamı hıncımı ondan alıyorum sanırım

cagancukum seninde eşine ço gemiş olsun şuan seni çok iyi anlıyorum ve allah kolaylık versin diyorum

yusufumuz bende cagancuka katılıyorum bencede o hafıza gelişimi setleri için henüz çok erken
ve de geçen haftada söylemiştik burda hafta sonları pek kimse olmaz böyle iki üç kişi gelir yazar gider

krikom maşallah kız sana iki çocukla neler yapmışsın öyle valla ben uğraşamıyorum ütülerim var kaç haftadır bekliyor bende bilmiyorum bu sınavı önceliğe alınca bütün işler ertelendi mecburen
bu arada sanada geçmiş olsun güzelim

safişim okyanus nasıl oldu daha iyidir inşallah

amincim valla benim de canım çiğ köfte istedi ki ben o kadar yiyemem bile ama anlatınca ağzım sulandı cokacimcoook

kirikom marifetli arkadaşım çok geçmiş olsun öncelikle..
baya yapmışsınız valla ne güzel..

biz çook fazla biber közledik valla kaç kilo hatırlamıyorum bile..
biz közleyip buzluğa atıyoruz sonra sarımsak maydanoz ceviz veya sarımsaklı yoğurtla karıştırıp yiyoruz..
ben brokoli salatasına, sebze salatalarına herbişeye koyuyorum valla..

25 kilo domates yaptı annişkom canım benim..
yarısı buzluğa yarısı kaynatıldı kavanozlara..

bol barbunyada koyduk..
patlıcan koymak iyi değilmiş ama biz közleyip koyduk salatasını çok seviyoruz çünkü..

koydukta koyduk valla..

cağancuk çok geçmiş olsun canım üzüldüm allah şifa versin inşallah..

beyazmelekçim allah yardımcın olsun..dönemsel sıkıntılar bunlar..
kendini çok dinleme canım..

yusufumuz en güzel kayınvalide evde olmayandır:)))))))
canım benim şahsi görüşüm oğlumun yaşıtlarından çok daha fazla üstün özellikleri olmasını istemem..
standartlara uygun olmayan çocukların beraberindeki sorunlar say say bitmez asosyallik ve başarısızlık en belirginleri mesela..
benim oğlumda herşeyi çok erken yaptı ve maşallah biraz fazla gelişmiş bi çocuk mesela bu beni bazen tedirgin bile ediyor.. zaten fıtratına uygun yaşayan çocuğun -hem sosyal olanaklar olarak hem beslenme olarak- hafızası güçlü olur..
yeterki dışardan tv..saçma reklamlar..kötü arkadaşlar kötü beslenme hazır gıda gibi etkenlerle ketlenmesin..

kızlar bu arada çok az kaldı nişanımıza ve ben makyajıma daha karar veremedim..
burda seramik mi yaptırsam bursaya gidince normal makyaj mı yaptırsam..
çok pahalı söylüyorlar seramiğe içimden o kadar para vermek gelmiyor ama ordada makyajla uğraşmak istemiyorum..
eşim yaptır gidelim stres olma yolda diyor ama bakalım..
çok heyecanlı..
rabbim çocuklarımızada yaşatsın bizede göstersin..

Son düzenleme:
makyaj kaç dakika kaç saat tutarki canım ya, yarım saat bir saate bitirirler gibi geliyor bana seramik nasıl olur hiç bilmiyorum hiç denemedim fazlada bilmiyorum nasıl olur

bende kendimi dinlememeye karar verdim stres altında olduğu için hiç olumlu şeyler düşünmüyorum saçma sapan takıntılar kalıyor geriye
dün gee kaç defa oğlumu ölmüş düşündüm ağladım kaç saat öyle geçti hatırlamıyorum, gerginlikler sıkıntılar o taraftan çıkıyor ortaya, bir de eymenin birkaç gündür hasta olması iyileşmemesi daha da yıpratınca ortaYA bu sonuç çıkıyor
en iyisi hiç kasmamak, rahat olmaya gayret ediyorum normalde de rahatımdır aslında stres vardır ama hakim olmaya çalıırım bu sefer hepsi üst üste gelince noluyoruz dedim erkekseniz teker teker gelin :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…