2008 Kasım Anneleri

selamlar herkeze,misafirim vardi anca actim pc`yi.söyle bir baktimda..

krikom gecmis olsun canim..

melekcik insl.atlatir eymen,hala disimi vardi cikmayan?ben hepsi bitrmistir diye düsünüyordum.

amincim canim benim,ben senin yerinde olsam porselen makyaj yaptirmazdim.her ne kadar

iyi yapanda güzel duruyor deselerde bana dogal gelmiyor.cok güzel ve temiz bir yüzün var..porselen filan

yaptirma derim ben.Cok hafif soft bi makyaj yap kiyafetine uygun olarak.gri ve hafif siyah tonlari

eminim sana cok yakisicak.özellikle gözlerini belirtirsin süper olur.hafif seftali tonuda ruj ve allik nefis

olursun.yinede kendi fikrin ama bence porselen hic dogal durmuyor.

cagancukum cok gecmis olsu nesine.bu ara salginmidir nedir her evde bi hastadir gidiyor.

canım porselen makyaj çok güzel oluyo doğal duruyo ve hiç bozulmuyo.ben düğünümde yaptırmıştım ağlamama rağmen akmadı hiç.verdiğimiz paraya değdi.çok uzun sürmemişti yapmalarıda.resim bulursam eklerim bi ara.annemlerdeki bilgisayarda var ama burda yok.

bu arada sağolun kızlar.geçmiş olsun dilekleriniz için.eşim biraz daha iyi.çağanda bütün gece oynadı şimdi yatırdım burnu çok tıkalı uyuyamıyo buhar makinesi çalıştırdım yanında.uykusuz bi gece beni bekliyo yine...

Günaydın kızlar.Yavrumla yanak yanağa bir haftasonu geçirdim.Aşkından ölücem yaww:)) Yoğunduk biraz. Cumartesi doktor kontrolüne gittik.Eşimin eski işyerinden arkadaşı ailesiyle çaya geldi akşam..Pazar günü markete gittik.Ordan annemlere ve gelince ev temizliği derken 2 gün eridi bitti(

Cagancuk ve Beyazım geçmiş olsun.Hastalıklar başladı.Anılın burunda tıkalı gibiydi ama inşallah olmaz hasta

Amincim makyajın türlerini bilmiyodum.Hangisi güzelse ondan yaptır, üşenme, kaç kere nişanlanacak kardeşin,değil mi yaa:)

Nazlıcım Kerem Paşa yatağına alışır inşallah da anneyle babayı azad eder:)

Öğle arası görüşürüz..Byyy

Çitom günaydın sanada.Napıyon kıı?Alabildin mi treni? Ben gittiğimde bitmişti(

Zeynamın da doğum günü kutlu olsun.Nice mutlu yaşlara.19.Yaşın kutlu olsun:)))

Son düzenleme:
gunaydınnn

bız de ıkı gunluk tatılı evımızde bıtırenlerdenız
cumartesı benım kontorlum vardı 2 saat kadar doktora gıdıp geldım
onun dısında hıc cıkmadık
hem ben cok halsızdım hem de hava bıraz serttı evımızde vakıt gecırelım ıstedım
guzel yemekler yaptım
kestane pısırdık oturup tv ızleyıp sevgı yumagı olduk
kuzum gozlerımden opuyor sureklı annemmmmm dıyor
ıcıme sokasım gelıyor

gece ruyamda kk olarak bulusmustuk
hatta cılek bıle gelmıstı gunubırlık
denız pasa abısıydı hepsının
bır avm de bulusmustuk ve cılekle ben kuzuları uyutmak ıcın ust kata cıkmıstık
pıros ve ayca geldıler yanımıza cok gulduk eglendık
hatta bır ara cılegın kayınvalıdesı aradı tr geldıgınden habersız
alısverıse cıktım anne dıye cevap verınce kahkahayı patlattık hep beraber
cok eglencelıydı ama

günaydın
herkeze harika bir hafta dilerim ama ben keyifsizim grip olacam heryerim agrıyor kızımında burnu tıkalıydı

hasta olan herkezede acil şifalar

hiç keyfim yok ama sizden enerji almaya çalışacagım

Aldım yaso aldım.Ama benim oğlan raylarını kırmayı pek sevdi,Bitin rayları alıyor eline çatır çatır kırıyor.Şu an trenin gideceği bir ray yok.:)))

Eymenime ve çağana geçmiş olsun.Hemencecik iyileşsinler inşallah..

Lorecim günaydın..Ne güzel bir hafta sonu.Evde mırıl mırıl,,Dışarısı soğuk kanepede kıvrılıp yatmak filan bayılırım:)

Kevserra günaydın geçmiş olsun..

cıtosum aynen oyle
kedı gıbı sıcak evımızde cekırdek aıle olarak vakıt gecırdık
allah yuvalarımızdan huzuru eksık etmesın

kevserra sımdıden onlem almaya calıs canım
daha haıfı atlatırsın ınsa allah

kızlar herkeze günaydın hastalarada acil şifa olsun inşallah bizde ilk kreş haftamızın sonunda ilk tatilimizi geçirdik gündüz uykuları biraz bozulmuş ardanın okula gidicenmi diye sorunca koca bi cık çekiyo:) eşşek sıpası sabah yine yarım saat kreşin kapısında atlatmaya çalıştık Allahım sen yardım et yarabbim ne zormuş bu çocuk işi

kızlar günaydın
cuma günü eve gittim buğrişin keyfi yerinde ama azıcık ateşi vardı
eşime sabah gidiyoruz doktora dedim
randevusuz biraz bekliyoruz falan ama bakıyo sonuçta doktor
eşimde diştendir hemen gitmeyeleim dedi
dişten ateş olmayacağını öğrenmiştim daha önce allahtan da aklıma geldi
hayır gidilecek diye ısrarcı oldumki zaten gece ateşi hiç düşmedi
şurupla bile ancak hafifledi
sabah erkenden gttik boğaz enfesiyonu olmuş
agumentine başladık ciğerlerine inmesin diye ilaçlar da verdi
uykusuz geçti haftasonum
saat başı oğlana baktım
annem beni hep korkutur ateşten ben küçükken çok havale geçirmişim
allah korusun
şimdi iyi ama çok şükür ilaçlara erken başladık fazla ilerlemedi galiba
buluşmaya kadar tamamen düzelcezz inş.:)

Slm kızlar herkeseee iyi haftalar
Buhaftasonu acayip yoğun geçti oğluşumu oyun parkına götürdüm sonra ona playdoh oyun hamuru aldım hayvanlı olan setten tam avm den çıkarken haribo şekerlere daldı hepsinden yemek sitiyor böcek en son şekerlerimizi de alıp efimize döndük hamurları sadece elleriyle yoğurdu daha bilincinde değil tabii kimseye de dokundurtmadı kendi oynayacakmış dokununca yeni tepkimiz çığlık avazı kadar çığlık attı ertesi gün güzel bir Pazar kahvaltısından sonra ikea ya gidelim dedim mamut masalara bakmak için ilk önce istanbul foruma uğradık arda uyuduğu için rahat rahat dolaştık e bebekte masa sandalye beğendim hani şu sandalye masa birleşik olan ama kararsız kaldım biraz hafif gibi geldi arda bey uyandı bikaç şeye bindirip ikeaya gittik mamutlara bakmak için ama felaket bir kalabalık bunaldık bektım masalara büyük geldi bana yer yok onu koymak için araştırmalara devam yani saat 6 gibi eve döndük yumurtalı çiğköfte yaptık yedikten sonra bize yakın bi avm var oraya gittik çocukları oyun parkına soktuk bir saat falan dolaşıp eve geldik ama çılkım çıkmıştı yoğun ama güzel bir haftasonu geçirdik

Hasta bebişlere geçmiş olsun

kızlar cumartesi istinye park ca da alışveriş yapıyordum
babası kasa sırasına girdi
oğlanın peşinde ben koşuyodum
bir ara babasının yanına gitti
ben de bi şeye bakıp gelecem dedim eşime
gözkulak ol dedim
eşime sıra gelince bir an için buğra giysilerin arasında kaybolmuş
yani oralarda ama kısa olduğu için görünmüyo
sağa sola koşayım derken bi baktım
bi görevlinin elinden tutmuş geliyo
beni görünce iştee annee dedi
ayy şükür dedim
allahm 5 dk belki ama ömür gibi geldi
kayboodumm ben deyip geziyomuş ortalarda:)))
çatlak yaa kucağıma aldım giderken müşterilerde heh buldun mu anneni
kayboldum diyo du dediler
ya akıllarına kurban bunların
ne tatlılar allahımm

Son düzenleme:
selm kızlar....

bi bakayım dedim...pek vaktim olmuyor artık yaa..son günlerim de..hazırlık falan...babaannemiz dedemiz burada..yarında anneanne dede gelecek..öbür gün nasip olursa doğum olacak...

faceden bildireceğim inşallah..fotomuzu ekleriz..buraya yazamam sanırım..telden şifre giremedim ..denerim yine..ne olur dua edin de sağlıklı bir bebek dünyaya getireyim..yarında girerim belki canlarım..bugün dr kontrolüm var..hazırlanacağım..öptüm ..

kimseye bakamadım bana kızmayın umarım hepiniz iyisinizdir..herkesi çok çok öptümmm

kaybetme annesi o yakııklıyı kıslar eve götürür ısırır walla:jeyyar:akıl küpü bunlar
doğum mu diloks ben bayadır uzak kalmıştım buralara 2.bebişlermi geliyo maşallah Allah yardımcınız olsun

mrb herkeze,aksama yine misafirim var hazirlik yapiyoru mbi bakim dedim..

lorecim rüyan hayirlara gelir insl.ama cok hosuma gitti keske yakin olsaydikta bulussaktik.

k.validenmin aramasinada ayriyeten güldüm,cünkü normalde hic araamaz :)))

Lorecim günaydın..Ne güzel bir hafta sonu.Evde mırıl mırıl,,Dışarısı soğuk kanepede kıvrılıp yatmak filan bayılırım:)

Kevserra günaydın geçmiş olsun..

sağolun arkadaşlar a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…