2008 Kasım Anneleri

ayy derın allah muhafaza ınsan aklını kaybeder
cok dıkkat etmek lazım kasla goz arasında hareket edıyorlar
gecen yegenım ıcın kıtabevıne gıttık
bebek arabasıyla gırmek zor oluyor dıye 10 yasındakı yegenımle kıtaevı gırısınde bıraktım ama ıcerı gırdıgımde konsantre olup alamadım kıtabı ya bırsey olursa dıye
gerı cıktım

kuzuyu emın ellere emanet etmeyınce anlamıyorum yaptıgım gezıntıden bıle bırsey

cılegım evet canım ılk kez ıstanbula geldım dıyordun
ama cok eglencelıydı super gulduk

seda amma cok gezmıssın okurken bıle yoruldum canım yaw

dıloksum hayırlı haberlerını beklıyoruz canım

mrb kızlar

h.sonu bizde çok yoğunduk,c.tesi annem geldi piroşa bakmak için bizde konsere gittik
az kalsın yetişemiyorduk ama felaket trafik vardı
sonrasındada yok içeri girmek için bekle,konseri bekle yoruldum
ama değdi adamlar müthiştiiiiiiii bayıldık 50-60 yaşındalar ama bitmek bilmeyen bir enerjiyle felaket coşturdular zıplamaktan kafa sallamaktan yorulduk:) çok iyi geldi bana bu konser...

hasta olan bebişlerimize çok geçmiş olsun
dileğim sanada hayırlı doğumlar cnm

evet sedoşum çok iyi geldi birde piroşa annem baktığı için aklımda kalmadı rahat rahat eğlendim sonra da rüstemin arkadaşlarıyla takıldık stres attım gerçekten

ıcırım hoşgeldin cnm

bugün açılış benden olsun:)))
herkese hayırlı sabahlar..
çalışan annelerimize işlerinde, ev hanımı annelerimize evlerinde kolay gelsin..
hepinizi öpüyorum..

Günaydın cicişler... Anılın gözünde arpacık çıkmış.Doktor damla ve pomat vermiş.Pomatı uyuyunca sürüyorum ama damla zorluyo biraz.Bi şekilde gözüne damlatıyorum ama ağladığı için ne kadar etkili olur bilemem.Deneyimleri olanlar var mı?

gunaydınn
hılalım yasmınım hayırlı ısler canlarım sızlere de

yasmınım gecmıs olsun
canım hıc deneyımım yok
boyle zor ıslerı genelde babası yapar
bılemıyorum canım

Günaydın şekerlerimmmm

Yasom geçmiş olsun ben ilaç verirken bile hala zorlanıyorum arda hiç sevmiyor kıyameti kopartıyor resmen
Kızlar bişey sorucam ya arda istediği birşey olmayınca yada siirlendiğinde bana vurmasına izin vermediğimde acayip çığlıklar atıp kendini yerden yere atıyor
Buaralar çığlık olayı çok fena inanılmaz bir sinirililik var acaba bütün çocuklarda mı var yoksa arda ile ilgilimi sanırım 2 yaş sendromuna girdik çok fena çok
Birde bişey daha sorucam bu oyun hamurunun tek rengini açtım şekillerle pek ilgilenmedi sadece hamuru sıkıyor ve top yapınca bayılıyor onun dışında faaliyet yok birde kitap aldım demiştim ya kitaptan da hemen sıkılıyor pek ilgilenmiyor

Lorem, Hilalim teşekkürler..

Hilalim biz önce sivrisinek ısırığı zannettik.Geçmedi 1 aydan fazla oldu.Dün işte doktor arpacık demiş

yasmınım benım gozumde arpacık cıkınca annem nazar degmıs benım kızıma derdı

sedacım cıglık atma gırısımlerı benım kuzuda da oluyor
ama ben hıc ınatlasmadan ıstedıgını kısa surelı yapıyorum
mesela dun yegenımın vıyolonselını ıstedı hayır deyıp vermedık dıye bır cıglık attı
verdık baktı ınceledı sonra kutusuna beraber koyup ablasına ıade ettık gıbı canım
kıtap konusunda da benım kuzuyla ılgılenmedıgımı dusundugunde uzun uzun onunla konusmam ıcın kıtabını getırıyor
bır de onu bırakıp dısarı cıkma gırısımlerımde gıtmeyeyım dıye kıtabını getırıyor bana

Günaydın Sedoş..

Benim yavrum maşallah sakin, bağırıp çağırmaz, bazen istediği olmadığında iştiyom diye ağlar ama kendini atmaz.Bi şekilde dikkatini dağıtıyorum.Kitap işine gelince ilk kayınvalidemle incelemeye başladılar, şimdi severek bakıyo.Mutlaka Ardanın da dikkatini çekecek renkli bişiler vardır.Şu kabartmalı masal kitaplarını falan dene istersen..

Lorem konuşması çok ilerledi.Dün oyuncaklarıyla çay yaptı bana, renkli fincanlar var..Anne çay yaptım, hangisini istersin diyo:) Bir de sakinliği çok dikkat çekiyo.Misafirliğe gittiğimizde falan hep sakin, uslu diyolar.Bazıları maşallah demiyo ama((((((

Lorem hepsinin kendine özgü karakteristik özellikleri var.Hepsi de çok tatlı maşallah.Nazar değmesin, Rabbim nasıl güzel yaratmış..

dun aksam yıkadım kuzuyu
hadı cıkalım tamam dıyorum cıkmamak ıcın dusu kafasına tutuyor
anne bakkk dıyor sıpa
tamam oglum hadı sımdı once havluya sonra bırbırımıze sarılıcaz dedım sarıldık kuzumla baba ben bıcı bıcı yaptım dıyor
sonra kraker yıyordu ve mıncılamak suretıyle kırıyordu hayır oyle yapılmaz dıyorum
bana tv yı gosterıp anne bakkk dıyor yanı dıkkatımı dagıtıyor kı o ıstedıgını yapabılsın dıye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…