2008 Kasım Anneleri

selam kızlar

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler ama malesef henüz iyilşemedim yakta kalamıyorum gözüm kararıyor fena oluyorum cup yine kafayı deviriyorum allaha çok şükür anneme yakın yerde yaşıyorum da geldi yardım etti bana bugün gidicek ama hala çok kötüyüm allah güç versinde bakabiliyim çocuklarıma

diloksummm yarın doğumhaa allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel bir his içini pır pır eden ben ilk 3 ayı atlattım bile hemencik umarım size sağlıkla atlatırsınız bu arada isim net olarak karar verildimi?

eylülcüm hakkında hayırlısı olsun diyelim
beylikdüzü bizim açımızdan da güzel olur:))
melisi napcan çalışırken annen mi bakar

agzımda yıne aft cıktı yaa
ne oluyor benım bunyeme anlamıyorum

nzlımelek ne guzel az kalmıs yaa
cekırdek aıle olarak emınım cok keyıflı gececektır dogum gunlerınız

eylul sevındım canım ıs gorusmenın olumlu gecmesıne
ınsa allah hakkında hayırlısı olur
kuzuya kım bakacak calısmaya basladıgında

sağolun kızlar ,kızıma annem bakacak ,çok hevesli :) şimdiden hayaller kuruyo ,odasını hazırlıycam diyo giysilerini getir diyo :) dedim anne daha belli değil bakalım düşünücez diyorum ,yok yok olur olur o iş sen kızımı getir diyo..

kuzumla telefonda konustum sımdı
anne mama al gel dedı
konustuk konustuk tamam oglum sımdı kapatmam lazım senı sevıyorum ve kocaman opuyorum dedım
o da telefonu opuyormus annem seslenıyor ıcerıden
cok ozledım ıcıme sokasım geldı sımdı bırden

herkeze merhaba eylül sana şimdiden kolay gelsin bende 2.5 yıllık aradan sonra geçen hafta kendi ofisimizde çalışmaya başladım ardada kreşe başladı çok kolay olmayacak belli oldu sabah ları babasından ayrılmak istemiyor aklına düştükçe meme diyomuş aslında o kadar düşkünde değildi ama kreşe başladığından beri beni biberon yaptı senağlama

polipecim allah sanada kolaylık versin ,napalım biyerlerden başlamak lazım ,bende kreşe vermek isterdim ,anneme yük olmak istemezdim ama hem melis benden ve anneannesinden başkasında durmaz ,hemde annem zaten bırakmaz ,bende zaten anneme çok güvenirim her konuda ,şimdilik böyle bakalım 4 yaşına filan gelirse yollarım ancak..

eylülcüğüm inan daha verimli oluyosun çocuğuna umarım başlarsın ve hayırlısı olur.Ardaya baklmaya kimse gönüllü olmadı anneannede babaannedevereliniortaken iyisi kreş dediler verincede çamura yattılar el kadar çocuğu orda rezil etcen oldu.bakalım gün ola hayrola belki süper emekli olurum kim bilir

slm
yasminim geçmiş olsun anıla

sedoşum piroş hiç sinirli değildi ama bu aralar oda gergin:) hemen bağırıyo
c.tesi ne yapacaklar bakalım birlikte anlaşabilecekler mi?

krikitosçum dün unuttum galiba sana geçmiş olsun demeyi çok geçmiş olsun cnmmm

benim fıstığım da iyice konuşuyo artık ama bazılarını sadece ben anlıyorum
çok şeker amaaaa
sabah tencereyi almış anne sana makarna tappım diyo:))
dün babasıyla bakkala gitti oyuncak görmüş baba bu beim olsun mu diyomuş babasına gelde yeme kuzuyu:)
su içtikten sonra da anne biraz daha verirsin(verirmisin)diyo:)

eylülüm hayırlısıysa inş. olur cnm işin melise de annen fıstık gibi bakar gözünde hiç arkada kalmaz
bizde taşınabilsek beylikdüzüne süper olur valla

Son düzenleme:
eylülüm hadi hakkında hayırlısı arkidişim senin adına çok sevindim ocuklar açısından evet zor ama kendimize gelmemiz içinde güzel oluyor çalışmak gir arkidşim beylikdüzüne gelmende süperrrrrrrrrrr

bizimde ailecek b.düzü yeni konutlarq taşınma gibi bir düşüncemiz var bakalım sevinçlerde düşünüyorlar ayyy düşünemiyorum hepimizin orda olmasını süper olur süperrrrrrrrrrrrrr

myseverle konuştuk dün onlarda kesin geliyolarmış ,hemde benim taşınacağım yerin tam karşısındaki konaklara ,pirayede gelmeyi düşünüyor bu tarafa ,sende geldinmi varya ohh cümbüş :))

ayyy pek bi sevindirik oldum ben şimdi bakkk annemle ömer dün konuşmuş ben böyle çok sıkıldım şu d.gaz işini halledelim burayı kiraya verelim başka yere geçelim demişşş eğer düzgün bişeyler bulursakta yaza kadar alabilir bilemmmm

ya şöyle bişey var aslında ,çocuklar için bahçeli ,yeşil alanı bol ,oksijeni bol ,ayrıca yaşıtı arkadaşlarının olabileceği yerler çok daha uygun olur gelişimleri açısından ,benim evim cadde üzerii,apartman kapısından çıktığın an caddeye atıyosun adımını ,yani çocuğumu gezdirebileceğim şöyle gönlümce elini bırakabileceğim ,araba geçmeyen bi yer yok ,,belki burası bi çok kişiye daha cazip geliyor ,istanbulun gürültüsünden uzak ,sakin sessiz ama buranında kendine göre bi kalabalığı var ,insanlarını sevmiyorum buranın ,ne bileyim yani parka gittiğimde pis pasaklı ,hastalıklı ,sümüklü çocuklarla aynı yerleri ellemesini istemiyorum ,bu yüzden götürmüyorum çocuğumu parka bile ,ahhh çok dertliyim çok ,eşimi zor ikna ettim zaten ,inşallah vazgeçmez..

ohhh ne güzel valla(
ben hayatta gelemem oralara
çok uzak işimize biizm anneme de tabi
ama sizlerle görüşmek açısından gelirim yine:)
dayılarım da orda oturuyor benim

site hayatı güzel
bizde eşimle düşünüyoruz bakalım
yeni yapılan sitelerden falan inş.
avrupa konutları gibi
işe gidip gelmek zor ama araba falan bişeyler ayarlıycaz
ama daha vakit var tabi

slm kızlar.

yasminim anıla çok geçmiş olsun canım.duada okuyun bence nazar olmuştur kuzuma.burda benim annemin annanesi var.ona okuturuz biz öyle şeyleri iğneyle okuyo ve hemencik geçiyo.keşke uzaktanda okunsa burdan okutuverirdim ben kuzucuğumu.

eylülcüm hayırlı olsun canım.inşallah iş senin içinde kızın içinde iyi olur.bu arada melisede çok geçmiş olsun.hemencik iyi olur inşallah minik prenses.

sedacım çağanda aynı canım.konuşamadıkça çığlık çığlığa bağırıyo.her işini bağırarak yaptırmaya çalışıyo.bide istediği olmadığı zamn hemen benim saçıma yapışıyo asılıyoo.bende götürüp odasına yatırıyorum sakinleşince gel diyorum bazen işe yarıyo.bazende daha çok çıldırıyo.babası olmadığı zamn genelde işe yarıyo.

kızlar burda bi tanıdığımızın yeni bebeği olmuştu.iştme testine götürdüler.kulağının biri duymuyomuş.diğerininde ne kadar duyduğu ölçülcekmiş ondada varmış biraz.tüp takılıcakmış duymayan kulağına bugün.çok üzüldüm allahım böyle dert vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…