2008 Kasım Anneleri

hehe kuzu geldi ikeanın kataloğunu uzatıyor bana anne hadi hepsine sakal çizelim diyor ya..
ısırdım bende heryerini..
babasıyla alışmış dergilerdeki çocuklara filan sakal çizmeye bayılıyor:))

Günaydın kızlar buraya yazıyorum ama aslında 2 gündür cnm sıkkın santralin üzerine su döktüm bozuldu insanlık hali tabii ama işte bazı şeyler surat ifadelerine yansıyor bundan dolayı cnm sıkkın biraz neysem ardam da dün nezle oldu sanırım gece nefes almakta zorlanıyordu havalar bozunca hastalıklarda kaçınılmaz oluyor en kısa zamanda düzelir inşallah
Yasom yoğunmuşsun bugün kolay gelsin sana arkidişim
Pasinim uykususzluk gerçekten zor hele ki çalışıpta sabah erken kalmak varsa daha da beter kahve falan iç kuzuşum belkim ii gelir
Yasom ya şu uyku tulumlarından bende mi alsam acaba arda da çok üstünü açıyor hiç sevmiyor üstünü örtmeyi çok sıkılgan çok kalında almak istemiyorum çok ince de ortasını bulabilirmiyim acaba onu giyince çok terler mi kararsızda kaldım

Günaydın Amin, Hilalim ve Sedoş..

Sedoş ben Kanzdan aldım.Çok kalın değil, ince de değil. Yalnız alıcaksan 4 yai falan al.3 Yaş Anıla tam geliyo.Biraz kullanabil diye söylüyorum..

Mellacım slm valla o kadar koşuşturmaca hazırlık asıl ben seni merak ediyorum resimlerini eklersin herhalde dünde sordum ama görmedin sanırım buluşmalarımıza neden katılmıyorsun cnm sende gelsene müsait olursan

günaydın kızlar
sedoş ne oldu kısss hasta mı oldu ardaa
anaaam iyileşir inş.hemen buluşmaya kadar
bizim ogün kontrol randevumuz var
doktordan sonra oraya gelcez

slm derinim en son ki gelişmeyi haber vereyim dün sevinç aradı beni ani bir kararla eşi süpriz yapmış beylikdüzüne taşınıyorlar sevinçte şok olmuş bu sefer ki buluşmamız pınarlarda olucak Cumartesi doğum günü kutlamasını da büyük ihtimalle sevinçlerde yapıcaz
inşallah ardacık cumartesiye düzelir akşam gideyim ona bal zencefil peditus falan vereyim hali vakti yerinde maşallahta burnu tıkandı gece birazda burnu akmaya başladı dün dışarı çıkartmış annemler üşüttü herhalde

evet cnm sevinç gelemeyecek evi taşıcaklar pazartesi evi boşaltmaları gerekiyor bugün ev bakmaya gittiler b.düzüne dedim ya süpriz yapmış eşi oda çok şaşırmış :)

merhaba fistuklar....berbat bi gece sonrasi burdayim..

dün aksam alisverise ciktik tombigime süper seyler aldim,kravatini birakmiyor elinden:)

ama sabaha dogru 5 gibi uyandi ve nedensiz yere co kagladi.zencilerden biraz korkuyor

yüzünü kirmiziya boyamislar igrenc diyor:)) gelmesin diye agladi sürekli.dün görmüstü cünkü zenci.

ufff basim agriyor hic keyfim yok.

amincim lancomenin ben sadece rimelini kullanirim hypnos olanini,diger ayrintilarini hic sevmedim.

chanelinde fondoteni güzel ama ben diordan hic vazgecmedim,cok takintiliyim bu konuda cok.

bu arada nisan sonrasi resim siteriz haberin olsun.

yaso tulumda iyi uyudumu,benim tontis tulumda durmaz diye almadimya,sanmiyorum giycegini.

sabah uyandim,oooooooooo günaydin annee hmmm co kgüzelsin diyor:))))))))))))))))) ölürüm ben

sana diye bagirdim tutamiyorum kendimi anne ölme tamam üzülme diyor... deli olcamyaaa bunlar

iyice sebek oldular.

Lorem biz vardık hep zaten, biz de gidince hatunlar uğramaz oldu

Çileğim büyük alırsan tulumu problem olmaz.Geniş geniş yatar..Gece ben de uyuyorum o da.İnce bir tulum bu zaten..

selamlar,
sedacım arda hasta sanırım geçmiş olsun..
buluşmanızda iyi eğlenin.. resimleride geciktirmeden koyun bakalım emi..:))
çilek ve amincim sizede nişan işlerinde kolay gelsin kuzular..
yasmincim maşallah anıla benimkilere töbe giydiremessin tulum.. üstleri hep açılıyor ama artık bura da serinlemeye başladı daha kalın giydiriyorum..

cılegım maasallah yaa

amın ve cılek oyle heveslı anlatıyorsunuz kı
meraklandım su nısan fotolarını detaylı ıstıyorum
yok ole bır fotoyla kandırmak
su meshur makyajı da merak etmıyor degılım hanı makyaj becerıksızı olarak

yasmınım evet ya herkesler elını cekmıs
bos kalmıs buralar
ben dısarıdaydım ıslerım vardı
kuzum da aramıs anne mama al gel dıyor

şekerlerim güzellerim ballarımn kocişi gönderdim, oğlanı uyutmAya gidiyorum duyanlar duymayanlara bilenler bilmeyenlere sölesin, burdakiler facedekilere de haber etsin çekilişimiz için son yarım saaat yada 45 dk eymen ne zamana uyursa artık alkisalkisalkishihoyyyt:lepi:

Nazlıcım pasinim yasom çilekim slm mamamı abarta abarta yedim şuan midem bulanıyor resmen rejim mejim hak getire adapte olamıyorum çok fena
Nazlıcım valla nezle gibi sabaha karşı burnu tıkanıktı nefes almakta zorluk çekiyordu annemi aradım şimdi burnu akıyormu diye üst üste hapşırıyor dedi peditus vermiş
Hazır sormuşken sorayım size de bu grip aşısı için ne düşünüyorsunuz kızlar ardaya yaptırsam mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…